Izjava tašče, da te kap
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Pred mesecem dni sem se preselila k fantu. Pred tem sva pri njegovih zgoraj opremila komplet celotno stanovanje povsem na novo (kuhinjo, dnevno sobo, kopalnico in spalnico). Stanovanje je res čudovito. Veselila sem se tega trenutka, vendar imam občutek, da ne bo šlo vse po maslu kot je zgledalo.
Včeraj mi tašča izjavi: "Kdaj se pa mislita vidva poročit, a misliš, da boš kar tako živela pri nas."
Mene je izjava tako presenetila, da sem ostala brez besed. Nikoli ni nihče do sedaj omenjal poroke. Niti jaz in fant nisva nikoli razmišljala o njej. Tudi tašča do včeraj poroke ni nikoli omenila. Razen fantu naj bi leto dni nazaj enkrat malo za hec rekla kdaj bo pa poroka.
Vedno sva bili v dobrih odnosih. Imam pa občutek, da bo zdaj, ko živim pri njih začela kazati drugačen obraz. Res se ne mislim poročit zaradi nje. Imam pa občutek, da jo bo zelo motilo, če se ne bova poročila.
Včeraj mi tašča izjavi: "Kdaj se pa mislita vidva poročit, a misliš, da boš kar tako živela pri nas."
Mene je izjava tako presenetila, da sem ostala brez besed. Nikoli ni nihče do sedaj omenjal poroke. Niti jaz in fant nisva nikoli razmišljala o njej. Tudi tašča do včeraj poroke ni nikoli omenila. Razen fantu naj bi leto dni nazaj enkrat malo za hec rekla kdaj bo pa poroka.
Vedno sva bili v dobrih odnosih. Imam pa občutek, da bo zdaj, ko živim pri njih začela kazati drugačen obraz. Res se ne mislim poročit zaradi nje. Imam pa občutek, da jo bo zelo motilo, če se ne bova poročila.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jaz tudi ne podpiram življenja na koruzi in rojevanja pankrtov.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Potemtakem sem jaz in moja sestra pankrta (starša sta se poročila, ko sva bili že malo večji) in se ločila-naju to naredi spet pankrta?
Poroka je čisto vajina stvar.A imata lasten vhod?Tako se lahko izogneta videvanju pri vsakem premiku iz hiše.Drugače pa pač ne visita vsak dan tam, pa bo mogoče nehala s svojimi izjavami.
Tako kot delusional ne podpira življenja na koruzi , jaz ne podpiram življenja pod eno streho ravno zaradi takih dogodkov.
Poroka je čisto vajina stvar.A imata lasten vhod?Tako se lahko izogneta videvanju pri vsakem premiku iz hiše.Drugače pa pač ne visita vsak dan tam, pa bo mogoče nehala s svojimi izjavami.
Tako kot delusional ne podpira življenja na koruzi , jaz ne podpiram življenja pod eno streho ravno zaradi takih dogodkov.
The world is as you are.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
aja, pa seveda ne podpiram življenja s taščo.
to ne more bit nič dobrega.
jst nikoli ne bi mela otrok oz. družine z nekom, ki se ne bi bil pripravljen poročit z mano. oz. dolgoročno ne bi bla s takih človekom sploh. ker vsi vemo kaj to pomeni.
to ne more bit nič dobrega.
jst nikoli ne bi mela otrok oz. družine z nekom, ki se ne bi bil pripravljen poročit z mano. oz. dolgoročno ne bi bla s takih človekom sploh. ker vsi vemo kaj to pomeni.
- marjancax
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 3. 2010
- Kraj: Primorska
Jaz nimam popolnoma nič proti življenju na koruzi. Še manj pa so krivi otroci, če se rodijo neporočenim staršem. Mislim, da je bila poroka nujno zlo v preteklosti, danes pa je le še bolj tradicija. Če vama paše živet na koruzi se mi zdi, da nima taščo to kaj motit. Srečna naj bo, da se imata rada, in da sta si lepo uredila gnezdece v katerem bivata.
- mateja79
- Debatorica
emanuela napisal/-a:A imata lasten vhod?Tako se lahko izogneta videvanju pri vsakem premiku iz hiše.Drugače pa pač ne visita vsak dan tam, pa bo mogoče nehala s svojimi izjavami.
Vhodna vrata so ista. Ni pa potrebno čez hodnik tašče, ker je takoj zatem stopnišče, do njenega stanovanja pa vodijo še ena vrata.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
delusional napisal/-a:jaz tudi ne podpiram življenja na koruzi in rojevanja pankrtov.
Jaz sem pa mislila, da taki primerki pod 80 let ne obstajajo več! Daj povej kaj več o tem, me zanima tvoja argumentacija.
Mateja, ne pusti se tašči. Ni ji sicer treba naravnost povedati, da se ne misliš poročati, ker bi to najverjetneje samo otežilo vajin odnos, ampak se pa poskusi tej temi čim bolj elegantno izogniti. Potem boš pa videla, kako in kaj; upajmo, da se bo tašča sprijaznila in bo to to.
Every rose has its thorn
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
kaj je tu sploh problem? ne razumem.
ko sedaj pomisliš in se vprašaš. ali bi se rada kdaj poročila? če je odgovor da, potem ne vem kje je sploh problem. pa se daj. a ni vseeno če se zdaj ali potem. in če je odgovor ne, je treba tašči lepo povedat, da se ne bosta poročila. pika.
ne vidim sploh problema.
ko sedaj pomisliš in se vprašaš. ali bi se rada kdaj poročila? če je odgovor da, potem ne vem kje je sploh problem. pa se daj. a ni vseeno če se zdaj ali potem. in če je odgovor ne, je treba tašči lepo povedat, da se ne bosta poročila. pika.
ne vidim sploh problema.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^:top:
Razen, da zna bit mogoče kej sitna tašča z izjavami v stilu "pod mojo streho pa že ne bo tako".
Razen, da zna bit mogoče kej sitna tašča z izjavami v stilu "pod mojo streho pa že ne bo tako".
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ si že začela mutit. nihče te ni prosil da bi se morala zaradi tašče. a če že živiš s partnerjem si pa menda vsaj okrog tega si nekako na jasnem. pišuka pa menda ja veš ali bi se rada kdaj poročila ali ne!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- mateja79
- Debatorica
^^Če si prišla težit, lahko kat greš. Jaz nič ne mutim, ampak ti težiš nekaj drugega. Problem je v tem, da mi tašča teži kdaj se mislim poročit. Nima veze a se jaz hočem kdaj poročit ali ne.
Jaz sem mnenja, da se za to odločata partnerja ne pa tašča.
Jaz sem mnenja, da se za to odločata partnerja ne pa tašča.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov