''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 16. Jun. 2008 19:47

Mene so ze dostkrat ustavli policaji, pa ponavadi nism nc zivcna, ker itak vem da vozim po predpisih, obvezno opremo mam, pijem nikol ne ko vozim, tak da itak vem da mi nimajo kej. :)

Dagi napisal/-a:Js tud ratam živčna iz istega razloga kt Migrena... :oops: S tem da sm si največjo sramoto nardila 1x, ko sm se notr zaklenila, ko sm hotla šipo odpret, pol se pa nism znala odklent, posledično nism mogla vrat odpret, unga knofka za šipe dol dat pa tud nism najdla... :D Pol mi je mogu pa polcaj kazat kaj nej prtisnem... :D Je pa res, da sm 1. tanov avto vozila in nism mela pojma... Še dons mi je pa nerodn ko ta isti policaj k nam v službo pošto prinese... :D

Men se je neki podobnega zgodilo ko sma sla z bivsim v Avstrijo, blo je ene 2 leti pa pol nazaj, js sm mela izpit mnda ravno 2 tedna, pa se midva pelema z njegovim avtom in on kr naenkrat ugotovi, da nima izpita s sabo in da naj grem js pelat, pa ok, sicer je blo vse kul, sam pridema pa na mejo, pa sm bla cist zmesana, hocem odpret sipo in sm kr ene gumbe prtiskala, joj kaka budala. :D Pol ko mi je koncno ratal, se mi pa tist policaj tam ful nasmeje pa tk rece: "Neues Auto?" haha :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 16. Jun. 2008 19:58

Mene pa v stirih letih se niso ustavili policaji. Lucky me. :) Sicer obicajno vozim po predpisih, moji prekrski so edino voznja vec kot 50 km/h v naselju ipd. Ceprav to ne pomeni, da dirkam s 70 km/h.
Parkiram vedno tam, ko je za parkirat, ker me je strah, da bi mi pajek odpeljal avto. :) Btw, kam sploh poklices, ce se ti to zgodi?
Uporabniški avatar
cioccolatina*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2007
Kraj: Obala in Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a cioccolatina* » 17. Jun. 2008 7:57

hehe...
mene so tut za ustavli ampak sem tudi precej plačala...
kej takega pa se mi ni zgodilo, ampak ti verjamem, da je blo baaad
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 17. Jun. 2008 10:03

mene še niso ustavli, so pa naju enkrat s fantom ustavli.. pač kao kontrola pa to... in jaz sem akr živčna ratala, sem ga začela spraševat če ma vse, če ma to če ma ono.. on pa nič... kar lepo mirno, še veseli je bil, da so ga vstavli, ap je lepo vozniško pa prometno pokazal, pa je lahko šo dalje...

no tako kontrolo bi že dala skozi... eč pa bi me vstavli zaradi česa drugega, da bi naredla kaki prekršek, pa bi mi bla sila ej :D
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a princeskaa » 17. Jun. 2008 12:30

mene sicer še niso ustavli.. ampak,k me bojo me bo pomojem čist konc! že zdej k jih sam vidim al pa če mi kdo požmiga, pa vem da bojo nekje v bližini kar zmrznem :rolleyes:
What's the craziest thing you've done lately?
Uporabniški avatar
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a astra_mb » 17. Jun. 2008 13:01

ne vem kaj imate za bit živčne, ko vas ustavi policija...če imate mirno vest pa sploh ne...če naredite prekršek pa je zanj žal pač treba plačat...
mene so res že velikokrat ustavili...imajo nek poseben pik name :D ...ampak nimam niti ene slabe izkušnje s policijo...kazen sem dobila, ko sem si jo res zaslužila..pa jo tudi plačala...ker sem bila sama kriva...
živčna ob njih nisem bila nikoli...tudi oni so samo ljudjein se da z njimi zelo lepo pogovorit...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 17. Jun. 2008 13:55

Sweet Princess napisal/-a:Ja glede na to da si frišna voznica, bi pa že mogla vedt da je treba po omejitvah pelat, a ne?? c c c :rofl:

Podpis.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 17. Jun. 2008 14:11

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 17. Jun. 2008 14:12

Mene niso še nikol ustavl...pomoje bom otrpnla, ko se bo to zgodil... :?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Jun. 2008 15:03

no, dons je mogu en precej hudga živčnga fasat, glede na to da se je čucnu v glavo.sicer ok nevemo zakaj, ampak zgledal je pa že mal čudn use skupej :?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 17. Jun. 2008 15:35

_Petra_ napisal/-a:Parkiram vedno tam, ko je za parkirat, ker me je strah, da bi mi pajek odpeljal avto. :) Btw, kam sploh poklices, ce se ti to zgodi?

No ti jez povem... Pridem nič hudega sluteč izza vogala, kjer sm pustila avta... In avta nikjer!!
Najboljša fora je bila pa ta, da je tam stal ravno tak avto ampak druge barve :D zato sem najprej pomislila da se brat dela norca iz mene in ga poklicala... Ko me je uspel prepričat da to ni njegovo maslo, sem šla preverit še sosednje ulice, če nisem mogoče kej zafrknila (pač ženska pamet, ki se stereotipno ne spomni kje je parkirala, hehe :lol: )
No potem sem šla pa do čist ene tretje ulice kjer stoji ona reč za plačevat parkirnino, na kateri imaš številko redarjev. Pokličeš in vprašaš če so ti mogoče avto odpeljali, te vpraša kakšen je in ti pove tvojo registrsko in reče da ga ravno gleda skozi okno :evil:
Potem greš tja kamor ti rečejo, plačaš 70€ zato da avto sploh lahko odpelješ, niti ne moreš nikogar nadret/se zagovarjat/karkoli, ker imajo vse zastekljeno (že vejo zakaj :evil: )..., na avtu pa te čaka še položnica!!
:?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jowko » 17. Jun. 2008 15:43

Kokr nekateri pravite da kr ratate živčni vam odsvetujem vožnjo z avtom, glih taki delajo neumnosti po cesti, ko ne znajo pravočasno reagirat zaradi živčnosti. Vsem takim bi odvzel izpit :!:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 17. Jun. 2008 15:50

eh, živčni zlom, če te ustavi policaj ni nič!

eni se celo ustrelijo, ko jih ustavi policaj!

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=176304
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 17. Jun. 2008 19:01

Jochie napisal/-a:eh, živčni zlom, če te ustavi policaj ni nič!

eni se celo ustrelijo, ko jih ustavi policaj!

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod ... _id=176304

In to verjetno zaradi tega, ker jih je ustavil policaj, a ne? :wink:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2006
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a tjask » 17. Jun. 2008 20:51

ena pač napisal/-a:A katera ve,če ti lahk policaj napiše kakšno kazen,če nimaš korekcijskih očal gor, čeprav si slikan z njimi na vozniški???

Pa če so še kakšne fore zakaj ti lahk napiše kazen poleg hitrosti??

v vozniški maš napisano eno šifro, ki pomen, da voziš z očali ali lečami. če nimaš očal niti leč ti pa lahko dajo kazen, sam ne vem kolk.

mene so pa zdej ustavl že 2krat, pa sm bla obakrat precej živčna, sicer brez potrebe, sam je vseen tak smotan feeling... no ja, obakrat se je izšlo kul, brez kazni... sm pa v prve kr odprla vrata, nism vedla da ne smem, pa tud odpela sm se :lach: pa niso nč težil, je bil en prjazn polcaj. drugič so me pa ustavl čist pred domom, na začetku ulce, kšne dva tedna kasnej sm pa spoznala tisto policajko k me je ustavla, pa hod na isti fax k js, sm se sam smejala... :lach:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov