Izpoved, kaj te moti, prizadane na svetu
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
beliangel1 napisal/-a:ja:D mogoče bomo spremenil svet na bolje:D
nevem mam občutek, da je ljudem čisto vseeno za čustva drugega..
prijatelji niso več pravi prijatelji...
potanemo nevoščljivi drug do drugega...
malo je takih ki bi res iz srca nekomu privoščili srečo...
fantje in punce smo postali samo stevilke....ne oziramo se na čustva...važno je da izkoristimo drug drugega kolk se da...
žalostno a resnično...
Pretiravaš in zagrenjena si.
Brez zamere, samo tako sem dojela tvoje komentarje. Svet je tak kot ga vidiš. Ja ljudje so/smo izkoriščevalci in na trenutke čustveno otopeli, ampak to ni nič novega. Tako je bilo in tako bo. Te stvari niso produkt modernega časa, ampak so tukaj že do zmeraj. Varanje je prisotno že tisočletja (včasih je bilo še sprejemljivo, zato o tem niso govorili), da ne govorim o tem, da so nekoč ljudje delovali še bolj izkoriščevalsko, saj niso poznali norm, vrednot in zakonov današnjega časa. Logično je, da so nekateri bolj čustveni, drugi manj in da se nekateri lažje vživijo v čustva druge osebe in zato drugače reagirajo, da ne prizadanejo drugih. Če mene vprašaš, pa še vedno velja, da vsi delujemo tako, da je za nas (kot posameznike) najbolje.
- katarinca_89
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
Men pa ni všeč, če me majo moški samo za zabavo
ja, in nočem se več zaljubit, ker me prejšnji je zelo prizadel..
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Enostavno kot keks; tebi v dobrih 3 letih ni uspel zaplodit otroka, medtem ko mu je z novo punco to uspelo v relativno kratkem času, poleg tega je naraščaj, ki ga pričakuje, zapečatil usodo -> med vama ne bo nič več - odtod vzrok za tvoje počutje.*pikiča* napisal/-a:- dons sm zvedla, da bivši fant, s katerim sem bila več kot tri leta, pričakuje otroka s punco s katero je samo 4 mesece.. ne vem zakaj se s tem obremenjujem, ker mi nič ne pomeni, ampak že cel dan mislim samo na to
Oglasi se čez nekaj tednov, mesecev ali let.katarinca_89 napisal/-a:Men pa ni všeč, če me majo moški samo za zabavo
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
monique* napisal/-a:Ne tako govorit o njem
Vem in razumem zakaj je to naredil, ampak vseeno to ne olajša bolečine.
če te nekdo pusti v teškem razdoblju, ki ga preživljaš ... je potem bolje,da ga sploh nimaš za partnerja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A ni malce trapasto, da se sedaj nekaj bunite čez Horusa. Saj ne veste kak se je vse odvilo in kaj je bilo. Ni naša stvar se vmešavat (ja, sej sem tud js mal pofirbcala, ampak ne mislim pa zdej moralizirat, kdo je grozn, itd...).
Njuna stvar. In monique ni prosila za nasvet glede njega, tak da...
Njuna stvar. In monique ni prosila za nasvet glede njega, tak da...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
^^ ah ne dramatiziraj ... saj sem pisala na splošno in ne o horusu ... to kar je med njima je logično med njima in le ona dva vesta kako in kaj
...
...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Problem je ker pri teh primerih pogosto težko obdobje ni samo obdobje, ampak je tak človek trajno defekten.puma napisal/-a:monique* napisal/-a:Ne tako govorit o njem
Vem in razumem zakaj je to naredil, ampak vseeno to ne olajša bolečine.
če te nekdo pusti v teškem razdoblju, ki ga preživljaš ... je potem bolje,da ga sploh nimaš za partnerja
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov