Izjava tašče, da te kap
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:A se gre sedaj, kaj je tvoje in kej njegovo? (Zate več kot očitno ja) Bo pa to fantovo stanovanje/nadstropje, nekoč fantova in tudi tvoja hiša, pa tudi če se ne poročita. V tem "tvojem" stanovanju pa ni ne tvoje, ne fantovo
Ni fantovo. Mora izplačat, da bo njegovo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Verjetno manj, kot je cena stanovanja (ne vem pa).
Sicer pa tema ni o tebi, ti že imaš svojo
Sicer pa tema ni o tebi, ti že imaš svojo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Jaz imam vedno bolj občutek, da je ta forum odkril nekdo, ki se na psihiatriji zdravi zaradi shizofrenije in potem proste urice med terapijami preživlja tu gor. Mogoče bi si lahko raje omislil kakšen tečaj za izboljšanje bralnega razumevanja.
In ne, to ne leti na purple_rain.
In ne, to ne leti na purple_rain.
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
purple_rain napisal/-a:Za domačo nalogo preglej vse teme, kjer je bilo vsaj malo kreganja, in delaj črtice pri vsakem nicku kolikorat se pojavi.1sneguljčica napisal/-a:Ampak čisto vsaka tema v kateri je mala zaide v kreganje.
Res me zanima rezultat.
Mi je pa zanimivo zakaj ji tako v rit lezeš.
Nivea
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
claire napisal/-a:in potem se te sneguljice in orhideje in mateje in jagode in kalanhoje spravijo na "tamlajše" ki kaj pa govorijo,če nimajo pojma. jebemti pol pa govorite jasno.
Jaz itak vedno bolj sumim, da je to en kup AE-jev. In ravno včeraj se je pojavila še ena v temi o poroki, ki piše na čisto enak način, slogovno in vsebinsko. Imam namen vse skupaj javit moderatorjem, pa naj preverijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov