Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 206 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
To je odvisno od primera do primera. Poznam veliko ljudi, ki nimajo kmetije pa ravno tako ne grejo na morje. Ni želje, ali ni financ. Na omenjeni kmetiji imajo približno 20 glav goveje živine. Ko so lastniki na dopustu hodi tja urejat vse potrebno par, ki ne živi na kmetiji. Saj se da vse navadit.
Kot sem rekla na morje niso hodili takrat, ko sta bila stara starša bolna, ampak ne zaradi kmetije, ampak onih dveh samih, ker sta rabila stalno zdravniško pomoč.
Kot sem rekla na morje niso hodili takrat, ko sta bila stara starša bolna, ampak ne zaradi kmetije, ampak onih dveh samih, ker sta rabila stalno zdravniško pomoč.
-
firex - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Promorska
lia7bibi napisal/-a:jz se pa kr nekak strinjam z evo (čeprov nism tko vešča pri razlikovanju kmetov od meščanov ),kr sm tud sama iz mesta in se enostavno ne vidim v zvezi z nekom,ki je s kmetije. imam drugačen način življenja in mi je življenje v mestu všeč.če bi se tip hotu preselt zard mene v mesto pol super,jz pa na kmetijo ne bi nikol šla (če bi že pršlo do tega da bi se najdla v zvezi s kmetom). sej vrjetn bi se pa jz fantu s kmetije zdela avšasta,fensi,vzvišena,pa čeprov me drugi (meščani) ne dojemajo tko.pač vsak ma svoje
ja seveda da se ne bi zdela vzvisena in vse kar si opisala vsem mestnim fantom, ker v mestu je edino merilo cloveka izgled
-
firex - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2009
- Kraj: Promorska
kalanhoja napisal/-a:Evo, da poročam
Punca je očitno šla v vezo s tem fantom, ker sem včeraj videla že njegov avto pred njihovo hišo. Zanimivo pa je tudi to, da gresta drug mesec za 14 dni v Egipt Očitno je ljubezen premagala meje.
o ne kmet gre u egipt nemogoce predstavljivo bi to bilo za nekatere ljudi na forumu
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
firex napisal/-a:kalanhoja napisal/-a:Evo, da poročam
Punca je očitno šla v vezo s tem fantom, ker sem včeraj videla že njegov avto pred njihovo hišo. Zanimivo pa je tudi to, da gresta drug mesec za 14 dni v Egipt Očitno je ljubezen premagala meje.
o ne kmet gre u egipt nemogoce predstavljivo bi to bilo za nekatere ljudi na forumu
Ampak to za to, ker si sami tako predstavljajo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:53, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 10. Dec. 2016 10:52, skupaj popravljeno 1 krat.
- kalanhoja
- Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ja povem, da ni mestno dekle, ker ima Jochie napačne informacije. Ni pa iz kmetije.
Kako jima gre pa bolj težko vem. V detajle se ne da spraševat, ker so to osebne zadeve. Sploh pa se ne da vsak teden spraševat. Vem, da sta skupaj, in da sta se prijavila za v Egipt.
Ko zvem kaj novega pa spet poročam
Kako jima gre pa bolj težko vem. V detajle se ne da spraševat, ker so to osebne zadeve. Sploh pa se ne da vsak teden spraševat. Vem, da sta skupaj, in da sta se prijavila za v Egipt.
Ko zvem kaj novega pa spet poročam
- *mea*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 12. 2009
Sessa napisal/-a:Če si znaš predstavljati sebe kako vsak dan kidaš gnoj v hlevu že za zajtrk, zakaj pa ne?
Zakaj večina "mestnih" ljudi kmetijo povezuje z drekom????
Kmetija ni sam drek, pač pa nek vir, ki ti omogoča eksistiranje... tako da.... sama nisem s kmetije, pač pa mam mal drgačn odnos do tistih, ki so od tam...
In če je dečko s kmetov ni nič slabega... Vpraši se, kako on gleda na to, da si ti z mesta?? mogoč pa njemu tam smrdi po vsej gužvi
Prvi neprebran prispevek • 206 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov