Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 01. Dec. 2009 22:52

sončk napisal/-a:Zdej sm se spomnla, da smo mi imeli dve kozi pa kure sredi Ljubljane 15 let nazaj! :o A to je še dovoljen? A ni zdej kao nek zakon, da ne smeš. No, sam nismo mel gnoja in teh smrdečih zadev (hvala bogu), tko da tehnično je bla samo hiša s kozami pa kurami. I got the best of both worlds hahahahaha. :D

A vaše koze niso opravljale veliko potrebo :D
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 02. Dec. 2009 0:31

Ta punca bo najbrž težko našla fanta. Sploh ne vidim problema v tej zgodbi. Vidim pa, da ima punca zelo rada probleme. Že zdaj se tako sekira kje bosta živela potem bo pa po enem tednu zveze ugotovila, da sploh nista za skupaj zaradi nekega čisto drugega vzroka.
evva napisal/-a:pač povem svoje mnenje...zakaj bi lagala? Zato, da ne bi vsak drugi na forumu nasprotoval mojemu mnenju in me zaradi mnenja, ki je drugačno napadal? Glej, to se meni zdi brez veze, jaz sem raj iskrena, tako tu, kot v real life-u .

Če poenostavimo: Ko se drugi ne strinjajo s tabo je napadanje. Ko se ti ne strinjaš z drugimi je tvoje mnenje. Ko ti napadaš druge pa je kaj?
Ti imaš navado ljudi striktno deliti v dve skupini. Ko se kdo ne strinja s tabo pa napišeš, da smo si različni. Ne gre skupaj. Res smo si različni in ljudi nikakor ne moreš deliti na mestne in kmečke. Nihče jih ne more samo po tem ločiti.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 02. Dec. 2009 5:16

cvetkaaa napisal/-a:

A nimajo koze neke take bobke ala hrčki? Mislm, men to ni gnoj, to se prej pomete kot pa kida :D
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 02. Dec. 2009 10:24

Noelia napisal/-a:Ta punca bo najbrž težko našla fanta. Sploh ne vidim problema v tej zgodbi. Vidim pa, da ima punca zelo rada probleme. Že zdaj se tako sekira kje bosta živela potem bo pa po enem tednu zveze ugotovila, da sploh nista za skupaj zaradi nekega čisto drugega vzroka.
evva napisal/-a:pač povem svoje mnenje...zakaj bi lagala? Zato, da ne bi vsak drugi na forumu nasprotoval mojemu mnenju in me zaradi mnenja, ki je drugačno napadal? Glej, to se meni zdi brez veze, jaz sem raj iskrena, tako tu, kot v real life-u .

Če poenostavimo: Ko se drugi ne strinjajo s tabo je napadanje. Ko se ti ne strinjaš z drugimi je tvoje mnenje. Ko ti napadaš druge pa je kaj?
Ti imaš navado ljudi striktno deliti v dve skupini. Ko se kdo ne strinja s tabo pa napišeš, da smo si različni. Ne gre skupaj. Res smo si različni in ljudi nikakor ne moreš deliti na mestne in kmečke. Nihče jih ne more samo po tem ločiti.

+1
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2005
Kraj: Disturbia

Neprebrana objavaNapisal/-a Bunny Muffin » 02. Dec. 2009 10:58

evva napisal/-a:Uh mi je kar zanimivo kolk razživim temo, povsod kjer napišem svoj post :D
Uf, nekdo si pa laska. Temo razburkaš ja, ker si provokatorka.
In po mojem je tako ali tako vsem jasno kaj imaš ti od tega. Pa dobro, pustimo to.

Ne vem kaj točno bi svetovala tvoji prijateljici glede tega, ampak meni osebno se zdi da malo prehiteva stvari. Naj malo "preveri" teren, ga malo bolje spozna, kaj pa vem. Zdi se mi, da ga po tem kako ga je opisala, ne pozna dovolj dobro, da bi se zdaj lahko že kar selila skupaj.

Glede fizičnega dela na tej njegovi kmetiji pa lahko rečem samo to, da on morda res ne pričakuje da se bo lotila kakih težjih opravil, je pa to več kot dobrodošlo in verjetno bi tudi on raje videl, da kaj postori oz. mu pomaga.

Vsekakor naj si punca vzame čas in dobro premisli zadevo preden se bo za karkoli odločila.
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
TechMan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 9. 2009
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a TechMan » 02. Dec. 2009 11:13

A nimajo koze neke take bobke ala hrčki? Mislm, men to ni gnoj, to se prej pomete kot pa kida :D

Mogoče se to tebi ne zdi ko ste meli dve. Vpraši tam ko jih imajo 100 al pa več. Aja pa na malo bol novejši kmetiji se tudi gnoj ne kida.

I got the best of both worlds hahahahaha. :D

kmetijstva pomoje ti nisi spoznala si pomoje kr v celoti mestna punca

Se opravičujem za OT
No fear just downhill
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 02. Dec. 2009 14:56

sončk napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:

Ravno tako je gnoj oz. iztrebek, ne glede na to kako ga pospravljaš.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 17:22

jaz ločim kmete in mestne fante, pa če vam je to všeč al pa ne. Glede na to, da me je ena uporabnica (ne da se mi zdej gledat za nazaj katera) vprašala kako bi ločila njenega bratranca (ki je postaven, lep, fin, lepo govori in se lepo oblači) od ostalih mestnih fantov, bom tako odgovorila --> glej ti si tud s kmetije in za tvoj okus se verjetno tvoj bratranec, ki je tud s kmetije, lepo oblači, je postaven itd. Jaz bi pa še vseeno takoj vedela, da je s kmetije. Razumeš?
Tisti, ki dojemate to, da jaz pravim, da kmečke in mestne fante pač ločim, žaljivo (oziroma celo napadalno!), pa že veste sami pri sebi zakaj tako dojemate :roll: . Jaz sem že ne vem kolikokrat ponovila, da tako ni bilo mišljeno, ampak enostavno, da imamo drugačen način življenja, ki meni osebno kot partnerici kmeta ne bi ustrezal. In JA, ne znate komunicirat, če kdo pove nekaj iskreno oziroma je drugačnega mnenja, ga takoj napadete! Najprej razčistite v svoji glavi. Jaz verjetno tud ne bi bla za marsikoga idealna partnerica, ker sem iz mesta in zaradi določenih navad in drugih stvari, pa zaradi tega še nisem užaljena. Sprijaznite se z dejstvom, da smo si ljudje razliiiičniii (ne nujno slabši)!
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 02. Dec. 2009 17:35

hahah, evva oprosti, sam tole mi je res smešn, da maš take sposobnosti, da ločš enga fanta al je s kmetov al pa ne. Res me zanima, na podlagi česa ti to ocenš?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 17:36

sem že v svojih prvih postih v tej temi napisala po čem... če vse te stvari združiš, verjemi lahko ločiš kmeta od nekmeta, jaz še nikoli nisem falila :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 17:38

:lol: Jaz sem s kmetije, pa sem 10000% da me nebi uvrstila na kmetijo. Ne po oblačenju, ne po govoru, ne po ničemer.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 02. Dec. 2009 17:40

Ja, mene isto. Nismo u zaostanku s časom :D
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 17:42

Lepo, vsak ma pravico do svojega mnenja, tudi ve jo imate :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 17:46

Samo še to, da te citiram:
jaz sem napisala, če se vse te stvari (drugačen način življenja, razmišljanja, drugačne vrednote, naglas, glasba, oblačenje...) združijo, se komot da ločit kmeta od meščana. Jaz ga ločim. Pa če se ti zdi to primitivno al pa ne.

Glede česa drugače razmišljajo?
Kakšne drugačne vrednote ima en kmečki fant? Glede?
Kakšno glasbo poslušajo?
Kako se oblačijo?

Just a few questions.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 02. Dec. 2009 17:48

*mala* jst sm skoz mislila da si iz mesta :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov