Izjava tašče, da te kap

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 17. Mar. 2010 23:10

vem da sem rekla da grem ampak bom tole še napisala)
in se je izkazalo kdo paničari po nepotrebnem in namesto, da se lepo pogovori s taščo, piše na forum "kaj ji je storiti!!!" jaooo. res samo jaooo.

matjaž leta so pomemben dejavnik. pa če ti greš stat na glavo v kot sobe.

lepo spite.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 17. Mar. 2010 23:24

Sploh pa, kaj boš naslednjič naredila pri izjavi, za katero ne boš prepričana?Namesto spraševanja tukaj, govorjenja fantu itd se enostavno postavi zase.Ne rabiš se skregati, ampak slej ko prej bo potrebno da se boš postavila zase in izrrazila svoje mnenje.
Sicer teoretično-v vlogi snahe se pač hočeš izkazati, v smislu prilagajanja itd.Ko pa boš v vlogi mame, pa seveda ne boš tiho za svojega otroka.In je čisto možno, da bodo trenja takrat postala večja in bodo nekatere besede samo izbile sodu dno.Tako da nasvet iz moje strani-vedno izrazi svoje mnenje, pa čeprav je čisto obratno od mnenja tvoje tašče.
Prej postaviš določene meje, lažje je.
The world is as you are.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 18. Mar. 2010 22:05

Claire paničariš ti. Avtorica ne dela nobene panike, ampak je samo vprašala kako bi mi odreagirali. Jaz v tem ne vidim nič slabega. Leta pa v tem primeru nimajo nobene veze. Tašča oziroma po novem soseda bi isto rekla pa, če bi bila punca 5 let mlajša ali starejša, nima veze.
Emanuela saj je povedala tašči kakšna je situacija. Neko zamero delat in konflikte izzivat pa nima smisla. Jaz osebno bi takšno vprašanje sploh ignorirala. Fantu pa se mi zdi, da je že prav, da je omenila tole, saj se tiče tudi njega.
Nivea
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 19. Mar. 2010 19:36

mateja79 napisal/-a:Vhodna vrata so ista. Ni pa potrebno čez hodnik tašče, ker je takoj zatem stopnišče, do njenega stanovanja pa vodijo še ena vrata.

Tole je precej slab aranžma. Če to ni edina slaba izkušnja, ki si jo doslej imela s taščo, bi na tvojem mestu razmislil o evakuaciji. Da živite tako blizu, bo zate na dolgi rok vzdržno samo v primeru, da se z njegovo družino odlično razumeš.

Še v tem primeru bi bil še vedno nujen lasten vhod.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 19. Mar. 2010 19:37

mateja79 napisal/-a:Baje v hecu in baje se je zasekirala, ko je ugotovila, da sem jaz to zares vzela. Ampka meni na kraj pameti ni padlo, da bi bil to hec. Tašča pa je očitno mislila, da jo že dovolj poznam, in da vem da se rada heca, sploh pa kdaj se heca.

To se sliši, da je vendarle kul tašča.

Ampak še vedno. Na dolgi rok... lasten vhod. :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Mar. 2010 19:49

delusional napisal/-a:jaz tudi ne podpiram življenja na koruzi in rojevanja pankrtov.

Če se ne motim, si samska in trenutno ne prideš dalje kot do kakšne avanture, kaj šele, da bi bila sposobna obdržati moškega.Torej bi se lahko malo vzdržala žaljivih izjav o parih, ki živijo skupaj in imajo otroke, saj so precej boljši od tebe.

Tvoje avanture so normalne, imeti otroka neporočen je nenormalno? Sori,samo ti si res en otrok.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 19. Mar. 2010 19:55, skupaj popravljeno 2 krat.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 19. Mar. 2010 19:53

Džeki napisal/-a:Torej bi s elahko malo vzdržala žaljivih izjav o parih, ki živijo skupaj in imajo otroke, saj so veliko boljši od tebe.

Pretty much.

Poročenost ni pomembna, pomembna je kvaliteta zveze. Je pa poroka lepa izkušnja, če si oba tega želita. Je enkraten življenjski dogodek, ki se ga kasneje z veseljem spominjaš. Po svoje je res škoda, če imaš uspešno zvezo in tega nikoli ne doživiš.

Zagotovo pa ni nobene potrebe po obsojanju ljudi, ki imajo uspešno zvezo in so dobri starši, a si pač poroke ne želijo. Res ne vidim, kako bi bilo s tem karkoli narobe.
beauty sugar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a beauty sugar » 19. Mar. 2010 22:56

marjancax napisal/-a:Jaz nimam popolnoma nič proti življenju na koruzi. Še manj pa so krivi otroci, če se rodijo neporočenim staršem. Mislim, da je bila poroka nujno zlo v preteklosti, danes pa je le še bolj tradicija. Če vama paše živet na koruzi se mi zdi, da nima taščo to kaj motit. Srečna naj bo, da se imata rada, in da sta si lepo uredila gnezdece v katerem bivata.

se strinjam :wink:
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 20. Mar. 2010 9:31

beauty sugar napisal/-a:
marjancax napisal/-a:Jaz nimam popolnoma nič proti življenju na koruzi. Še manj pa so krivi otroci, če se rodijo neporočenim staršem. Mislim, da je bila poroka nujno zlo v preteklosti, danes pa je le še bolj tradicija. Če vama paše živet na koruzi se mi zdi, da nima taščo to kaj motit. Srečna naj bo, da se imata rada, in da sta si lepo uredila gnezdece v katerem bivata.

se strinjam :wink:

Tudi jaz.

Meni se zdi, da je precej ralika ali nekdo živi v mestu ali nekje na vasi. Če so že starši v bloku ali majhni hiški je jasno, da bosta šla mlada dva nekam na svoje in se ne bodo skupaj drenjali, sploh pa ne v istih prostorih. Če pa imajo veliko hišo bo pa večina izkoristila priložnost in si doma opremila stanovanje, če bodo le zmožni shajati v isti hiši. Vsak se bori po svoje in če imaš možnost na ta način prišparati recimo 500 eur mesečne najemnine, si zunaj urediti še vrt, imeti lastno garažo in vedno na do segu rok varuško,... se mi pa zdi, da to ni slaba varianta.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 20. Mar. 2010 9:38

Samski smo manj vredni kot neporočeni/poročeni pari s froci? :) Kaj vse človek ne zve...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 20. Mar. 2010 9:42

Kje pa zdej to piše?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 20. Mar. 2010 9:44

Temptress napisal/-a:Samski smo manj vredni kot neporočeni/poročeni pari s froci? :) Kaj vse človek ne zve...

No s tem se jaz ne bi strinjala. Ker po moje ima vsak bit pravico ali samski, ali poročen, ali na koruzi. Nič od tega ni slabo. Zakaj bi se nekdo poročil, če mu to ne paše. In zakaj bi bil nekdo v vezi, če mu to ne paše. In moje mnenje: bolje biti srečno samski, kot nesrečno v ljubezni. Ampak enim je cilj biti v vezi samo zato, da so, da niso sami, da niso brez družbe,... nič jim pa ni pomembna kvaliteta veze.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Mar. 2010 15:11

Temptress napisal/-a:Samski smo manj vredni kot neporočeni/poročeni pari s froci? :) Kaj vse človek ne zve...

Preberi, komu sem repliciral in zakaj.

Punca, ki ne pride dalje od avantur, s katerimi se ves čas hvali na forumu,komentira, da ne odobrava življenja na koruzi in delanja "pankrtov". Za dol past smešno.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 25. Mar. 2010 19:45

Džeki, fair enough, love. :P Izven konteksta sem vzela. Se globoko pardoniram. :wink:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 26. Mar. 2010 5:43

Hm, veste kaj... Po svoje razumem željo okolja, da se par izjasni, ali misli na dolgi rok ostat skup. Na podlagi tega se sorodniki obojih odločijo, v kolikšni meri investirati v njun odnos.

Če so sorodniki daleč stran in z njimi nimaš stika, je to nepomembno.

Če pa živijo skozi naslednja vrata, potem jim pa to, da se par s poroko javno izjasni, dosti pomaga pri presoji, ali se bo ta zveza obdržala, in torej koliko paru finančno in drugače pomagati, in koliko ne.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov