''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
Ann* napisal/-a:ja jz se čiz preveč bojim tega dneva k me bojo ustavl heh .bom pomoje tud tok žiučna da nč nam najdla kar bo hotud vidt hehe
jaz sem prvič tudi bil. sploh ker je bil neki vzvišen. težko se je v tistem trenutku skulirat, to je res.
- piciyu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2007
- Kraj: MS
...eh dajte no, saj so policaji tudi samo ljudje. Moraš se znati primerno vesti pred njimi. Najbolje tak kot pred vsemi ostalimi ljudmi. Mene so dva-krat zaustavili, ravno prejšnjo soboto ob 4.15 zjutraj. Pa še prometne nismo imeli, oz. našli. In nisem paničarila, ampak po pravici povedala, da so najverjetneje doma ven dali zaradi varnosti ipd. Pa me je vprašal za alkohol, prvo pomoč in ni kompliciral, kljub temu, da avto ni bil moj in brez dokaza da je od kogar drugega. Prvič so me pa na glavni cesti sredi gozda zaustavili. Ravno ko sem pospeševala, ker je neki kreten divjal za menoj ...samo kontrola prometa je bila, pa na srečo tasta poznajo, tak da ni bilo panike. Ampak tu kjer jaz živim, mrgoli policajev, pa še vsako drugo mesto ima svojo policijsko postajo - ta veliko s konji in džipi. In še nikoli me niso zaje*avali. Rada pa vozim zelo hitro, tudi po naseljih se ne držim ravno omejitev. Očitno imam srečo
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
se strinjam do neke mere. kazni so pa previsoke/prenizke.
predstavljaj si nekoga ki ima veeeeliiikooo denarja. kaj bo njemu taka kazen? nič. za večerjo da več (malo banalno, ampak ok). če pa to doleti nekoga ki nima toliko finančnih sredstev je pa mrtev. kazni bi morale biti prilagojene finančnem statusu. več maš, več daš in obratno.
predstavljaj si nekoga ki ima veeeeliiikooo denarja. kaj bo njemu taka kazen? nič. za večerjo da več (malo banalno, ampak ok). če pa to doleti nekoga ki nima toliko finančnih sredstev je pa mrtev. kazni bi morale biti prilagojene finančnem statusu. več maš, več daš in obratno.
- Twitch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2008
- Kraj: Paradiž
spermij napisal/-a:Le naj čimvečkrat ustavijo vse, ki ste prehitre/prehitri. Pa nej vam nabijejo ornk kazni!
Definitivno je treba furati po pameti, posebno v naselju a ni vse v hitrosti. Je tudi v tehniki, nakazovanji smeri, vozniški kulturi itd...
- Šmeky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
piciyu napisal/-a:
1.:In še nikoli me niso zaje*avali.
2.:Rada pa vozim zelo hitro, tudi po naseljih se ne držim ravno omejitev. Očitno imam srečo
1.:To povem za vse pa naj reče kdor hoče kar hoče vendar so do ženskega spola policaj-i/ke bolj mil-i/e kot do nas. Seveda so tudi taki ki so do useh enakih vendar takih je kakšen oz. par procentov.
2.: Zate pa z zelo lepim se hvališ in dokazuješ tako kot nekateri da si/so idioti na cesti.Takoj bi ti pobral izpit in ga lep čas nebi dobila.
Ja imaš srečo ja ker nisi še povzročila prometne nesreče in podrla do iinvalidnosti ali pa smrti nič hudega slutečega polnega življenja OTROKA brez katerega bodo starši za katerega so dali in bi dali vse samo da bi odrastel in imel svoje življenje, poleg tega boš pa posledice nosila tudi TI celo življenje.
In ko boš enkrat mamica pa ko boš videla kako norijo po naseljih verjemi da boš use preklela in bi usem pobrala izpite ker te bo strah za otroka da se mu slučajno kaj nezgodi.
Upam da se boš čimprej zamislila TI in še kdo drugi preden bo prepozno!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov