Izobražena, fina ženska s fantom iz kmetije?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 17:50

^^ Haha, zakaj? :D

bodoči kmet s kmetijo velikosti nad evropskim povprečjem :D :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 02. Dec. 2009 17:56

:D pametna punca...Ti si dokaz da ni razlike med punco s kmetije in punco iz mesta :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 18:04

*mala* napisal/-a:Samo še to, da te citiram:
jaz sem napisala, če se vse te stvari (drugačen način življenja, razmišljanja, drugačne vrednote, naglas, glasba, oblačenje...) združijo, se komot da ločit kmeta od meščana. Jaz ga ločim. Pa če se ti zdi to primitivno al pa ne.

Glede česa drugače razmišljajo?
Kakšne drugačne vrednote ima en kmečki fant? Glede?
Kakšno glasbo poslušajo?
Kako se oblačijo?

Just a few questions.

To je popolnoma odvisno od primera do primera, ne da se kar tako na splošno odgovort na to...
Poleg tega pa tako kot pri vsaki stvari verjamem, da obstajajo izjeme, ampak sej pravim, jaz še pri nobenemu nisem zgrešila...mogoče pač na tako izjemo še nisem naletela...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 18:06

Vseeno bi rada kak primer tega drugačnega. Lahko tudi pri vsakem vprašanju več odgovorov podaš, ker me res zanima, kakšno osebo si predstavljaš pod besedo "kmet".
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 18:14

joj *mala* mislm, da vsak ve kaj pomeni beseda kmet in kaj si pod to besedo predstavlja... naštela sem ti stvari, po katerih jih jaz ločim, zdej si pa lahko sama na podlagi teh stvari zamisliš, če se vse te stvari združijo, kako si jaz predstavljam kmeta...
Lej sej pravm, verjamem da obstajajo izjeme, ampak jaz očitno na tako izjemo še nisem naletela :roll: .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Dec. 2009 18:21

Seveda vsak trapec ve, kaj pomeni beseda kmet, samo odgovora v čem se po teh tvojih kriterijih razlikuje od meščana, pa očitno ne bom dobila?

Ja, napisala si, po čem ločiš, ampak ne, kakšna je ta točna lastnost.

Torej, a kmetje poslušajo narodno glasbo? Po tem prepoznaš? Smrdijo po gnoju? Se pripelje s traktorjem v gostilno? Hodijo takole (KLIK) oblečeni po svetu?

Očitno mi pač ni jasno, kakšne so te razlike in očitno še sama ne znaš opisat, ker drugače bi jih že.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 18:30

hahah huda slikca :D . Ne, sploh ni nujno, da tkole hodjo okol, iskreno povedano, men tud kaki mestni fantje zgledajo kot da so s kmetije, ampak ti, ki pa dejansko so s kmetije, jih pa takoj prepoznam. Pač al imajo tak nek čuden naglas, da ga noben ne razume+se oblači meni osebno neokusno+dela v vinogradu ali v hlevu (medtem ko se mestni fant npr. kopa v atlantisu), na njivi, hrani pujse medtem ko gre mestni fant ob tem času v solarij al na morje, al v savno, al v šoping al rolat...ne vem lej, to so pač banalni primeri za primerjavo. Ne vem kaj bi ti rada, ne morem ti točno povedat, morala bi ga videt v živo, slišat, se pogovarjat z njim, da bi ti lahko rekla "No tale je zihr kmet!" Tkole neki govort je brezveze, ker tud kmet gre loh v savno, pa bom ko ga bom drug dan vidla, še vseen vedla da je kmet, ne vem zakaj je to tok težko verjet :roll: . Pa ne mislm s tem čist nč slabga, res ne, enostavno opazim to drugačnost...
Zadnjič spremenil evva, dne 02. Dec. 2009 18:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 02. Dec. 2009 18:30

evva napisal/-a:Poleg tega pa tako kot pri vsaki stvari verjamem, da obstajajo izjeme, ampak sej pravim, jaz še pri nobenemu nisem zgrešila...mogoče pač na tako izjemo še nisem naletela...

Mogoče pa izjeme vsakodnevno hodijo mimo tebe, pa tega pač ne veš.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 18:31

čist možno :wink:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 02. Dec. 2009 18:33

Evva, potem nekdo k je z druzga konca Slovenije, kot si ti in ga ne razmueš.. ta oseba je pol kmet? Glede na tvoj post je nekak tk, al se motm?
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 18:35

Shimmie_ napisal/-a:Evva, potem nekdo k je z druzga konca Slovenije, kot si ti in ga ne razmueš.. ta oseba je pol kmet? Glede na tvoj post je nekak tk, al se motm?

Joj a teb še vedno ni jasno??? Že ene 5x sem napisala "..ko se vse te stvari združijo..." ---> ne govorim samo o naglasu! :roll:
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 02. Dec. 2009 18:38

Men je vse jasno, sam ful hecne se mi zdijo te lastnosti, po katerih ti določš kdo je kmet in kdo ni.. Zato te tud sprašujem. Pa ni se treba razburjat no.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 02. Dec. 2009 18:46

Razlika ali ne, vsi smo živa bitja, in vsak človek s kmetije ima življenske navade kot človek iz mesta! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 02. Dec. 2009 18:47

Shimmie_ napisal/-a:Men je vse jasno, sam ful hecne se mi zdijo te lastnosti, po katerih ti določš kdo je kmet in kdo ni.. Zato te tud sprašujem. Pa ni se treba razburjat no.

hehe, pa sej se ne razburjam, samo, ker sem res že ene parkrat poudarla...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Dec. 2009 18:51

Dejte že dojet, da je ona pač fina meščanka, ki noče met opravka s kmetavzarji, najraj niti na istem planetu ne bi bla z njimi, in nehte ji že težit ... Slika

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov