Izkazovanje ljubezni v javnosti ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
SSarchy napisal/-a:Na tole imam pa jaz replike..
Midva s fantom sva stara: jaz 24, on pa 26 let, skupaj sva dobro leto in se še vedno poljupčkava, primeva za kaj, oblizneva, objameva ipd.., tam in takrat, kjer nama to zapaše. Tut slučajno ne bi rekla, da je kdo od naju negotov, sploh se ne počutim ponižano zato, ker mu zapaše, da me prime za rit ali joškico (prej nasprotno in prav smešen mi je, ko ga takole razganja). In ne vem, zakaj smatrate za 'javna mesta' samo lokale. Zame je javno mesto tudi ulica, trgovina itn.. V osnovni šoli pa že dolgo nisva več..
poljubčki itak, objemanje, držanje za roke...
ampak stalno viseti na partnerju da več niti dihati pošteno ne moreta, družba pa itak cel čas čudno gleda, ker sta namenjena sama sebi in z družbo ne spregovorita besede. to je pa meni malo tumač. pa če si v osnovni šoli ali ne.
vse v mejah normale!
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Držanje za roke ja, ne glede na starost. Kaj ima tu starost. A ni lepo, da se imajo še vedno radi. Vse ostalo pa ne odobravam v javnosti.
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
ja men je fain to držanje za rokice pa tak... men je ful dobro ko greta starša od mojga pa se za rokce držita zadi pa še mi2 ist .. hehe ... tk da izkazovanje v mejah normale mi je kul... pa tk lupček pa to... al pa kja ono tak čist na hitr neke nardiš da noben ne vidi nič... hehe...
-
manculina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 4. 2008
hehe... vse u mejah normale, ne maram tistga zalizovenja po kafičih ipd.. kšn objem, lubčk na vsake tok časa..
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
za rokce se zmer drživa, al pa sva objeta, pa tud lupčkava se dost, sam ne tist nemarno z jeziki. tist je bolj za med 4 stene, I guess. drgač pa ne morm da se ga ne bi dotikala
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Midva se tud objemava in lupčkava zunaj. Pa tut njegova roka ga dostkrat zanese na mojo rit ali na joško V tistem trenutku ne opazim sploh ljudi okoli sebe. In mogoče je na nek način to bolje, da se ne obremenjujem skos z drugimi. Že res, da se je potrebno zadržati in da obstaja neka meja. Po moje je čisto odvisno, kako to izvedeš. Zakaj je npr. grdo videti daljši romantičen poljub z jezikom (tak kot na filmih recimo)? Neprimerno je po moje le pohotno izkazovanje/"posilstvo"
Worship me or walk away.
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
dasha! napisal/-a:midva glede tega nimava predsodkov mislm glih poseksava se v javnosti ne, sam tko pač-lupčki,objemi, tut zalizovanje za rokce se drživa večino cajta.pa nevem kaj je s tem narobe. če te moti, pač ne glej :wink:
ja, ker sem (ko grem recimo po cesti) dolžna gledat v zrak, ker se na sredini pločnika dva skor poseksata.
sorry ker sem se ob tebe "spotaknila", ampak nasplošno tega ful ne maram. so stvari, ki so za med folk in so stvari, ki so osebne in jih drugi nismo dolžni gledati (in, to je itak še hujše, se jim prilagajat in se odmikat oz. stran gledat)
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
seks je tako ali tako prepovedan... vse ostalo je dovoljeno, ampak res grdo zgleda, ko hoceta dva "zlest" drug v drugega...
-
klorči - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Midva se drziva za roke, dava ksnga lupcka, se objameva... ce sama hodiva naokoli si veckrat dava lupcka, ce sva v druzbi pa sam na vsake tok =) Mislm, da sva cist spodoben parcek v javnosti =)
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Če hodiva po ulici, se drživa za roke al pa sva objeta. Ko sva pa v kašnem lokalu pa da skupi sediva in če sva sama si dava lubčka, če pa je še kdo pa meni ne paše se nit na hitro lubčkat in ponavadi mi on pol da lubčka na čelo al na na lička al pa na lase oz. glavo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
- tashykaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2008
- Kraj: Novo mesto
men je ful fajn d me tip, ko greva kam na sprehod, me prime za roko al pa objame preko pasu.
sam moj je ful čudn glede tega. 1x sva bla na sprehodu, pa ga primm za roko. pol me pa spusti, pa me upraša zakaj sm ga prjela za roko. ko sva bla na začetku zveze, me je prjeu za roko, sam se mi zdi d se je nekak obotavljal. d bi mi prtisnu kšen kiss v javnosti... ne vem kdaj je blu to.
ko sm bla s prejšnjim, me je držau skus za roko, kot d se je bau d mu bom kam ušla. tud lupčkala sva se, npr. ko sva igrala biljard v planet tušu.
mam filing d se zdajšni drži nekega novga pravila 'nevemkšnga'. ok, verjamm d je tud sramežljiv, sam tuk pa spet ni. z mano ga me bi smelo bit sram.
sam moj je ful čudn glede tega. 1x sva bla na sprehodu, pa ga primm za roko. pol me pa spusti, pa me upraša zakaj sm ga prjela za roko. ko sva bla na začetku zveze, me je prjeu za roko, sam se mi zdi d se je nekak obotavljal. d bi mi prtisnu kšen kiss v javnosti... ne vem kdaj je blu to.
ko sm bla s prejšnjim, me je držau skus za roko, kot d se je bau d mu bom kam ušla. tud lupčkala sva se, npr. ko sva igrala biljard v planet tušu.
mam filing d se zdajšni drži nekega novga pravila 'nevemkšnga'. ok, verjamm d je tud sramežljiv, sam tuk pa spet ni. z mano ga me bi smelo bit sram.
-
*little girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: Where the streets have no name
z mojim se vedno,če kam greva, drživa za roke. če sva v lokalu sama si dava kakšen kiss.zalizujeva se ne,ker tudi nama ni všeč če to drugi počnejo v javnosti... če sva v lokalu s frendi včasih pade kakšen mini kiss in to je to,rajši se posvetiva takrat frendom,s katerimi se ne vidimo pogosto.
mi je pa včasih kar neprijetno,če kdo v bližini mene izvaja s svojim partnerjem kakšne njune zasebne igrice,ki že skoraj mejijo na predigro... ne vem no, mislim da se je treba v javnosti mau kontrolirat kaj počneš,ker si vsem na očeh.
mi je pa včasih kar neprijetno,če kdo v bližini mene izvaja s svojim partnerjem kakšne njune zasebne igrice,ki že skoraj mejijo na predigro... ne vem no, mislim da se je treba v javnosti mau kontrolirat kaj počneš,ker si vsem na očeh.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ta vikend sva bla z Mojim na pici z njegovim kolegom in punco. Nej potožim, da sm se počutla kr precej neprijetno, ker sta si na ( usaj meni ) motež način izkazovala pozornost. Ko smo jedli, sta eden srugemu polažala pico v usta, se na veliko in pogosto ljubčkala. . . OK, use lepo in prou, da sta zaljubljena in da si to pokažesta, sam ne na tak nosladen način.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema