jaz bi nekaj vec, on pa...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

loren
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a loren » 07. Okt. 2012 21:24

sui, ful je fajn slišat mnenje od nekoga, ki ma podobno izkušnjo. držim pesti za obe, da se na koncu izteče tako kot se more, in upam, da nobena od naju ne bo prizadeta! jst bom vrjetno tut vztrajala,marsikej sem dala že čez..nikol nebom vedla kako se bi se razpletlo,če zdej končam. se pa zavedam,da bo lahko spet sranje:/
drugače pa ja, še vedno mi piše, zdjle sva se vidla dva dni zapored, in skos je bla šansa da bi lahko seksala,ampak nisem popustila, pa tut on ni silu v to. zdj mi je spet začeu sam bol pisat, ful se mi zdi boljše volje in ni več tako "hladen". nevem točno,kako naj si to razlagam:/
loren
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a loren » 07. Okt. 2012 21:29

priznam da ga nimam dovolj prebranga, da bi vedla a je to zato, ker se mi spet želi prikupit, da bi seksala z njim al pač ne.. ker nvm, tip ne izgleda tko slabo, da me ne bi mogu odjebat in si najdt druge fuckfrendice, s katero bi slo bolj "gladko" kot z mano..
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Okt. 2012 21:33

loren napisal/-a:priznam da ga nimam dovolj prebranga, da bi vedla a je to zato, ker se mi spet želi prikupit, da bi seksala z njim al pač ne.. ker nvm, tip ne izgleda tko slabo, da me ne bi mogu odjebat in si najdt druge fuckfrendice, s katero bi slo bolj "gladko" kot z mano..

V prvem stavku si si sama odgovorila
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
loren
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a loren » 07. Okt. 2012 21:35

možno,ne rečem.. vrjetno mi bo hitro jasno.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Okt. 2012 7:48

kakšna zmedenost pri tipu? kdaj ste pa ve zmedene? ko greste v trgovino, pa vam 2 para čevljev/hlač/bluzic/kopalk fino stojijo, keša imate pa samo za enega. in točno to je pri njemu. zmeden je, ker upa na šanse pri eni drugi bejbi (ali večih) in zmeden bo dokler se glavna prioriteta ne bo odločila. potem bo pa glede na njeno odločitev začuda hitro želel ostati ali pa oditi. sms-i so pa zgolj vzdrževanje stika.

sex da je glavno orožje žensk? bi prej rekla, da dobra kuha :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Okt. 2012 8:00

Počasi mi boste morale verjeti, kar vam dopovedujem že kar nekaj časa. 20-letnikom zveza ni baš prioriteta v življenju. Oz., natančneje, zveza je pri teh letih mogoče prioriteta kakšnemu, ki je za punce nezanimiv. Takšen se bo, če do zveze pride, zelo potrudil, saj bo vedel, da drugo žensko težko dobi.

Če vam številčnost teh tem "fant si vzame premalo časa zame..bla bla bla.." ne daje povsem očitnega odgovora, da je to tako, potem pa tudi ne vem.
Uporabniški avatar
Kaycii*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaycii* » 09. Okt. 2012 9:01

Sem bla nekoč v podobni situaciji :)...in končalo se je tko, da sem se enostavno mogla prisilit it prihodnosti naproti...ker z vztrajanjem, da se bo 1x zaljubu sem se držala samo preteklosti. Par mesecev sem se res počutila ko "drek na cesti", ampak sem se pobrala...tako kot se vsi :razz: . Zdaj če maš vsaj majhno upanje, da bo 1x spoznal koliko mu pomeniš...vztrajaj...ampak se pripravi na to, da se boš ti še samo bolj navezala in boš v najslabšem primeru tista, ki bo najbolj prizadeta :!:
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 09. Okt. 2012 12:07

..se mi pa zdi fer od tipa, da ti je direkt povedal, da ničesar ne pričakuj od njega. marsikdo bi te samo odjebal, brez kakšne razlage itd.
sploh če že od začetka ni zgledalo tako, da bosta končala kot fant in punca.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 14. Okt. 2012 21:27

"Zakaj bi kupoval kravo, če dobi mleko zastonj."

Če mu pustite, da vas ima le za seks, vas bo tudi imel.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Okt. 2012 10:17

^^To velja le za ženske, ki v smislu razmerja tipu ne morejo veliko ponuditi.
loren
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a loren » 15. Okt. 2012 21:57

Džeki napisal/-a:^^To velja le za ženske, ki v smislu razmerja tipu ne morejo veliko ponuditi.

kaj pa ti ves, kaj lahko jst ponudim?!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 16. Okt. 2012 8:45

^^ o.O Nihče ni govoril o tebi, saj vidiš, da se nanaša na zgornji citat, ki je na splošno glede žensk. Če pa že hočeš konkretno nase aplicirat, bi pa izjava lahko izpadla tudi tebi v prid, v smislu, da niso vse ženske take, da bi jih imeli tipi le za seksualni objekt (in da recimo ti spadaš med te izjeme). Mi ne moremo vedeti, to mora ta tvoj potencialni tip odločit :)

In, kako napreduje situacija? :)
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 16. Okt. 2012 17:38

Seveda pa so tudi moški, ki se ne želijo vezati iz principa. To je treba vedno preverit, ampak pred prvim seksom , po možnosti :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Okt. 2012 17:41

^^To se pa zdaj bere, ko da je ženski seks neka menjalna valuta, ki jo ona vloži, da dobi zvezo.

No sej, verjetno marsikatera tako razmišlja.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 16. Okt. 2012 17:54

sej zato so pa samo za seks. če smatraš seks kot neko orožje za manipuliranje, sredstvo za pridobivanje tipa in preračunavaš kdaj je najboljše dat noge narazen ipd....well thats just sad.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]