Izkazovanje ljubezni v javnosti ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Temida - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Dolenjska
Sem pa tja mi je všeč, da nardi tud kakšno blesarijo, da pokaže javno, da me ma rad, pa tud tole, kar si napisala me ne bi motilo. Ampak jaz nisem te sreče, da bi se kdajkoli spomnu na kej tacga.Punchee napisal/-a:Heyla.
Kolk pa kej tuki uporabljaste izkazovanje ljubezni v javnosti? (lupčkanje pa to) ?
Meni je ful lepo da se kdaj ustaviva pa objameva in lupčkava tud če sva slučajn na sred mesta pa naju usi gledajo. To ne pomen, da hočm bit v središču pozornosti sam ušeč mi je da ga ni sram pokazat pred vsemi da me ma rad.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Držanje za roke (ne vedno in pousod oz. za usako ceno), trepljanje, objemček, poljubček, to je to.
Nimam želje po delitvi svoje intime ("konkretna" poljubljanja in dotiki) z okolico, lih tko ne želim delit intime okolice.
In ja, men je marsikero (recimo temu) izkazovanje ljubezni u jaunosti pretirano in neokusno. Enostauno mi ni prijetno it mim parčka, k se sopihajoče prepleta, tko z rokami, nogami, kt z jezikom, na eni klopci sred mesta. Vedno se da najdet lokacije, k niso tok usem na očeh.
Da bi pa na tak način dokazovala okolici, da je tipček samo moj in buzz off use ostale, k bi drznle vršt uč na njega, mi pa na kraj pameti ne pade. Js vem, da je moj, on ve, da sm njegova, oba veva, da naju drugi ne zanimajo, kaj bo pa okolica u najini prisotnosti počela, je pa njena stvar.
Nimam želje po delitvi svoje intime ("konkretna" poljubljanja in dotiki) z okolico, lih tko ne želim delit intime okolice.
In ja, men je marsikero (recimo temu) izkazovanje ljubezni u jaunosti pretirano in neokusno. Enostauno mi ni prijetno it mim parčka, k se sopihajoče prepleta, tko z rokami, nogami, kt z jezikom, na eni klopci sred mesta. Vedno se da najdet lokacije, k niso tok usem na očeh.
Da bi pa na tak način dokazovala okolici, da je tipček samo moj in buzz off use ostale, k bi drznle vršt uč na njega, mi pa na kraj pameti ne pade. Js vem, da je moj, on ve, da sm njegova, oba veva, da naju drugi ne zanimajo, kaj bo pa okolica u najini prisotnosti počela, je pa njena stvar.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Aloha napisal/-a:Da bi pa na tak način dokazovala okolici, da je tipček samo moj in buzz off use ostale, k bi drznle vršt uč na njega, mi pa na kraj pameti ne pade. Js vem, da je moj, on ve, da sm njegova, oba veva, da naju drugi ne zanimajo, kaj bo pa okolica u najini prisotnosti počela, je pa njena stvar.
Se podpišem in popolnoma strinjam s tabo Aloha .
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Aloha napisal/-a:Držanje za roke (ne vedno in pousod oz. za usako ceno), trepljanje, objemček, poljubček, to je to.
Se strinjam.
Eni izpadi sredi centra Ljubljane men ze delujejo na ekshibicionizem.
Sploh mi je pa trapast, če je v družbi ene 7 osebkov od tega en par in tm okol njiju skor slina leti, ti se pa poskušaš pogovarjat čez njiju pa ignorirat vse skp.
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ok do neke meje je čist uredu ampak kar je pa preveč je pa pač rpeveč...
mi2 mal že no...da bi pa tko kot eni ka se najbolj ližejo šlatajo pred vsemi to pa ne...a-a to pa ni za v javnost..
mi2 mal že no...da bi pa tko kot eni ka se najbolj ližejo šlatajo pred vsemi to pa ne...a-a to pa ni za v javnost..
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
v mejah normale. pa odvisno od družbe in lokacije.
če se lupčaš nekje v klubu al podobnih placih, kjer se pač nihče ne meni zate, ok.
v kakih kafičih mi že blazno grdo zgleda. najbolj zoprni pa so pari s katerimi greš na kavo al kej podobnega in se pol non stop žvalita, muckata, stiskata, buckata.
bljaksi.
drugace me pa ne moti če mi stisne kakega diskretnega lupčka kje v javnosti.pa držanje za rokce je tudi fajn:)
če se lupčaš nekje v klubu al podobnih placih, kjer se pač nihče ne meni zate, ok.
v kakih kafičih mi že blazno grdo zgleda. najbolj zoprni pa so pari s katerimi greš na kavo al kej podobnega in se pol non stop žvalita, muckata, stiskata, buckata.
bljaksi.
drugace me pa ne moti če mi stisne kakega diskretnega lupčka kje v javnosti.pa držanje za rokce je tudi fajn:)
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Nekateri res pretiravajo (predvsen sveže zaljubljeni najstniki). V javnosti pač ni treba komu tlačiti jezika v usta in ga vtipavai vpričo vseh. Poznam en tak primer ...
Če bi mene fant otipaval v javnosti, bi se počutila nekako ponižano.
Če bi mene fant otipaval v javnosti, bi se počutila nekako ponižano.
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
small_star napisal/-a:Men se zdi prav lepo, če si dva v javnosti izkazujeta naklonjenost. Seveda, v mejah normale. Kak poljubček, držanje za rokce... Nimam nič proti temu. Tudi mi2 se v javnosti drživa za roke in tudi kakšen poljub pade. Kaj več pa ni za v javnost. Ne morem pa videt, kako se dva noro poljubljata (kot da bosta vsak čas "pojedla"). To pa mi je preveč osladno. Ali pa, ko sta dva v natrpanem avtobusu in se poljubljata non stop.
se strinjam
What's the craziest thing you've done lately?
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
aloha je super napisala. in morem dodat, da ni hujšga kot bit z nekim parčkom, ki se non stop lupčka, šlata, ukvarja samo s svojo drugo polovico. če se zmenita, da gresta ven še z nekom, to tudi upoštevajta, sicer pa recita ne in pejta sama/ostanita doma.
...just breathe...
-
eva. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
men je tko zlo lepo,da ko js nekje stojim in se s kom pogovarjat pride on in me objame okrog pasu, tko od zadej, da mava pol skupej roke na mojmu popku. vem da to koga moti, ampak mi je prov žov, men je to tok lepo.
drugač pa se vedno drživa za roke, pa kdaj mu js kr naenkrat prtisnm lupčka. drugač pa ne pretiravava glih.... upam.
drugač pa se vedno drživa za roke, pa kdaj mu js kr naenkrat prtisnm lupčka. drugač pa ne pretiravava glih.... upam.
-
*pikyca* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
držanje za rokice+poljubček tu pa tam+objemček=prikupno
strastno poljubljanje+otipavanje=odbijajoče
sex=ogabno, nesprejemljivo in proti zakonu
Če se mamo radi, se mejmo doma...na cesti pa le tolk, da vidijo, kdo komu pripada
strastno poljubljanje+otipavanje=odbijajoče
sex=ogabno, nesprejemljivo in proti zakonu
Če se mamo radi, se mejmo doma...na cesti pa le tolk, da vidijo, kdo komu pripada
In love with live!!!
-
taššek - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2008
- Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)
Zanimivo. Poljubček sem ter tja še gre.. ostalo nadaljujema doma..
Spomnim se ko sem bila še mlajša sem bila vuni s prijatelji in smo bili na bencinski črpalki fantje so šli noter po nekaj pijače . punce pa seveda odzunaj čvekale. In sta bla tam dva lušna tipčka in se nam približala. Kar nekaj časa smo se pogovarjali. Potem pa sta se kar tipčka med sabo začela poljubljati in to zelo strasno. V petih sekundah smo bile vse punce v avtu fantje so se pa samo smejali. Res noro.. Tega nebom nikoli pozabla..
Spomnim se ko sem bila še mlajša sem bila vuni s prijatelji in smo bili na bencinski črpalki fantje so šli noter po nekaj pijače . punce pa seveda odzunaj čvekale. In sta bla tam dva lušna tipčka in se nam približala. Kar nekaj časa smo se pogovarjali. Potem pa sta se kar tipčka med sabo začela poljubljati in to zelo strasno. V petih sekundah smo bile vse punce v avtu fantje so se pa samo smejali. Res noro.. Tega nebom nikoli pozabla..
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
-
čivava - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
Ja lih zadnč sva šla na eno fešto, in sm ga držala za roke in me je kr spustu in sm ga vprašala če je kašno tako zagledu da me je kr spustu (v hecu), in me je takoj objev pa enga lupčka dav, pač, kao kk si lahka kej tazga mislem, hehe
Včasih mu je mal nerodn, ker ga pol kolegi zafrkavajo in mu je ful smotan to.
Sam k sva pa nekaj časa z njimi me pa sam prime okoli pasu al pa lupčka da, al pa stop za mano in me objame... (to mi je ful lepo k je za mano)...
V glavnem, vem d me ma rad, sam učasih ga je mal sram pokazat... no sej tud mene mal zezajo, sam jim že kašno rečem nazaj...
Včasih mu je mal nerodn, ker ga pol kolegi zafrkavajo in mu je ful smotan to.
Sam k sva pa nekaj časa z njimi me pa sam prime okoli pasu al pa lupčka da, al pa stop za mano in me objame... (to mi je ful lepo k je za mano)...
V glavnem, vem d me ma rad, sam učasih ga je mal sram pokazat... no sej tud mene mal zezajo, sam jim že kašno rečem nazaj...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov