Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

ancurna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 2. 2005
Kraj: vse pomalo

Neprebrana objavaNapisal/-a ancurna » 25. Okt. 2008 14:37

js sm pa mela prejšnega fanta ki me niti za rokco no držau kaj šele da mi je lupčka dau u jaunosti... tko da zdej morem s tem nadoknadit še za nazaj ... nisva osladna al pa kej sam pač mava se rada in tko nama paše... pa meni to tudi ful pomeni da ne "skriva" da me ma rad :razz: :) :oops:
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 25. Okt. 2008 19:45

Če pa česa ne prenesem, so pa to konstantna mobi prepevanja in bi-bip-anja na kofetu.

Razumem, da pokliče nekdo, ki ne ve, kje si in kaj počneš, zato se oglasš, rečeš, da si lih na kofetki in da pokličeš čez eno urco. Lih tko razumem, če gre za zadevo, ki pač ne more (po)čakat in je zato nujno jo še isti trenutek prenset naprej.

Ne razumem pa tistih, ki pokličejo, jim un na drugi strani pove, da je lih na klepetu z nekom, pa se sploh ne dajo "odgnat" in začnejo na dougo in široko razglabljat, tistih, k so bli poklicani, pa ne znajo pogovora opraut na hitr (tok, kokr je pač nujno), še najbl mi pa iz glave začne puhtet ob tistih ženščinah, k se morjo s svojim buci bucijem slišat najmnj na deset minut, kr bi znal bit, da se je enmu izmed njiju u cajtu, ko se nista mela pod "nadzorom", kej zgodil, to, da ni varjante, da poveš eno zgodbico do konca in da si u času njunega nujnega pomenka spilš useh deset nohtou (in razmišlaš že o tistih na nogah), kr hej, mucija pač zanima, kaj kej njegova lubica dela (haloooo, sej je povedala, da sedi ob lublanci s kolegico!), kdaj bo pršla domou, če bosta šla skupi u štacuno po vece papir al nej gre sam, če je zaklenila vrata enkrat al dvakrat in če je slišala, kaj je zutri zgornja soseda prbila ta spodnji :motz: ...

Ma nej ji že crkne baterija, če ne ji bom jst tist obup od mobitela namočila u kofe (in to njen)!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
alina.hh
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a alina.hh » 11. Nov. 2008 18:46

nekako razumem vse, ki se jim obrača, ko se dva nekje v javnosti lupčkata (bolj zaliz), objemata, božata, ... ...ampak kaj češ, tako je če si zaljubljen al ne?:D... sicer pa midva mislim, da kar v mejah normale.. držanje za roke absolutno, pa poljubčki tudi (ne kaj preveč extremno ampak pač..).. :)
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 11. Nov. 2008 18:54

midva delava use, okej ne lih use :razz: če sva s kolegi si dava sem pa tja normalnga lupčka, če sva pa sama pa tud kšnga mau večiga :D če koga moti, naj pa ne gleda, sj tega ne delava lih enmu pred nosom, tko da...

vsekakor bi me bl motil, da nebi hotu nč počet z mano u javnosti, bi mislla da ga je še sram :?
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 12. Nov. 2008 10:10

kaj naj pa js naredim, ko me moj nikakor "noče" za roko držat? :(
pol ko mu rečem pa zatežim me seveda prime, pol pa spet pozabi al kao pozabi nevem.. pravi da tega ni navajen in da je tudi prestar za te zadeve.. ampak js bi pa tk rada to. sam mi je pa tut butasto da bi kr js njega prijela, ker pol bi blo to vsiljeno al kk
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 12. Nov. 2008 10:22

Jaz se nikoli ne zalizujem z njim v javnosti, se mi ne zdi primerno.
Drugače ja, lupčka malega si dava in tudi za rokico me prime. :)
Uporabniški avatar
ipomea
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ipomea » 12. Nov. 2008 10:23

Zakaj bi bil prestar za to? Za roke se je pa ja luštno držat, ne glede na to koliko si star.
Ma ti ga kar primi za roko, se bo že navadil :wink:
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 12. Nov. 2008 11:35

ipomea napisal/-a:Zakaj bi bil prestar za to? Za roke se je pa ja luštno držat, ne glede na to koliko si star.

se strinjam. moja mama in oče se večkrat držita za roke (recimo na kakšnih spehodih, na morju...) zdaj ok, ko gresta v trgovino ne. ampak še vedno se držita. in meni zgleda to prav lepo. ker nikjer ni napisano, do katerega leta se še lahko držiš za roke. :)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 12. Nov. 2008 11:42

jez sm bla pr mojmu(26) tud na začetku mal zadržana, v smislu da decom k enkrat niso več stari 20 ne paše tolk se 'metat' en po drugem, na veliko lupčkat, držat za roke in stiskat na vsake 50m ......

raj sm počakala in vidla kako si on predstavlja naprimer sprehod po stari ljubljani... In z veseljem ugotovila da me sam prime za roko, dobi nasmešek ko se stisnem k njemu kr tko mal brez razloga in sodeluje pri dobivanju pripomb mimoidočih penzjonistov ala 'joj kolk se mata rada, dokler bo tkole ne bo vojne' :lol:

nevem če bi lahko prov dolgo furala vezo z nekom k bi mi (pa čeprov v javnosti) poklanju manj pozornosti kot jo potrebujem... Na sprehodu rabim roko, rada se božam, stiskam, objemam, tud lupčkam... se pa ne maram skor posiljevat v javnosti, če me prime ga pojest se to naredi brez prič. :twisted:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 12. Nov. 2008 12:03

mojo bučo v javnosti držim za rokco ko se sprehajava okoli ali greva do gostilne, za mizo bom že znala sedet brez tega da se ga skoz dotikam...

pusija v gostilni dobi samo če je res kaj posebnega in sma sama,drgač je to prihranjeno za zasebnost moje ali njegove sobe ali avta prej kot se odpeljeva... vedno dobi pusija prej kot greva iz avta... če sma s kolegi se nena lubčkama niti drživa za rokce...

obstajajo izjeme:
-ko me v nedeljo pelje na bus za lj in vem da ga ne bom vidla cel teden dobi kar dost ljubčkov tud če so vsi zraven...pa me čist niiiič ne briga koga to moti... hvala!
-ko majo vaje z bedom in če sem slučajno tam itaq ne zdržim 4 ure jih poslušat grem gor delat taščici družbo in prej kot grem dobi na hitro pusija na gobček...tud zarad tega ne bo noben umrl...

glede telefoniranja... če sem na kavi/šihtu/whatever pač povem da sem tam in bom poklicala takoj ko bom mogla... drgač pa sovražim isto stvar kot jo je opisala aloha in bi tud jaz metala telefon pol kar ob tla, er res ne vem kaj naj delam ko ma nekdo maratoske pogovore o vsem... ja hudiča no tisto eno ur da spijem pir v miru bosta pa že zdržala brez da se slišita, posebno če se bosta takoj za tistim vidla... grr... ampak na srečo nimam dost takih kolegov so vsi bolj meni podobni...

nič tok o meni....
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Nov. 2008 16:06

Joj, če se ne bodo ljudje nehali posiljevat pred mojimi očmi bom čiz popenla :)
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 12. Nov. 2008 17:18

^^misliš da ih bo zanimalo al boš popenla al ne :) :lol:
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Nov. 2008 17:35

Verjento ne. :wink: Samo res me moti to.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 12. Nov. 2008 17:59

gaby_ napisal/-a:
ipomea napisal/-a:Zakaj bi bil prestar za to? Za roke se je pa ja luštno držat, ne glede na to koliko si star.

se strinjam. moja mama in oče se večkrat držita za roke (recimo na kakšnih spehodih, na morju...) zdaj ok, ko gresta v trgovino ne. ampak še vedno se držita. in meni zgleda to prav lepo. ker nikjer ni napisano, do katerega leta se še lahko držiš za roke. :)

Poleti sm vidla dva res stara penzionisa, ki sta se držala za roke, ko sta se počasi šetala po Izoli. Prou lepo ju je blo vidt. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 12. Nov. 2008 18:10

[She.] napisal/-a:^^misliš da ih bo zanimalo al boš popenla al ne :) :lol:

da te potolažim...

zandjič sem v 4ki dva (str8 par!!) najdla sexat na wcju pri ODPRTIH vratih!! P***a a gre človk loh lulat v miru brez da bi si prisilno ogledoval nage kosmate riti???

kak esec nazaj sem pa na našmu kavču na šihtu najdla ena dva mulca ko mku ga je ona fafala... pa P***a, če je v gostilni kavč in eno par temačnih kotičkov še ni treba da se mi tam pofukaš... sem sam rekla naj še mal vstrajata da grem po telefon in posnamem pa sta spizdla... grr... grr... grr... žvali nevzgojene!!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov