Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 206 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
evva napisal/-a:jaz bi se iskreno povedano težko odločla za fanta s kmetije . Saj ne da bi si mislila, da so mestni fantje kej boljši od kmečkih, ampak enostavno imajo oni drugačne navade, mogoče tudi poglede na določene stvari in enostavno mislim, da to ne bi funkcioniralo tudi če bi se on preselil v mesto.
Jaz nisem iz kmetije. Fant tudi ne. A kar sem jih imela možnost spoznati, so mi precej boljši fantje od mestnih.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Kinna imam kar nekaj sošolcev s kmetije, in NE, ne bi mela fanta s kmetije. Sej se štekamo in vse, ampak enostavno oni čist drugače gledajo na določene stvari... sej je mogoče res mal bedno na podlagi nekaj primerov posploševat na vse, ampak enostavno me ne pritegnejo
Kalanhoja, saj verjamem, ampak ljudje smo si pač različni..,
Kalanhoja, saj verjamem, ampak ljudje smo si pač različni..,
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Jst ne vidim nobenga problema če fant živi na kmetiji...sploh pa da se ne bi vklopil v življenje v mestu!
Evva, nikoli ne reči NIKOLI!
Evva, nikoli ne reči NIKOLI!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
morda si ti res spoznala kake bedake... in mislim da obstajajo bedaki kot kmetje, kot mestni frajerji... ampak poznam res dosti kmetov, ki so čist vredo pobi! dosti boljši kot nekdo iz mesta... in kaj bi ti evva naredila, če bi ti biv fant fuul všeč, pa bi šele čez 1 mesec ali 2 dobivanja zvedla, da pač je z kmetije... prej ti pa nebi povedo, kr nebi mislo, da je to bistveno... bi fanta pustila?
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
kinna napisal/-a:evva kaj ti msiliš da so fantje s kmetij za časom, da se ne vklopijo v družbo, da so skos samo na kmetiji pa to?
mislim da smo vse ženske takšne, da govorimo, da fanta z ketije nebi imele, to je rekla tudi moja sestra... ampak je bla zj skup z titsim fantom 5 let! in ni biv slab dečko in se mu sploh nebi vidlo, da živi na kmetiji, če nebi povedo...
drugače pa kalahnoja pomoje se tvoja kolegica preveč sekira za vse... vse v življenju ne more bit tak zlato... včasih je bolje da na to ne misliš in se preprosto prepustiš... morda pa ta moški sploh ni takšen, za kakršnega ga ima...
Preveč se sekira to je res. Ona pričakuje, da bo srečala fanta, ki bo ustvarjen po njenih navodilih. Takšnega pa ni, zato je nesrečna.
Drugače pa enkrat sem imela it priložnost z njima na pijačo. So izjeme, ampak pri njemu se ne da razbrat, da je iz kmetije. Je zelo razgledan, urejen, pameten,... tako da po tem iz kje je nekdo se res ne da soditi človeka, zato se strinjam s tabo, da to niam veze kar se značaja tiče.
-
Liefde - Cosmopolitanka
Prej boš najdla mestnega fanta kateri se bo obnašal kot največji kmet...Srce ne sprašuje ali je kmet ali je "gospod"!
Ah evva evva....
Ah evva evva....
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- kinna
- Kofetarica
hm pa se z njo nebi mogla pogovorit glede teh idealov... ker če imaš res tiste cilje da more bit nekdo idealen, si ponavadi fajn razočaran... ker ni človeka, ki bi biv brez napakic... in nažalost nas to dela še bolj privlačne... nevem no. poomoje je to največji problem vsega skup... bi te poslušala če bi ji lepo razložla, da pač naj poskušata prvo bit par, anj se prepusti in ne misli na to, kakšen mora fant bit?
-
evva - Kofetarica
kinna napisal/-a:morda si ti res spoznala kake bedake... in mislim da obstajajo bedaki kot kmetje, kot mestni frajerji... ampak poznam res dosti kmetov, ki so čist vredo pobi! dosti boljši kot nekdo iz mesta... in kaj bi ti evva naredila, če bi ti biv fant fuul všeč, pa bi šele čez 1 mesec ali 2 dobivanja zvedla, da pač je z kmetije... prej ti pa nebi povedo, kr nebi mislo, da je to bistveno... bi fanta pustila?
Ne ne, počasi, ne polagaj mi besed v usta, jaz nisem rekla, da so ti moji sošolci bedaki, so čist ok fantje, ampak enostavno imajo drugačen način razmišljanja, drugačne fore, ne vem enostavno mi ne potegnejo
Ni se mi še zgodilo, da bi mi bil kak kmečki fant všeč, ker ponavadi kar hitro precenim kdo je kmet kdo pa ne, zdej sem se spomnila, da mam tud enga sodelavca s kmetije in ja, čist izstopa od ostalih, al pa pač jaz to prej opazim, sem vedla, da je kmet, še preden mi je povedal, da je, tko da...tako da ne vem kaj bi nardila v tem primeru, če bi spoznala kmečkega fanta, ki bi mi bil všeč, mislim da se to ne bi moglo zgoditi...
- kinna
- Kofetarica
ne ne pa nism misla na tak način, da bi ti položla besede v usta, ampak da so res nekateri bedaki... ampak se mi zdi, da poznam več bedakov iz mest (ki si mislijo, da imajo božja jajca) kot iz kmetije... mnei so 100% bolši fantje iz kmetov, z katerimi se da pogovarjat kot pa neki wannabe man-i, ki so oh in sploh... nevem no... če pa prepoznaš fanta ki je z kmetije brez da bi ti povedo, vsaka ti čast
-
Liefde - Cosmopolitanka
Čaki mal evva...zdej se bom obnašala JST kot kakšna kmetica in ti mi boš verjela...
Kako pa veš kdo je kmet kdo pa ni!?
Pismo, a ti se res imaš za princes, al kaj! Če bi živela na kmetiji bi drugač pisala!
Sorry bom kar direkt! Take osebe kot si ti pa mi sploh niso všeč, osebe katere se imajo za NAJ NAJ...in katere presojajo človeka po načinu življenja!!
Pismo, a ti se res imaš za princes, al kaj! Če bi živela na kmetiji bi drugač pisala!
Sorry bom kar direkt! Take osebe kot si ti pa mi sploh niso všeč, osebe katere se imajo za NAJ NAJ...in katere presojajo človeka po načinu življenja!!
-
evva - Kofetarica
Liefde napisal/-a:Čaki mal evva...zdej se bom obnašala JST kot kakšna kmetica in ti mi boš verjela...
Prosim, da me ne napadaš, to je samo forum, kjer si različni ljudje izmejujemo mnenja...če si narobe razlagaš moje poste, je to tvoj problem, jaz sem napisala, da so kmečki fantje čist ok, meni pa pač enostavno ne potegnejo - v tem smislu, da bi jih imela za partnerja, pa če ti je to všeč al pa ne.
Zdej kakšno je pa tvoje mnenje o meni...je tud tvoj problem, ne rabim virtualnih kolegic...tu sem zato, da ko mi je dolgčas, preberm kako mnenje, povem svojega itd., drugače sem pa raje zunaj s pravimi prijatelji. Problem določenih ljudi na tem forumu je, da enostavno ne znajo sprejemat mnenja, ki je različno od njihovega in potem samo iščejo kreg! . Ne mislim se zagovarjat zato, ker sem povedala svoje mnenje, ker smo v svobodni državi in imam to pravico, ti pa v tej isti svobodni državi nimaš pravice, da me na podlagi tega, da sem izrazila svoje mnenje napadaš!
Tako da prosim, da se vrneš na temo.
-
Liefde - Cosmopolitanka
Imaš prov, ti si za mene virtuelna oseba, taka boš tudi ostala....Par oseb na Cosmotu pa bom tud spoznala(osebno)!
Daleč od tega da te jst napadam, samo vprašanje sm ti postavila? Če pa nimaš odgovora ni potrebno lagat in govorit da te napadam!
Taka sm oseba da direkt povem to kr mislim!
Lepo se imej v družbi mestnih prijateljev in lep večer ti želim!
Daleč od tega da te jst napadam, samo vprašanje sm ti postavila? Če pa nimaš odgovora ni potrebno lagat in govorit da te napadam!
Taka sm oseba da direkt povem to kr mislim!
Lepo se imej v družbi mestnih prijateljev in lep večer ti želim!
Prvi neprebran prispevek • 206 prispevkov
• Stran 3 od 14
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov