jaz bi nekaj vec, on pa...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- loren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2012
sui, ful je fajn slišat mnenje od nekoga, ki ma podobno izkušnjo. držim pesti za obe, da se na koncu izteče tako kot se more, in upam, da nobena od naju ne bo prizadeta! jst bom vrjetno tut vztrajala,marsikej sem dala že čez..nikol nebom vedla kako se bi se razpletlo,če zdej končam. se pa zavedam,da bo lahko spet sranje:/
drugače pa ja, še vedno mi piše, zdjle sva se vidla dva dni zapored, in skos je bla šansa da bi lahko seksala,ampak nisem popustila, pa tut on ni silu v to. zdj mi je spet začeu sam bol pisat, ful se mi zdi boljše volje in ni več tako "hladen". nevem točno,kako naj si to razlagam:/
drugače pa ja, še vedno mi piše, zdjle sva se vidla dva dni zapored, in skos je bla šansa da bi lahko seksala,ampak nisem popustila, pa tut on ni silu v to. zdj mi je spet začeu sam bol pisat, ful se mi zdi boljše volje in ni več tako "hladen". nevem točno,kako naj si to razlagam:/
- loren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 10. 2012
priznam da ga nimam dovolj prebranga, da bi vedla a je to zato, ker se mi spet želi prikupit, da bi seksala z njim al pač ne.. ker nvm, tip ne izgleda tko slabo, da me ne bi mogu odjebat in si najdt druge fuckfrendice, s katero bi slo bolj "gladko" kot z mano..
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
loren napisal/-a:priznam da ga nimam dovolj prebranga, da bi vedla a je to zato, ker se mi spet želi prikupit, da bi seksala z njim al pač ne.. ker nvm, tip ne izgleda tko slabo, da me ne bi mogu odjebat in si najdt druge fuckfrendice, s katero bi slo bolj "gladko" kot z mano..
V prvem stavku si si sama odgovorila
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
kakšna zmedenost pri tipu? kdaj ste pa ve zmedene? ko greste v trgovino, pa vam 2 para čevljev/hlač/bluzic/kopalk fino stojijo, keša imate pa samo za enega. in točno to je pri njemu. zmeden je, ker upa na šanse pri eni drugi bejbi (ali večih) in zmeden bo dokler se glavna prioriteta ne bo odločila. potem bo pa glede na njeno odločitev začuda hitro želel ostati ali pa oditi. sms-i so pa zgolj vzdrževanje stika.
sex da je glavno orožje žensk? bi prej rekla, da dobra kuha
sex da je glavno orožje žensk? bi prej rekla, da dobra kuha

Vsak raj ima svojo kačo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Počasi mi boste morale verjeti, kar vam dopovedujem že kar nekaj časa. 20-letnikom zveza ni baš prioriteta v življenju. Oz., natančneje, zveza je pri teh letih mogoče prioriteta kakšnemu, ki je za punce nezanimiv. Takšen se bo, če do zveze pride, zelo potrudil, saj bo vedel, da drugo žensko težko dobi.
Če vam številčnost teh tem "fant si vzame premalo časa zame..bla bla bla.." ne daje povsem očitnega odgovora, da je to tako, potem pa tudi ne vem.
Če vam številčnost teh tem "fant si vzame premalo časa zame..bla bla bla.." ne daje povsem očitnega odgovora, da je to tako, potem pa tudi ne vem.
-
Kaycii* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2011
Sem bla nekoč v podobni situaciji
...in končalo se je tko, da sem se enostavno mogla prisilit it prihodnosti naproti...ker z vztrajanjem, da se bo 1x zaljubu sem se držala samo preteklosti. Par mesecev sem se res počutila ko "drek na cesti", ampak sem se pobrala...tako kot se vsi
. Zdaj če maš vsaj majhno upanje, da bo 1x spoznal koliko mu pomeniš...vztrajaj...ampak se pripravi na to, da se boš ti še samo bolj navezala in boš v najslabšem primeru tista, ki bo najbolj prizadeta 

-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
..se mi pa zdi fer od tipa, da ti je direkt povedal, da ničesar ne pričakuj od njega. marsikdo bi te samo odjebal, brez kakšne razlage itd.
sploh če že od začetka ni zgledalo tako, da bosta končala kot fant in punca.
sploh če že od začetka ni zgledalo tako, da bosta končala kot fant in punca.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ o.O Nihče ni govoril o tebi, saj vidiš, da se nanaša na zgornji citat, ki je na splošno glede žensk. Če pa že hočeš konkretno nase aplicirat, bi pa izjava lahko izpadla tudi tebi v prid, v smislu, da niso vse ženske take, da bi jih imeli tipi le za seksualni objekt (in da recimo ti spadaš med te izjeme). Mi ne moremo vedeti, to mora ta tvoj potencialni tip odločit
In, kako napreduje situacija?

In, kako napreduje situacija?

- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
sej zato so pa samo za seks. če smatraš seks kot neko orožje za manipuliranje, sredstvo za pridobivanje tipa in preračunavaš kdaj je najboljše dat noge narazen ipd....well thats just sad.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]