Jaz bi začela resno, on očitno ne..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 07. Jan. 2008 11:22

Ja probi se mau umaknt od njega,boš vidla če bo prlezu za tabo.Če bo ga dej pred dejstvo da hočeš da je tvoj,ker drugače ne bo nč iz tega.Te ima samo zaradi seksa.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 13. Jan. 2008 12:42

dej mu za prebrat ta tvoj "problem" ki si ga napisala na forumu,..pa tui odgovore stiskej pa dej v kuverto
pa potem pošlji in napisi nj si uzame cas nj razmisli in odgovori
bos vidla kaj se bo zgodilo:P
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 13. Jan. 2008 18:00

avtorica teme: sma si na istem, sam da sma se mi2 v treh mescih od kar se poznama, sam 2 dol dala! in vedno ko sem se sama pri sebi odločla, da je titanik že potonil, se je vedno oglaso! ko da bi vedo! ojoj dedi! kdo bi vas razumel! ...
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 13. Jan. 2008 22:44

Js na tvojmu mestu bi sla stran....sj vem da ti je vsec pa da ti nekj pomen, sam punca velik tipou je se na svetu k bi bli resni pa k so mogoc tut bolsi od tega!! Ne unicuj sama sebe ker bos samo trpela.... vrjetn tut on se ni pozabu al pa noce pozabt svoje bivse....mogoc pa upa da bo v bliznji prihodnosti spet z njo in si ti samo vmesna "postaja" pa ne zamert temu izrazu. In mogoc zato tut noce kej vec met s tabo....
beba24
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a beba24 » 14. Jan. 2008 15:38

delusional napisal/-a:
nokia_b napisal/-a:ok..sm v taki mal zlo grozni situaciji...
noro mi je všeč en tip, eh, kaj noro všeč, mam določena čustva do njega... poznava se tko že zihr 3 mesce. js sm čis high že od trenutka, k sm ga zagledala, z njegove strani pa žal ni čis tko..
bl k ga gruntam, manj mi je jasn...
tip je biu v zvezi dve leti in še ni čis pozabo bivše, tu ga čis razumem in tut to njegovo obnašanje, namreč: tip ne ve, ka bi rad.. js sm mu dala jasno vedet, d mi sam do f*** ni... in d naj me pusti pr mir, če ma take namene z mano... povedla sm mu tut, d mi ni vseeno in d naj se neha igrat z mano.. on meni: ne, ne bod taka, ka ti je, sj hočm bit tvoj, sam če nkol ne pokličeš, bla bla...men so to sam bedni izgovori..in tut to sm mu povedla... dobivava se tko enkrat na tedn..in vedno se konča s sexom... d kšnga konkretnega dejanja pa ne preide...js bi rada z njim resno!!! ko mu napišem kak sms, večinoma odpiše, tut pokliče me včash sam, ma pa take prebliske, d se po tedn dni sploh ne jav...in pol tko: žou mi je, še sam ne vem, ka mi je... predragi ljudje: kaj naj storim??? a naj vstrajam? al se zdi vse skp nesmisel?
pliz help

em, lahka si, pa ne preveč pametna.

emmm mislim ti pa mas bolane, zenska ima potreba kod vsaka in zakaj je zarad tega lahka??pa ne pametna??kako lahko presodis po par stavkih da je glupa, nevem meni bolj ti delujes tak ce ze lahko kao sodimo po stavku ali dveh.
za avtorico posta pa bi predlagala:ce ti je prevec hudo ob njem oziroma imas neka custva do tega tipa ga raje pusti, ne bodi mu kod" flajšter"
ce pa ti ni prevec hudo pa pac bodi f** frendica sej pa si se mlada kaj te briga , ce nebo on bo pa kateri drugi prisel, ki ti bo custva vracal in se bos imela obcutka da te nekdo izkorisca. lp
BaUcYkA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2005
Kraj: *štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a BaUcYkA » 14. Jan. 2008 16:07

jaz se strinjam z večino, ki pravijo, da pač ne moreš od njega dolgoročno pričakovati kakšne resne zveze. najbol me bode pri tem to, da še bivše ni prebolel. če si dovolj močna bejži vstran, če ne pa se za začetek vsaj poskušaj vzdržati seksa, nekaj časa... se zna zgodit da enostavno več ne bo imel razloga, da se vidita. ne bi mu pa preveč gnjavila z zvezo, ker pač lahko naletiš na odpor. pač ne vedno seksat, ko se dobita, če gre:)nisi pa zarad tega lahka, tak da takšni komentarji se naj obdržijo zase!
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 18. Jan. 2008 19:57

punce, ful hvala vsem, sm poskušala bit močna..sam ne gre...in sm mu poslala sms...ker on men po enem tednu niti enga smsa ni napiso(!!!!)...vidla se pa nisva nč več...:( :( :(
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 20. Jan. 2008 16:59

nokia_b napisal/-a:punce, ful hvala vsem, sm poskušala bit močna..sam ne gre...in sm mu poslala sms...ker on men po enem tednu niti enga smsa ni napiso(!!!!)...vidla se pa nisva nč več...:( :( :(

čeprav te boli, je tako najbolše za oba! verjemi, ti bo čas dokazo da je tak najbolše! drži se, pa bodi močna, ker ni vredn da se jočeš za njim!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 27. Jan. 2008 18:17

zdj sva se 2 krat vidla od zadnjega poročanja..pa še to samo zato, ker mu je dolgčas... js še vedno po tihem upam, d se mu bo v glavi zasvetl kj glede mene...pa se mu ne...ampak tk kt pravjo..upanje umre zadnje..... js sm zalublena.. :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 27. Jan. 2008 19:52

Jaaaaaaao, če bom js kdaj razumela te tipe ... :roll:

Js ne vem, kako za vraga je to možno. Spoznavam use več takih tipov, ki jih boli k* s kom so, ravnajo se po svojem živalskem nagonu in so čist veseli, če najdejo eno, ki ne zna rečt ne.
Se lahk prau postavim u njihovo kožo - pač so potrebni, potrebo je treba zadovoljit, kadarkoli in kjerkoli. In ni lepšega od tega, če najdejo eno (dve, tri), za katere vejo, da so jim na voljo takrat, ko jih rabijo, oz. bolše rečeno - ko so potrebni.

Lih učeri se je en moj kolega hvalu, kako ima že 2 leti f** frendico, ampak da sta se zdej skregala, ker ženska ne more dojet, da ne bosta nikoli v zvezi. Pač ni mu do tega in to ji je jasno povedal.
Ampak kot vemo in potrjujemo tle na forumu - ženske tega res ne dojamemo. Vedno je tisto upanje - ah, ni z mano samo zrad sexa, sigurno sem mu ušeč, če ne ne bi bil z mano ... yeah, right :roll:

Js se lahko postavim na njihovo mesto, ampak tega ne bom nikoli razumela. Ne vem, mogoče sm prešvoh karakter, da bi seksala z nekom brez obveznosti. Pač ne delujem tko. Tipi pa očitno lahko in se zrad tega nič ne sekirajo.

2 leti seksa z nekom, tipu je useen -vesel je, da se lahko sprazni, tista punca je pa najbrž čist u oblakih zrad njega, on pa brezskrbno živi dalje .. :roll:

Hate that.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 27. Jan. 2008 20:20

tipi so... svinje(pa upam, d mi katera svinja ne zameri)
Uporabniški avatar
angeLcek.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 12. 2007
Kraj: Na nebu.

Neprebrana objavaNapisal/-a angeLcek. » 27. Jan. 2008 20:50

*oink* :D ..

ah, tipi ... bo tud en normaln pršu mimo. samo enga rabim :)
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a nokia_b » 27. Jan. 2008 21:14

ti držim pesti :)
men ne bo uspelo
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 27. Jan. 2008 21:17

nokia_b napisal/-a:zdj sva se 2 krat vidla od zadnjega poročanja..pa še to samo zato, ker mu je dolgčas... js še vedno po tihem upam, d se mu bo v glavi zasvetl kj glede mene...pa se mu ne...ampak tk kt pravjo..upanje umre zadnje..... js sm zalublena.. :cry: :cry: :cry:

Jah, to je že res, da upanje umre zadnje, sam včasih se je pa bolš mal prisilit pa se sprijaznit, ker v nekterih primerih pač nima smisla upat. Js dvomim da se bo njegov odnos do tebe kej spremenil, tak da ... :nixweiss:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
motorola
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a motorola » 27. Jan. 2008 21:49

angeLcek. napisal/-a:

... ampak tega ne bom nikoli razumela. Ne vem, mogoče sm prešvoh karakter, da bi seksala z nekom brez obveznosti ...

heh, tudi sama ne razumem poante FF. ne vem, ne gre mi skupaj, da bi lahko dejansko nekomu, do katerega ne bi čutila popolnoma ničesar, dovolila, da mi pride tako blizu.

je hudič, ko so čustva zraven in v bistvu te vsak nov/dodaten sex pahne še globje. in ja, če mu še ni kapnilo, je vprašanje, če mu sploh bo.

to upanje je res hudič :?
If people can't accept your imperfections, that's their fault.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov