Izgubila sem ljubezen mojega zivljenja

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ninanana1
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 2
Na forumu od: 12. 5. 2017

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninanana1 » 12. Maj. 2017 16:09

Ne vem več na koga naj se obrnem pa sem se odločila, da svoja čustva izlijem na forumu :(

S fantom sva bila skupaj 3 leta, 2 leti sva živela skupaj. Planirala sva poroko in otroke. On je bil moje vse. Se nikoli nisem imela tako dobre veze kot z njim. Tako dobrega fanta kot je bil on. Z njim sem se počutila varno in se zagotovo videla v prihodnosti. Mogoče sem od njega zahtevala preveč, da mi zapolni nek manjko, ki ga nimam. Če bi se o tem prej pogovarjala, bi bilo vse drugače. Tako pa sem padla v neko depresivno stanje, govorila neke neumnosti in ga prizadela. Zaprla sem se v svoj svet, želel mi je pomagati, jaz pa sem vse odrivala stran in nisem imela energije. Kmalu za tem sva si dala čas za premislek oz. Je on rekel, da ga potrebuje. Jaz sem bila le brez energije in potem v šoku. Čez čas sva se slišala in je rekel, da me ima še vedno rad in mu je žal, da ga boli in da nikoli več ne bova skupaj. Pravi, da je bolj sproščen zdaj. Jaz pa ne morem naprej. Se vedno se pogovarjava, a je rekel, da noče več nazaj. Jaz pa bom umrla in si ne morem oprostiti, da sem stran odrinila ljubezen mojega življenja. Le njega želim nazaj, vse drugo nima smisla. In če nisem z njim, ne želim živeti. Tako sem prizadeta in osamljena in z ogromnim občutkom krivde, da sem zafrknila najboljšo stvar v svojem življenju:((( ne vem kako naprej, niti nočem naprej. Nihče mi ne more pomagat, le njega si želim. Ste punce kdaj čez čas prišle nazaj s svojimi fanti? Čeprav on, ko se za nekaj odločit, za tem stoji... res ne vem kaj naj, ne vem kako bom to preživela, ker sem prepričana, da ne morem... preprosto ne. Prosim za kakršnokoli besedo...
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7533
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Maj. 2017 20:00

Uf ful smotana situacija, ampak saj mogoče pa vseeno še pristaneta skupi, saj eni pravijo, da če si si usojen, boš na koncu pristal/ostal skupaj, sicer pa moreš mogoče dat skozi neke svoje (tudi) neprijetne izkušnje, malo prežvečit to življenje, da na koncu prideš na neko točko, kjer si res zadovolen in srečen. Te pa kar štekam, kako se počutiš, sem se parkrat, ko sva se skregala s fantom in je on hotel končat in govoril, da ne bova bila več ne prijatelja,v nikakršnih stikih, da me bo zbrisal/blokiral iz vseh omrežij in telefonsko, tud mela tak filing, da bi kar umrla. Meni pomaga, če se tko počutim, da dam najprej čustva iz sebe, potem pa čim manj/nič ne razmišljam, sploh ne o prihodnosti, ampak vzamem vsak sedanji trenutek posebi, za vse kar obstaja.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1972
Na forumu od: 20. 1. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ananhas » 12. Maj. 2017 21:23

Ne skrbi, prebolela boš. Čas celi vse rane.
Mogoče bi bilo najbolje, da malo začneš predelovat odvisnost od odnosa/odnosov. Ni zdravo mislit in čutit, da boš kar umrla brez določene osebe v svojem življenju.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov