Izjava tašče, da te kap

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 27. Mar. 2010 23:11

*mala* napisal/-a:A se gre sedaj, kaj je tvoje in kej njegovo? (Zate več kot očitno ja) Bo pa to fantovo stanovanje/nadstropje, nekoč fantova in tudi tvoja hiša, pa tudi če se ne poročita. V tem "tvojem" stanovanju pa ni ne tvoje, ne fantovo :wink:

Ni fantovo. Mora izplačat, da bo njegovo.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 27. Mar. 2010 23:17

Verjetno manj, kot je cena stanovanja (ne vem pa).

Sicer pa tema ni o tebi, ti že imaš svojo :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 28. Mar. 2010 17:38

Jaz imam vedno bolj občutek, da je ta forum odkril nekdo, ki se na psihiatriji zdravi zaradi shizofrenije in potem proste urice med terapijami preživlja tu gor. Mogoče bi si lahko raje omislil kakšen tečaj za izboljšanje bralnega razumevanja.
In ne, to ne leti na purple_rain.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 28. Mar. 2010 18:17

purple_rain napisal/-a:
1sneguljčica napisal/-a:Ampak čisto vsaka tema v kateri je mala zaide v kreganje.
Za domačo nalogo preglej vse teme, kjer je bilo vsaj malo kreganja, in delaj črtice pri vsakem nicku kolikorat se pojavi.
Res me zanima rezultat. :D

Mi je pa zanimivo zakaj ji tako v rit lezeš.
Nivea
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 29. Mar. 2010 12:16

claire napisal/-a:in potem se te sneguljice in orhideje in mateje in jagode in kalanhoje spravijo na "tamlajše" ki kaj pa govorijo,če nimajo pojma. jebemti pol pa govorite jasno.

Jaz itak vedno bolj sumim, da je to en kup AE-jev. In ravno včeraj se je pojavila še ena v temi o poroki, ki piše na čisto enak način, slogovno in vsebinsko. Imam namen vse skupaj javit moderatorjem, pa naj preverijo.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov