Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 14. Sep. 2008 17:54

jst ne maram gledat teh najstnikov, ki se bojo kr pojedl med sabo. pejt domov, sej mamica še ni iz službe prišla. ne pa da grem v lokal na pijačko, tortico, potem moram pa eno uro gledat jezike in izmenjavanje sline.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
hruška :)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 5. 2008
Kraj: lj

Neprebrana objavaNapisal/-a hruška :) » 14. Sep. 2008 18:11

midva se v mestu pač drživa za roke al me pa on čez rame objame :) kar se tiče pa poljubljanja v javnosti si dava pa use tok časa kkšn cmok na lička, nč osladnega...se mi zdi da je use v mejah normale :)

mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač! :)

kar hočm povedat je da je tolk enih lepših in okusnejših načinov izkazovanja ljubezni v javnosti in ni treba posegat po slinjenju in podobnih zadevah :) vemo da se mate radi tut če tega ne počnete :) ljubezen prepoznaš tut brez tega :)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 14. Sep. 2008 21:37

midva tut mal pazva na to izkazovanje ljubezni v javnosti.. to pršparava za doma.. mogoče kakšnga lupčka sem ter tja, alpa ko hodva kam.. mogoče se drživa za roke, hodva objeta.. me tut ne motjo drugi pari.. tut če so prilepljeni drug na drugega.. me je pa zlo motil, ko sta bla enkrat pr men na obisku kolegica in njen fant.. smo imel movie night, in po parih pirčkih.. je ona že ležala na njegovih kolenih, sta se že čohala in lupčkala.. to mi je blo pa ful grozn.. neprijetno.. sej lepo da se mata rada.. sam za take stvari pa obstaja primeren čas in kraj.. pa me vrjetno ne bi tok motil, če bi js imela družbo, ker sm pa dobesedno svetila tam zraven mi je blo pa res obupno. vrjetno je jasno kokrat jih še pokličem za družbo :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 14. Sep. 2008 23:23

Ok, je kul če pokaže da te ma rd, mene pač prime za roko al pa me čez ramena v javnosti objame, mi da kšnga lupčka na lička al pa en hitr cmok na usta :)
Da bi se pa kr na sred mesta ustavla pa začela zalizovt....to pa ni šans!! A ni smešno...en parček hod pred tabo in kr naenkrt se jima ful dobr zazdi da se ustavta in se začneta tm najbl zalizovt :lol: ti pa po možnosti takoj za njima dvema, da se skor zabiješ u njiju dva :lol:
Sploh pa najbl debiln se mi pa zdi, ko kšni prjatli stojijo/sedijo zravn tebe in se pogovarjajo in pol on da pokaže pred celmu svetm da te ma rd, se začne najbl po teb metat.....
Glih uzadno sva mele s kolegico tako debato, študira psihologijo...in so se neke o temu pogovarjal in je baje profesorca rekla da tisti k hodjo po mestu al pa se pred družbo najbl mečkajo, da uni zih niso prepričani v drugega partnerja oziroma v njuno ljubezen/zvezo.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 15. Sep. 2008 10:07

p!ka napisal/-a:Ta vikend sva bla z Mojim na pici z njegovim kolegom in punco. Nej potožim, da sm se počutla kr precej neprijetno, ker sta si na ( usaj meni ) motež način izkazovala pozornost. Ko smo jedli, sta eden srugemu polažala pico v usta, se na veliko in pogosto ljubčkala. . . OK, use lepo in prou, da sta zaljubljena in da si to pokažesta, sam ne na tak nosladen način.

To tudi midva počneva. Ampak sva sama za mizo. Folk, ki pa sedi okrog (za ostalimi mizami), se me pa res ne tiče. Tako, kot jaz ne njih.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 15. Sep. 2008 10:31

Midva tudi ne pretiravava z izkazovanjem ljubezni v javnosti... Še za roke se ne drživa... :? Kakšen obljem in poljubček že, več pa ne... Za kakšen francoski poljubček se umakneva malo bolj na samo, da naju ravno vsi ne gledajo pri tem. :)
Uporabniški avatar
cher1
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a cher1 » 15. Sep. 2008 12:41

Tale tema me je spomnla na osnovno šolo... ... takrat smo mislni, da je to res kul (večina je sledila zgledu starejših osnovnošolcev ki so se žvalili na polno po 15min na postaji za avtobus), men pa to že takrt ni blo neki ful simpatično :wink:
jest osebno se ne morem isto sprostit v veliki gruči ljudi in ko sva sama... lupčki pa objemi še, ampak ne pretiravam :D
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 15. Sep. 2008 15:05

Midva se doskrat drziva za roke..tu pa tam pade kaksen cist nepricakovan objemcek, poljubcek.. :love: neko lizarjenje pa v javnosti nikdar nisva prakticirala...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 15. Sep. 2008 16:22

SSarchy napisal/-a:
p!ka napisal/-a:Ta vikend sva bla z Mojim na pici z njegovim kolegom in punco. Nej potožim, da sm se počutla kr precej neprijetno, ker sta si na ( usaj meni ) motež način izkazovala pozornost. Ko smo jedli, sta eden srugemu polažala pico v usta, se na veliko in pogosto ljubčkala. . . OK, use lepo in prou, da sta zaljubljena in da si to pokažesta, sam ne na tak nosladen način.

To tudi midva počneva. Ampak sva sama za mizo. Folk, ki pa sedi okrog (za ostalimi mizami), se me pa res ne tiče. Tako, kot jaz ne njih.

Sej mene ne bi zmotlo, če bi se to dogajalo pr drugi mizi. Ampak, ker sta to delala direkt pred mano je blo malo bljak.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 15. Sep. 2008 16:25

Mi sva hodiva objeta, al pa se drživa za roko. Lahko pade usake tolko kašn ljubček. Da bi se pa sredi mesta, mislim, da bi blo dosti ljudi okoli lizarla.. to pa ne, kr mi ne paše.
Če pa sva tko v klapi in ne lih v sredini, pol si pa dava ljubčka. brez problemou. :love:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 15. Sep. 2008 16:42

Ne vem...meni se neko pretirano izkazovanje ljubezni v javnosti vidi čist brezveze...čist iskreno povedano...Da bi se zdaj nekje na ulici lizala pa se na velko stiskala pred folkom...ne hvala...to je za pubertetnike ne pa za odrasle osebe...ok, na začetku, dokler si zaljubljena ti to ful paše, pol pa skužiš, da to ni merilo ljubezni.S tipom sva kr dostkrat okoli, pa se ni za roke ne drživa.
Prosao sam davno cmakanje u parku
drzanje za ruke, lezanje na travi
ne prodajem zvezde ni sarene laze...
(Riblja čorba)
Enostavno, če se imata 2 rada se jima ni treba ispostavljat očem javnosti.tu mač pocukrano.Ravno taki, ki se tak obnašajo pred drugimi imajo med sabo največ problemov, vsaj v večini.
Midva se sprehajava čist tak, komot...Vsake tolko se objameva, cmokneva in to je to...Čit bežno in romantično.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 15. Sep. 2008 16:54

Eh, ko sva se midva po treh tednih spet prvič videla, sva se skoraj požrla, pa čeprav sva stala pred vhodom v hostel.
Mogoče je to simptom najinih velikih problemov, mogoče je pa težava v ljudeh, ki jim je na kofetu dolgčas, pa morajo po drugih mizah zijat. Meni je bilo takrat čisto vseeno za receptorja, turiste in gospo, ki je čez cesto ravno stole zlagala.
Pa sploh nisva bila neokusna ampak kjut kot iz happy enda kakšne romantične komedije :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 9. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a iluzija » 15. Sep. 2008 17:01

jullia_ napisal/-a:Pa sploh nisva bila neokusna ampak kjut kot iz happy enda kakšne romantične komedije :)

Za takimi sama neverjetno rada pogledam. Ful rada vidim zaljubljene pare...

Enkrat se mi je pa vseeno skoraj obrnil želodec, ko sem na troli stala zraven dveh darkerjev, ki sta se poljubljala z "jezikom na prostem" (pa ne vem kako naj opišem tisto, ko pomoliš ven jezik in potem ga pomoli ven še drugi in potem se dotakneta in se vidi, kako se zarineta drug drugemu v usta... :? ). In ne, na nabasanem avtobusu niti nisem mogla obrnit glave stran.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 15. Sep. 2008 17:06

hruška napisal/-a:mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač!

Ja men gre tud to na jetra, ker se nekateri sam ven mečejo in zbujajo pozornost in uživajo, ker so opaženi. In bejbe so pri tem hujše kot tipi.
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 15. Sep. 2008 19:56

mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač! :)

kar hočm povedat je da je tolk enih lepših in okusnejših načinov izkazovanja ljubezni v javnosti in ni treba posegat po slinjenju in podobnih zadevah :) vemo da se mate radi tut če tega ne počnete :) ljubezen prepoznaš tut brez tega :)[/quote]

Ja saj sm to jaz hotla povedat v svojem prejšnjem prispevku.Sam dobro pri najstnikih je to še do neke mere sprejemljivo...sam vseeno glupo se ti vidi,ko vidiš take prizore.
Meni je blo skus bedasto, ko sm šla kam ven s sestro pa njenim tipom.Ma non stop visita en na drugem in se slinita.Sploh se ne da z njimi normalno kontaktirat.Pa tud frendice.Pa počutla sm se dobesedno bedasto, ko sm gledala take banalne prizore. Saj ne rečem...kje kak objemček pa poljubček, ne pa tak!!!Se nekej katzat:kok se pa mamo mi radi...
je dost bolj okusnih dejanj.
Saj ne rabjo vsi videt kak se midva carkljava.Ma itak se večina takih zglumljenih zvez ne obnese.Frendica je bla s tipom skorej 3 leta in non stop sta se za roke držala, se poljubljala in cmokala za vsako izgovorjeno besedo, se stiskala si ipovedovala ljubezen na vsakem vogalu, sam kot je blo videt ni bla nit malo tak močna in mogočna kot se je kazala.zdaj ko je z drugim je spet v oblakih in kot je blo s tistim prej...vse je perfekt...
Pri meni tega ni in nit nočem, da bi blo, ker mi je to glupo bedasto in tu mač pocukrano.
Je pa ena pred mano napisala(sorry, se vzdevka ne spomnem), da sta se s fantom po 3eh tednih pred hostelom noro poljubljala in da ji ni bilo mar za ljudi okrog...to je nekej čist drugega, ko osebe res tolk časa ne vidiš pa ti čustva in strast naredijo svoje.To je nekej čist drugega in lepega ne pa tisto skakanje en po drugem cel čas.pa še ko so v družbi, da od njih sploh ni nobene koristi.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov