Izkazovanje ljubezni v javnosti ?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 174 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- BaBeBi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 10. 2007
Js pa mislim, da je razika, če si ti sam v zvezi oz. srečno zaljubljen ali pa ravno po razpadu zveze. Če si cel žalosten ti gre včasih lahko na živce čisto navadno držanje za roke. trenutno pa niti ne opazim, kaj počnejo drugi sicer pa se strinjam...v mejah normale...držanje za roke, objem in kakšen poljubček vsaj meni je to ful lepo ja...malo tudi zato, da pokaže pred vseeeeem svetom da me ima rad
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
trenutno, ko je moj v tujini, sem kar fovš parčkom okoli mene, priznam
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jest mojo držim za roke...pa lupčka ji dam...pa za ritko jo primem pa tko...me ni sram...zakaj pa, če se mava rada?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bejbika napisal/-a:merisima napisal/-a:mi gre pa precej na živce k vidm sred centra na klopcah najstnike k skačejo drug po drugmu (videno:tip je sedel in ženska na njemu k da ga bo lihkar naskočila) pa se poljubljajo kot da bo jutri konec sveta-->čist tu mač!
ah ja ... jaz sem tudi pri 15ih naskakovala moške po raznih klopcah v parkih, pa se mi je to takrat zdelo luštno, pa sem "ponovila" vajo tudi pri 19ih pa mi je bilo še vedno luštno ...
pa sem ponovno se spustila v to noro lupčkanje pri svojih 25ih in se mi je še zmeraj zdelo neverjetno luštno ...
ko se ti lupčkaš v javnosti, ko ti je do tega, se itak požvižgaš na cel svet. Ko sem se jaz zadnjič, recimo temu, lupčkala v javnosti, mi je bilo popolnoma vseeno, kaj si ljudje mislijo, ker sem takrat videla samo njega.
Po drugi strani, ko si pa ti "gledalec", te pa to blazno moti ...
ampak mene vedno manj stvari moti ...
če komu paše, da me drži za zadnjico, pa naj me ... če lahko ženske kažejo vimena vsem, lahko tudi mene moj partner veselo ščipa v ritko
seveda, da se velika večina tud lupčka v javnosti, ampak da greš pa s parom žurat al pa na kavo al neki, pa se unedva tam ližeta dve ure, je pa mal neumno men gre to tok na jetra, da res sploh ne hodm več s takimi nikamor.Mislm groza
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Pontifex Maximus napisal/-a:Jest mojo držim za roke...pa lupčka ji dam...pa za ritko jo primem pa tko...me ni sram...zakaj pa, če se mava rada?
Saj za to noben nč ne reče .To je lepo in okusno.Na k***c mi gre ko 2 non stop plezajo en po drugem kao da so nekdi sami.Ma to so pubertetniške zadeve.Sej se tak jaz pa moj malo za roke primeva,se objameva si dava lupčka...Ampak sm prepričana,da ti ne držiš puco za roko,da se kao ponašaš z njo,da bi vaju kao drugi opazli,ampak zarad sebe,ker ti to nekej pomeni.In to seveda nardiš iskreno in z ljubeznijo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
*purple* napisal/-a:seveda, da se velika večina tud lupčka v javnosti, ampak da greš pa s parom žurat al pa na kavo al neki, pa se unedva tam ližeta dve ure, je pa mal neumno men gre to tok na jetra, da res sploh ne hodm več s takimi nikamor.Mislm groza
I don't do lupčkanje pred mojimi kolegi So sick ...
tako kot se tudi ne smsiram, pa predolgo debatiram po telefonu, ko sem v družbi ...
ko pa sva sama (za neznance mi je vseeno), se pa tut lupčkava
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Ok mejhni lupčki, sem pa tja med partnetjema to je čist normalno in lepo .
Ampak zdele sm pa 2krat ta teden skor pošizila, ker sem pršla na busno in že tm 2 mulca na vogalu pr postaji se ližeta, roke čist ovite en okol druzga. Grem na bus in onedva se direkt za mano usedeta in sem mogla pol ure poslušat uno cmokanje za mano . Pa skos sta prleplena en na druzga, pa roke SKOS ovite en okol druzga...too much Stara pa tm okol 15.
Pa ne rečem če se to zgodi kdaj (vsi mamo kdaj take trenutke)..sam usak dan; ob 6h zjutri...ne nooooo.
In dons isto na busu, sta sedela za mano ena punca pa fant k sta se cmokala celo pot. Pa ne morš tko noooo.
Ampak zdele sm pa 2krat ta teden skor pošizila, ker sem pršla na busno in že tm 2 mulca na vogalu pr postaji se ližeta, roke čist ovite en okol druzga. Grem na bus in onedva se direkt za mano usedeta in sem mogla pol ure poslušat uno cmokanje za mano . Pa skos sta prleplena en na druzga, pa roke SKOS ovite en okol druzga...too much Stara pa tm okol 15.
Pa ne rečem če se to zgodi kdaj (vsi mamo kdaj take trenutke)..sam usak dan; ob 6h zjutri...ne nooooo.
In dons isto na busu, sta sedela za mano ena punca pa fant k sta se cmokala celo pot. Pa ne morš tko noooo.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
bejbika napisal/-a:*purple* napisal/-a:seveda, da se velika večina tud lupčka v javnosti, ampak da greš pa s parom žurat al pa na kavo al neki, pa se unedva tam ližeta dve ure, je pa mal neumno men gre to tok na jetra, da res sploh ne hodm več s takimi nikamor.Mislm groza
I don't do lupčkanje pred mojimi kolegi So sick ...
tako kot se tudi ne smsiram, pa predolgo debatiram po telefonu, ko sem v družbi ...
ko pa sva sama (za neznance mi je vseeno), se pa tut lupčkava
ja je sick ja
in aaaaa telefoniranje al pa pisanje smsov take stvari so pa res groza!!
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
ja to telefoniranje in pisanje sms-ou gre tudi meni na živce, k pol sam v luft gledaš.. al pa da gre govorit kdo po telefonu za vogalom in ti ostaneš sam (in po vsej verjetnosti sta se vidla 2 uri prej).. aaa tega res ne morem
ko se dva skori pojesta v javnosti mi je "grozno" videt pa včasih tudi komentiram in dam kako pripombo
je pa res, da tudi menis e je že toz godilo, da nism hotla sam ko me je enkrat kak k mi je biu ful všeč "napadu" v javnosti mi je blo vseeno za okolico sam ponavadi ga zvlečem v kak zakotni kraj, kjer ni nobenih oči
ko se dva skori pojesta v javnosti mi je "grozno" videt pa včasih tudi komentiram in dam kako pripombo
je pa res, da tudi menis e je že toz godilo, da nism hotla sam ko me je enkrat kak k mi je biu ful všeč "napadu" v javnosti mi je blo vseeno za okolico sam ponavadi ga zvlečem v kak zakotni kraj, kjer ni nobenih oči
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Da take stvari ful razpakjujejo.Meni je šlo ful na k ko sm šla s frendico zvečer na drink pa jo je njen zdaj že bivši poklical in sta se tam po pol ure menla,jaz pa krepavala od dovgcajta.Take majo tud sestra pa njen.Tak da mi ni važno al sm sama z njo kje zunaj,jo bo tip klical in se bosta ful cajta menla,pa sta se malo prej vidla.Če pa grem z njimi kam brez svojga se mi pa tud zna obrnt i skorej sladkorno fašem.Pa za vsako se nekej ližejo kot 2 pubertetnika pod vplivom hormonov.Tk da je sploh brezveze kje bit z njimi,ki se počutim glupo bedasto in kot peto kolo.Za take je najbolše da so sami zase nekje,ne pa da "ogrožajo" druge.
Če pa je že komu do poljubljanja ta večjega v pol naj se skrije na kak zakotn kraj(saj je parkov v vsakem mestu dost).
Res da sm ful odprta in liberalna oseba na vseh področjih,sam to pa je nekaj,kar mi poraja gnus.
Če pa je že komu do poljubljanja ta večjega v pol naj se skrije na kak zakotn kraj(saj je parkov v vsakem mestu dost).
Res da sm ful odprta in liberalna oseba na vseh področjih,sam to pa je nekaj,kar mi poraja gnus.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Prvi neprebran prispevek • 174 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov