Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 12:20

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 16. Jun. 2008 12:21

Jaz mojega tudi za ritko primem sredi ulice. :D
Pa načeloma niti zalizovanje ni noben tabu (čeprav tega v javnosti ne prakticirava pogosto).

Moteči so pač kolegi, ki - ko greš z družbo ven - se delajo da so sami in se 3/4 časa lizarijo in parčki ki se skoraj pojejo od vneme.
Mislim.... težko je jasno postavit mejo: če vidiš parček objet, kako se zalizuje na klopci lahko deluje čisto ok ali čisto prostaško in vulgarno.
Sploh so te zadeve kočljive v kakih zaprtih prostorih, kjer nekako nimaš druge izbire, kot da sestradani par opazuješ.

Mislim pa da ni nobena govorila, da je proti izkazovanju ljubezni v javnosti.
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Jun. 2008 12:27

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:04, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 12:29

hehe, ok :)
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 16. Jun. 2008 12:59

Odvisno, kje si kdo postavi mejo. Mene recimo ne moti par, ki si občasno da lupčka, če bi se pa zalizvat začela tam, bi pa že malce postrani gledala.

Je pa spet različno ali se to dogaja medtem, ko si recimo z njima na pijači (in nimaš kam drugam gledat :roll: ), ali pa pač opaziš par na ulici... greš mimo in si misliš: get a room :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 16. Jun. 2008 13:20

trapa napisal/-a:Jaz mojega tudi za ritko primem sredi ulice. :D
Pa načeloma niti zalizovanje ni noben tabu (čeprav tega v javnosti ne prakticirava pogosto).

Moteči so pač kolegi, ki - ko greš z družbo ven - se delajo da so sami in se 3/4 časa lizarijo in parčki ki se skoraj pojejo od vneme.
Mislim.... težko je jasno postavit mejo: če vidiš parček objet, kako se zalizuje na klopci lahko deluje čisto ok ali čisto prostaško in vulgarno.
Sploh so te zadeve kočljive v kakih zaprtih prostorih, kjer nekako nimaš druge izbire, kot da sestradani par opazuješ.

Mislim pa da ni nobena govorila, da je proti izkazovanju ljubezni v javnosti.

podpis.. mislim men ni problem če sma sama in si dama pač lupčka in podobno, sam ko sma v družbi se pač zadržima in se ne žvalima in otipujema na vlko, kr se mi zdi to tud nekak nepošteno do drugih, ki so zraven. če je družba je družba :D
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ryu » 16. Jun. 2008 13:31

°PeeKaBoo° napisal/-a:
Ryu napisal/-a:smo tri take... mene tud ne mot, pa nej se objemajo ipd in pokažejo, da se majo radi... midva tud zmer drživa roke pa se na cajte objameva in ljubčkava... če pa komu ni všeč, naj pa preč gleda :P

Tko k je *purple* rekla..sj smo večinoma use napisale, da je nam tut to ušeč in to tut delamo ;) ni nam pa do tega, da bi se na pou dol dajal u javnosti al pa če smo v družbi s kom :)

jah jest se tud ne dajem dol v jaunosti, pa tud kšnga mega make out sessiona ne izvajam sred gostilne, tko da pretiravat res ni treba :) sam napisala sm, da me ne mot, če se objameta in data lupčka, če se mata rada... ne prosm tega koj z dajanjem dol primerjat... ker tud men grejo rahlo na žiuce uni, ki dejansko plezajo en po drugmu, si tlačjo roke pod majce/hlače in podobni scenariji sred ulice...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 16. Jun. 2008 13:39

kva ste naredil celo študijo.Kok ste smešne, ena drugi besede obračate, a vse mislmo (očitno) isto :lach:

pa da nou spet kakšnga kokodakanja,hec razumemo vsi a?
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 16. Jun. 2008 13:42

ćist kul:)

midva se sicer ponavadi drživa za roke, si dava tu pa tam kakšen ljubček,.... sicer pa se ne objemava oziroma "naskakujeva".
Uporabniški avatar
Ania*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ania* » 16. Jun. 2008 13:45

Hm.. Včasih se drživa za rokce, včasih ne.. Čist odvisno.. Glede lupčkov pa tko.. V javnosti bolj redko, ce ze samo na lička ali na usta.. Ker vse drugo se mi zdi, da je čist privatna stvar..
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 16. Jun. 2008 14:34

hja... zna bit moteče, če si sam v družbi para, ki sta dobesedno zlepljena... nič nimam proti držanju za roke, kakmu lupčku tu in tam... tut mal bol mečkanju v javnosti... dokler, s tem ne ovirajo drugih... al pa v primeru, da so v zaključeni manjši družbi... če sta sama uzuni, pa po možnosti na plesišču, me ne moti, tut če se dol dajeta :P

pa če men tip ne bi v javnosti izkazal pozornosti, bi si misla, da ga je sram da je z mano... ne vem... more na nek način pokazat: tole je pa moje, tace stran :twisted:
LOVE hurts
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 16. Jun. 2008 15:50

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:03, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
sabinca:)
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sabinca:) » 16. Jun. 2008 16:57

no problem :)
Uporabniški avatar
Nincheq*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008
Kraj: Vrhnika

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincheq* » 16. Jun. 2008 19:05

Jst sm lih zadnič vidla sred ulce k sta ble dve punci res blizu temu, da bi se lah rekl, da se dol dajeta :gruebel: vsaka je mela roko u hlačah od ta druge..naslonjene na zid..ena je drugi skor lizala dekolte..usaj tko je blo za vidt.. zlo divje je blo use skp.. :P Men je blo kr nerodn k sm ponesreč tole vidla....sošolke so pa kr opazvale..in zravn komentirale..ja0 :lach:[/quote]

No kej tazga se mi zihr ne zdi primerno da se dela tm sred ulce..sam kšnga lupčka, pa za rokce se držat se mi zdi pa čist lepo. :)
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 16. Jun. 2008 19:36

Men se zdi prav lepo, če si dva v javnosti izkazujeta naklonjenost. Seveda, v mejah normale. Kak poljubček, držanje za rokce... Nimam nič proti temu. Tudi mi2 se v javnosti drživa za roke in tudi kakšen poljub pade. Kaj več pa ni za v javnost. Ne morem pa videt, kako se dva noro poljubljata (kot da bosta vsak čas "pojedla"). To pa mi je preveč osladno. Ali pa, ko sta dva v natrpanem avtobusu in se poljubljata non stop.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov