Izkazovanje ljubezni v javnosti ?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 12. Nov. 2008 18:38

MissBitch napisal/-a:
[She.] napisal/-a:^^misliš da ih bo zanimalo al boš popenla al ne :) :lol:

da te potolažim...

zandjič sem v 4ki dva (str8 par!!) najdla sexat na wcju pri ODPRTIH vratih!! P***a a gre človk loh lulat v miru brez da bi si prisilno ogledoval nage kosmate riti???

kak esec nazaj sem pa na našmu kavču na šihtu najdla ena dva mulca ko mku ga je ona fafala... pa P***a, če je v gostilni kavč in eno par temačnih kotičkov še ni treba da se mi tam pofukaš... sem sam rekla naj še mal vstrajata da grem po telefon in posnamem pa sta spizdla... grr... grr... grr... žvali nevzgojene!!!!

A to res al kaj? FAK :eek:
Uporabniški avatar
Leyla_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Leyla_ » 12. Nov. 2008 18:46

se drživa za roke, ko hodiva, objem, kak poljub in to je to. ne bi se počutila dobro, če bi hodila kot kolega, meter stran drug od drugega. obenem niti ne pretiravava in ne visiva en na drugem v javnosti.
"Jag är ingen bott Jag är en väldigt, väldigt vacker tjej"
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 12. Nov. 2008 18:51

a_pikica_a napisal/-a:
MissBitch napisal/-a:

da te potolažim...

zandjič sem v 4ki dva (str8 par!!) najdla sexat na wcju pri ODPRTIH vratih!! P***a a gre človk loh lulat v miru brez da bi si prisilno ogledoval nage kosmate riti???

kak esec nazaj sem pa na našmu kavču na šihtu najdla ena dva mulca ko mku ga je ona fafala... pa P***a, če je v gostilni kavč in eno par temačnih kotičkov še ni treba da se mi tam pofukaš... sem sam rekla naj še mal vstrajata da grem po telefon in posnamem pa sta spizdla... grr... grr... grr... žvali nevzgojene!!!!

A to res al kaj? FAK :eek:

ja jaz to čisto resno smrtno resno res!!! :D

v štirki sem mislila da bom šla kar kozlat pa nisem bla še toooook pijana... in to pri odprtih vratih!!! halo...

na šihtu pa ni mnkalo dost da bi tamala dva posnela in jima poklicala policijo...

pa nisem drgač nestrpna ali nasilna ali karkol sam kar je pa preveč je pa preveč... halo?!?!?!?!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
lubii*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lubii* » 12. Nov. 2008 22:45

omg... :nein:
What's meant to be will always find its way...<3
Tysia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tysia » 12. Nov. 2008 23:01

MissBitch napisal/-a:

da te potolažim...

:D

Potreba je potreba, kaj češ.

Hm, jaz pa takih zadev sploh "ne opazim". Nasmehnem se in grem dalje. :D
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 13. Nov. 2008 9:46

[quote="Aloha"]Če pa česa ne prenesem, so pa to konstantna mobi prepevanja in bi-bip-anja na kofetu.

Razumem, da pokliče nekdo, ki ne ve, kje si in kaj počneš, zato se oglasš, rečeš, da si lih na kofetki in da pokličeš čez eno urco. Lih tko razumem, če gre za zadevo, ki pač ne more (po)čakat in je zato nujno jo še isti trenutek prenset naprej.

Ne razumem pa tistih, ki pokličejo, jim un na drugi strani pove, da je lih na klepetu z nekom, pa se sploh ne dajo "odgnat" in začnejo na dougo in široko razglabljat, tistih, k so bli poklicani, pa ne znajo pogovora opraut na hitr (tok, kokr je pač nujno), še najbl mi pa iz glave začne puhtet ob tistih ženščinah, k se morjo s svojim buci bucijem slišat najmnj na deset minut, kr bi znal bit, da se je enmu izmed njiju u cajtu, ko se nista mela pod "nadzorom", kej zgodil, to, da ni varjante, da poveš eno zgodbico do konca in da si u času njunega nujnega pomenka spilš useh deset nohtou (in razmišlaš že o tistih na nogah), kr hej, mucija pač zanima, kaj kej njegova lubica dela (haloooo, sej je povedala, da sedi ob lublanci s kolegico!), kdaj bo pršla domou, če bosta šla skupi u štacuno po vece papir al nej gre sam, če je zaklenila vrata enkrat al dvakrat in če je slišala, kaj je zutri zgornja soseda prbila ta spodnji :motz: ...

Ma nej ji že crkne baterija, če ne ji bom jst tist obup od mobitela namočila u kofe (in to njen)![/quote]

Zakaj torej hodiš s takimi na kavo? :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 13. Nov. 2008 9:47

...
Zadnjič spremenil jozica1, dne 13. Nov. 2008 9:54, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a jozica1 » 13. Nov. 2008 9:47

...
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 13. Nov. 2008 9:55

mah, opazim stvar če se dogaja ko sem v službi in jo pač moram opaziti, pa tud drgač nisem ravno strpna do otrok ki se hodjo lizart po kafičih...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]