Izprijen in v dno duše pokvarjen moški..

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Maj. 2011 6:27

CaliLove* napisal/-a:Mah pomoje pa kes ni nek pogoj, da tip dobi velik zensk. Sej je dost bejb, ki na vsak nacin hocejo zvezo in se oprimejo prvega tipa, ki jim ponuja vsaj neko polovicno zvezo in obenem en kup lazi, kako je za njega edina itd. Pa tudi ko ga dobijo na lazi, se se kar naprej slepijo, da jih ima rad, ker drugace ne bi bil z njo in mu verjamejo, da je prekinil z drugimi in bo od zdaj naprej samo z njo itd. Dost zensk je naivnih in se jih da vrtet okrog prsta, ker pac hrepenijo po zvezi. Kes je seveda plus, ni pa pogoj.

Nesanica napisal/-a:tako je. In takšna ženska ni neumna le lačna ljubezni in bližine. Takšni moški načeloma ne poseksajo in zbežijo ampak uživajo v daljših razmerjih in razvajanju svoje ženske. Nevem katera je bolj neumna, tista ki se spusti v razmerje s tipom ki ji vsaj navidezno daje občutek da mu je prva ali pa tista ki se oprime prvega 'poštenega moškega', ki je ne vara, se ji pa ne oglaša na telefon, je čustveno pasiven in se obnaša kot da mu je samoumevna. Mogoče jo celo občasno v lastno zabavo poniža.

Če smo že pri Erazmu, njega so za playboja razglasile revije, ni se razglasil on sam. In iz lastnih izkušenj t lahko povem da gre za inteligentnega in neverjetno razgledanega človeka Pri njegovih ženskah je pa pač tako da imajo vse, samo njega ne.

Tu se pa čist strinjam z obema.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 27. Maj. 2011 18:19

delusional napisal/-a:in mislim, da more tip, ki to lahko počne imet zlo veliko denarja. to pa ga nima en tip iz bloka.

Hej, odvisno iz katerega bloka.

Sem bival nekaj časa v enem bloku v Ljubljani, kjer je imel sosed v kletni garaži svoj zaprt razdelek, kjer je hranil svojega Viperja, Ferrarija, in Porscheja.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 27. Maj. 2011 18:27

Tamala_mrha napisal/-a:glede na to, da človek, ki živi v bloku, najbrž nima ful keša, sicer bi že spizdil vsaj v neko solidno hišo, če že ne vilo.

Zanimivi predsodki. :)

Niso vsi bloki kot Fužine.

Stanovanja sredi Manhattna z razgledom na Central Park se prodajajo od $600,000 dalje za garsonjero; kakšno res lepo in veliko stanovanje pa za $31 milijonov.

Tudi v Sloveniji so dobri bloki.

Osebno mi je bivanje v dobrem bloku bolj všeč, kot pa v hiši. Manj vzdrževanja in več infrastrukture pri roki.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Maj. 2011 18:53

To, da kdor je premožen, živi v hiši, ali celo vili, je že zdavnaj preseženo, ne vem, od kod tu ene punce jemljejo take.

Kolikor vem, Senica in Kresalka živita v stanovanju sredi LJ, pa dvomim, da jima manjka keša za hišo.

Bloki so razni, imaš vila bloke...V LJ v nekaterih blokih stane stanovanjce precej več, kot kakšna bajta malo ven iz Ljubljane.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Maj. 2011 12:10

Alwaleed napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:glede na to, da človek, ki živi v bloku, najbrž nima ful keša, sicer bi že spizdil vsaj v neko solidno hišo, če že ne vilo.

Zanimivi predsodki. :)

Niso vsi bloki kot Fužine.

Stanovanja sredi Manhattna z razgledom na Central Park se prodajajo od $600,000 dalje za garsonjero; kakšno res lepo in veliko stanovanje pa za $31 milijonov.

Tudi v Sloveniji so dobri bloki.

Osebno mi je bivanje v dobrem bloku bolj všeč, kot pa v hiši. Manj vzdrževanja in več infrastrukture pri roki.

Govorim o slovenskih bogataših, ne o Donaldu Trumpu. In ja, seveda so tudi v Sloveniji dobri bloki, a še pri nas ima večina takih kakšno večjo hišo nekje. Drugače pa tema ni o tem, kaj nam je bolj všeč - hiša ali blok. :wink:
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 28. Maj. 2011 14:02

Hah, ni edini moški ... Obstaja en na internetu, ki sere, da nima otrok, pa jih ima... Skratka, laže ko pes teče, da pride do ženske. Iskreno povedano pa nima dosti kaj sreče.

Drugače pa .. Takoj, ko se ti moški prvič zlaže glede tega, ga odjebat. Na srečo z mojim nimam takšnih problemov ... Iskren je, ... In to najbolj cenim pri moškemu.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 28. Maj. 2011 15:13

kako pa ves da s tvojim ni takih problemov?to si je tut avtorca na zacetku govorila. eni tok dobr lazejo da jih sploh ne dobis.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 28. Maj. 2011 21:06

Vem.

Vendar z mojim sva skoraj neprestano skupaj. Ponavadi gre samo v službo, ostali čas pa prebije z mano. Sicer je pa res, da sem v njegovi službi tri četrt delavnika (njegova firma in to...).

Tako, da sva približno na dan ločena ene štiri ure. In mislim, da ne bom ugotavljala, kaj počne tiste štiri ure, če vem, da je v službi.

Drugače pa še kup stvari je, ki so me prepričale, da je iskren. Sicer je že res, da so moški prave kače, ampak niso vsi. Mislim pa, da moški, ki je imel v življenju žensko, ki ga je izigrala, si ne želi prizadeti osebe, ki jo ima rad.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Maj. 2011 8:05

Goth.princess napisal/-a:Vendar z mojim sva skoraj neprestano skupaj. Ponavadi gre samo v službo, ostali čas pa prebije z mano. Sicer je pa res, da sem v njegovi službi tri četrt delavnika (njegova firma in to...).

Tako, da sva približno na dan ločena ene štiri ure.
Ne ga dušit. Mislm, a ti pa nimaš svojega življenja (šolskih/službenih obveznosti), da morš še takrat, ko je v službi, bit zraven (razen če si tud tam zaposlena)? :?
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 29. Maj. 2011 12:37

Trenutno imam prosto, izpitov še nimam.

Drugače pa, ja, si pravilno ugotovila, da pri njemu tudi delam. Vodim njegove poslovne knjige. Drugače pa jim grem malico iskat, itd...

Sicer ne vem, zakaj bi JAZ morala njega pustit dihat, če ON noče biti brez mene več kot štiri ure dnevno.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 29. Maj. 2011 13:55

^^just sayin', kar sem opazila iz prej napisanega - namreč, res je hecno izpadlo, on v službi, ti pa kot da capljaš za njim.. Super, če vama sicer lepo štima tole.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 29. Maj. 2011 14:19

hehe, zdaj ko sem še 1x prebrala, sem opazila, da je res izpadlo hecno. no, glede na to, da se še nisva naveličala drug drugega, je super... no, pa nasploh je prikupen in iskren moški, kar sem jih kdaj srečala :D
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Maj. 2011 16:13

Goth.princess napisal/-a:Tako, da sva približno na dan ločena ene štiri ure. In mislim, da ne bom ugotavljala, kaj počne tiste štiri ure, če vem, da je v službi.

Haha kaj sem jz vse počela z mojim med njegovim službenim časom in mojim odmorom za malico... :D :D
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 29. Maj. 2011 17:15

Nesanica napisal/-a:
Goth.princess napisal/-a:Tako, da sva približno na dan ločena ene štiri ure. In mislim, da ne bom ugotavljala, kaj počne tiste štiri ure, če vem, da je v službi.

Haha kaj sem jz vse počela z mojim med njegovim službenim časom in mojim odmorom za malico... :D :D

am... malo težko, da karkoli počne, če nadzira druge delavce na gradbišču...in jih mora popravljat...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 29. Maj. 2011 18:18

joj, ja no, tvoj je priden kot marjetica, ker ga maš itak 20ur/dan na očeh. Mene so zmeri fascinirali taki pari, ki hodijo še srat skupaj... :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]