''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jun. 2008 21:55

g00fy_qa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:eh, živčni zlom, če te ustavi policaj ni nič!

eni se celo ustrelijo, ko jih ustavi policaj!

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=176304

In to verjetno zaradi tega, ker jih je ustavil policaj, a ne? :wink:

verjetno tudi on tega ni dobesedno msilil :)

drugače pa ja, zaenkrat me policaji v avtu še niso ustavili, ker pač nimam izpita in ne vozim avta, razen v avtošoli in na kakšnem zakotnem parkplacu.
so me pa enkrat s skuterjem s kolegico.jst s čelado, ona ne, motor pa sicer v brezhibnem stanju (registracije in to vse poštimano).Pa so ubistvu nama nardili samo eno malo daljšo pridigo na stil, kako bi kolegica lahko padla in bi se ji glava odprla (:eek: ) in naju izustili z opozorilom.No, me je blo takrat res kar mal strah, pa sem se vozila res samo še v najnujnejših primerih.

drugače pa sem rada "pametna" če mojga al pa koga v družbi ustavi policija, sploh če nam daje neke neutemeljene obtožbe.sicer ker je tukej anokoli več ali manj policija iz brda in Griča na cestah in ker je od mojga strica v eni inšpektor, rada pač to izpostavim.Do zdaj je blo še kukrtoliko uredu, čeprav če bi stric slišal izjave njegovih podrejenih kaj si mislijo o njemu kot njegovemu nadrejenemu, policajčkom verjetno nebi blo več zabavno.
Nisem pa nikoli tiho in vedno zahtevam pravice.pa briga me, dokler sem korektna in dokler mal poznam stvari, mi ne morejo nič.
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 17. Jun. 2008 22:07

Tiavanna napisal/-a:Aja, btw, v Logatcu zdej dokaj redno postavljajo fejk policaja z radarjem - na plehu je narejena fotografija policaja in avtomobila in dokler ne prideš zraven, sploh ne veš da nista taprava. ;)

Jap, parkrat so ga tudi na našem koncu postavili. Par mesecev nazaj sem se neko lepo nedeljsko jutro pelala čez Trebnje (kakih 55 km/h) in naenkrat zagledam policaja, k meri :eek: Ful sm se ustrašla, pa sploh nism šla neki prehitr ... pol pa pripeljem mimo in vidim, da je fejk. Še pet minut sem se krohotala sama sebi, da so me nategnili s tako poceni foro :D :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jun. 2008 22:07

*purple* napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:eh, živčni zlom, če te ustavi policaj ni nič!

eni se celo ustrelijo, ko jih ustavi policaj!

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=176304

In to verjetno zaradi tega, ker jih je ustavil policaj, a ne? :wink:

verjetno tudi on tega ni dobesedno msilil :)

ti bereš moje misli??? :eek: :eek: :eek:

slabo jih bereš! :roll:

v članku jasno piše, da so tipa ustavili policaji in da je je takrat ustrelil...

prav gotovo se ne bi v tistem trenutku ustrelil, če ga ne bi ustavila policija...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jun. 2008 22:09

ja če govorimo v tem smislu potem je res tako ja :) samo razlog je pa spet nekej tretjega....
sicer si pa tvoje besede res lahko interepetiraš na oba načina.
Mogoče se pa bi?sej tega ne moremo vedet :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Jun. 2008 22:53

Jochie napisal/-a:prav gotovo se ne bi v tistem trenutku ustrelil, če ga ne bi ustavila policija...

Prav gotovo bi se ustrelil, tudi če ga ne bi ustavili. Moje mnenje.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jasmine
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jasmine » 17. Jun. 2008 23:24

prej ko slej
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a t@ssy » 17. Jun. 2008 23:27

.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 19:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 18. Jun. 2008 9:16

g00fy_qa napisal/-a:
Jochie napisal/-a:prav gotovo se ne bi v tistem trenutku ustrelil, če ga ne bi ustavila policija...

Prav gotovo bi se ustrelil, tudi če ga ne bi ustavili. Moje mnenje.

Ja itak no... ampak seveda bosta spet policaja kriva... kokr da že nimata dost travm zarad samga dogodka... :roll:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 18. Jun. 2008 10:14

Eh, kaj pa je to takega, če te ustavijo? Če je vse ok, ni problem, če pa ni vse ok, pa se moraš delat, da je vse ok :D .
Mene so prej večkrat ustavli do zaj. Enkrat (ma tega je že več let, komi da sem mela izpit), sem bla ustavljena parkrat, za volanom pa pjana ku krava (jaz srečko, da se mi ni lih vidlo). Enkrat sem mogla kazat obvezno opremo polcaju (ura okol 1ih zjutro, sredi tedna, jaz pjana, kolega še bl), pa sem se hmali shoblala po tleh (k sreči se nisem, ker če se bi, bi bla v P****). Drugič so mi našli (sem bla trezna :D ) ob rednem pregledu obvezne opreme lepo zavito sekiro v prtlažniku (pa sploh nisem vedla da jo mam noter :D )...
Moje pjane akcije mi hvala bogi niso nesle izpita, so mi pa dale za študirat. Pjana ne sedem več za volan. Spijem pir in to je to. Konc koncu se pjan itak iz samega sebe norce delaš, meni pa se ponovno pač ne da it delat izpita in vozit ko avto šolarček - ne hvala! Plus tega, da če mi gre izpit za B, ne morm svojga šihta opravljat, tak da ne hvala... Nisem glupa.
Že tak se prerado kaj zgodi, zakaj bi izzivo :nixweiss: .
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 18. Jun. 2008 10:25

Shannon napisal/-a:Jap, parkrat so ga tudi na našem koncu postavili. Par mesecev nazaj sem se neko lepo nedeljsko jutro pelala čez Trebnje (kakih 55 km/h) in naenkrat zagledam policaja, k meri :eek: Ful sm se ustrašla, pa sploh nism šla neki prehitr ... pol pa pripeljem mimo in vidim, da je fejk. Še pet minut sem se krohotala sama sebi, da so me nategnili s tako poceni foro :D :D

Jaz cisto vedno, ko se peljem cez Trebnje do Mokronoga k sorodnikom, vidim ob cesti postavljen policijski avto, v katerem ni nikogar. Jaz grem tja priblizno 5-6x na leto, pa ga vidim vedno. :)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 18. Jun. 2008 10:38

Ma mene zagrab panika tut če sedim na sovoznikovem sedežu.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 18. Jun. 2008 10:59

mene so ustavl že stokrat...ponavadi ratam živčna,čeprav vem,da nisem nardila nič narobe.ene dvakrat sem res imela srečo,ker bi ziher napihala če bi mi pač dal za pihat,ampak so me sam vprašal,če je blo kej alkohola in me verjel,da ga kao ni blo nič.pa na radar so me tud dobil že trikrat,ampak na srečo takarat še ni blo takih kazni...ampak sem ga enkrat vseeno uspela prepričat,da mi je napisal kazen za 15 tisoč,namesto za 30 tisoč sit.zdej pa bolj po predpisih vozim.ja pa enkrat so me ustavil,ker sem čez rdečo luč peljala (v bistvu je bla še rumena) pa sem jih tud prepričala,da sem broke in da ne bi mogla plačat :cool:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 18. Jun. 2008 12:27

kaj pa če ga je policaj ustrelil? :eek:

just guessing
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Tiavanna » 18. Jun. 2008 12:34

_Petra_ napisal/-a:
Shannon napisal/-a:Jap, parkrat so ga tudi na našem koncu postavili. Par mesecev nazaj sem se neko lepo nedeljsko jutro pelala čez Trebnje (kakih 55 km/h) in naenkrat zagledam policaja, k meri :eek: Ful sm se ustrašla, pa sploh nism šla neki prehitr ... pol pa pripeljem mimo in vidim, da je fejk. Še pet minut sem se krohotala sama sebi, da so me nategnili s tako poceni foro :D :D

Jaz cisto vedno, ko se peljem cez Trebnje do Mokronoga k sorodnikom, vidim ob cesti postavljen policijski avto, v katerem ni nikogar. Jaz grem tja priblizno 5-6x na leto, pa ga vidim vedno. :)

To lahko pomeni, da je avto tam zgolj zaradi učinka, ki ga povzroči na mimovozečih :D ali pa ima not radar, ki te slika. Na našem koncu je zadnje čase to precej popularno in povsod puščajo avtomobile z radarji, tako policijske, kot tut navade, "v civilu". :D

Sicer pa je tista fotografija na plehu res dobra fora... Vem da so včasih tko tut srne postavljali ob cesto. Največja fora je bla, ko sva se z mojim enkrat ponoči vozila domov in sva vozila lih skozi gozd... In mi začne on ful razlagat, kako postavljajo te plehaste :D srne, da voziš počasneje in pol kar naenkrat pribije "O fak, srna!"
In seveda je bla lih tista iz pleha :rofl:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 18. Jun. 2008 19:22

Jz sm se teh tabl že ene dvakrat tok ustrašla, da nč jasn :D . Drugač se pa tud jz vedno ustrašim policajev... vrjetn mam še travme, ker je bivši skos noru po cestah in je mel skos probleme z njimi.
Mene so do zdej ustavl samo enkrat in sm bla čist živčna (čeprou nism mela razloga za to) in me je policaj uprašu kam grem pa iz kje sm itd. Pol sm bla že tok živčna, da sm uprašala, če morm dokumente pokazat in mi prbije 'dvomim, da maš svojo cifro gor napisano tko, da ni treba' :eek: . Ja in vs moj strah je biu odveč.
No sej tega, da bi me kje tko u naselju ustavl se še ne bojim tok, ker grem vedno po omejitvah pa vedno use štima. RES pa ne bi rada nikol srečala tistga policijskega avta 'v civilu' k ma radar in se na avtocesti sam pred tabo zapelje in se izpiše 'stop policija' ufff tega se pa res bojim :) .

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]