Izdala prijateljico?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 12. Apr. 2010 23:31

kolikor sem jaz razbrala iz prvega posta, avtorica ni imela "prepoved" govorjenja..jaz tudi marsikaj povem svojemu..
res je, da ne vemo, katere so te sočne besede, ampak mogoče je prijateljica tudi pretiravala..če sta bili do sedaj kot rit in srajca, bi se po mojem dalo vse pomenit..
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objavaNapisal/-a panterica » 13. Apr. 2010 6:17

Tukaj se mi zdi, da je pa precej odvisno za kakšne besede je šlo?
Annabella
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Annabella » 16. Apr. 2010 8:10

Punce, toliko, da razčistimo (ker vidim, da ste se na mojo temo kar razpisale :) ) - s "sočnimi izrazi" nisem mislila nobenih žaljivk, sploh pa ne bi NIKOLI uporabila besede, kot je npr. kurba ali kaj podobnega, čeprav ste me ene zgoraj obtoževale tega...
Uporabila sem besede "meni se zdi ful bedno, da se je ona tko pa tko odločila bla bla bla, jaz bi se drugače...bla bla bla..." in SPLOH NI BLO NIČ TAKEGA - sedaj, ko sem se pogovarjala z ostalimi prijateljicami (pa jim nisem zaupala ne kdo ne kaj, sem dala samo primer, da bi videla, kako bodo reagirale...), so mi vse zatrdile, da to sploh ni nič takega, da bi one ne vem kako zamerile - ena mi je celo rekla, da bi se ob moji izjavi nasmejala...

Kakorkoli, meni je še sedaj ful hudo in par noči celo nisem mogla zaradi vesti spat, ampak očitno je ta moja prijateljica le preveč občutljiva (to je že velikokrat dokazala) in mogoče pa res nisva za skupaj, ne vem... Čas bo pokazal svoje, no...

Sem naredila kiks, pač saj jih delamo vsi, a ne?

Lep sončen pozdravček vsem :)
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Trdonja » 16. Apr. 2010 9:06

Potem ti je pa očitno zamerila dejstvo, da si jo izdala, neglede na to kakšna je bila vsebina tega kar si naprej povedala. Od tebe, kot prijateljice, se pričakuje, da ji stojiš ob strani, ji pomagaš v dobrem in slabem (pe če se s tem strinjaš ali pa ne) in najslabše kar lahko narediš je, da izdajaš naprej njene "skirvnosti" (pa magari sploh niso skrivnosti: npr. da je za neko torbico dala 350€ in ti reče, da ne tega okoli govorit).

Kar hočem povedat je, da si izdala njeno zaupanje. Predvidevam, da si se ji že opravičila. Na koncu je pa njena odločitev, če ti bo oprostila ali ne.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 16. Apr. 2010 11:02

Annabella napisal/-a:so mi vse zatrdile, da to sploh ni nič takega, da bi one ne vem kako zamerile - ena mi je celo rekla, da bi se ob moji izjavi nasmejala...
Lahko je bit pameten, ko se nas zadeve ne tičejo..

Ima Trdonja kar prav, ni toliko važna vsebina izdanega, ampak "izdajstvo" samo, pa če se nam še tako neumno zdi, nekdo drug bo dosti bolj občutljiv (kakršna si rekla je tudi ta tvoja prijateljica) in zamerljiv.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 16. Apr. 2010 11:10

Jaz svojemu vse povem, kar mi pade na pamet in je edina oseba, pred katero res ne bom pazila, da ne bom "izdala" kaksne skrivnosti; njegov svet je moj svet in obratno. Pac taka sem, tak je najin odnos.. Ne govorim pa mu stvari, ki ga ne zanimajo, kar je ponavadi vecina babjih stvari. Ampak, primer kot je ta iz uvodnega posta teme, da si mu povedala svoje mnenje o dolocenem dejanju, odlocitvi te prijateljice in povedala, kako bi se odlocila ti na njenem mestu - Ceprav ne vem tocno, za kaj gre, ampak pac naredis primerjavo med sabo in drugo osebo, kaj je s tem narobe? Mogoc tud partner pove, kako bi on naredil... Debata pac.
Drugo pa je, ce si, ko ti je ona zadevo povedala, njej rekla, da je super, finofajn, da se je dobr odlocila, da je ne obsojas in vse skupaj pospremila z nasmeskom. Potem pa je, brez tvoje vednosti, slisala tvoje pravo mnenje. V tem primeru se pomoje ne gre vec za izdajo, grde besede, ampak hinavscino in da ocitno od tebe ne more pricakovat iskrenosti.
Se enkrat pa: ne vem, za kaj je slo, sam delim svoje razmisljanje :)
Lp
What's the story, morning glory?

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov