''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 26. Jun. 2008 14:37

^^ Mislim da je 8 dni polovična. :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 26. Jun. 2008 14:39

hvala za info...
Uporabniški avatar
T|gr|cA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a T|gr|cA » 08. Avg. 2008 23:06

mene so pa 1. ustavl 3 leta po tistm k sm nrdila izpit pa še to je bil moj bivši sošolc tko d sva se pozdravla in sm šla naprej...drgač mama pa tut jst kr nek rešpekt pred njimi...se jih kr mal bojim...no zdej je mal bolš k delam v lokalu kjer vsak dan preživijo pol šihta...pa k jih mal spoznaš sploh niso tok slabi...seveda obstajajo izjeme :)
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 09. Avg. 2008 17:07

jaz sem pa kar vesela, ko jih vidim... dobim obcutek, da sem bolj varna... kako se kdo obnasa, ne vem, verjetno razlicno, sem ze slisala, da so nekateri zelo nevljudni, spet drugi pac opravljajo svoje delo... sama vem, da jih ne "izzivam", tako da me nic ne moti, ce so na cesti ali pa niso...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 09. Avg. 2008 18:23

@ fun
Men se zdi da je več ku 8 dni. Jaz sem enkrat po 10ih al 14ih dneh plačala, če se ne motim, pa ni blo panike.

Drugače pa... Zadne cajte mam skos opravka s polcaji. Večinoma mam opravka z mladimi polcaji, tak da se lahko še zafrkavamo poleg (če se ne gre za kake hude pizdarije, kar se do zdaj - TRKAM - ni šlo), panike pa ne zganjam, ko jih srečam.
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 09. Avg. 2008 18:39

Ne mene ni strah. Sicer me nikol niso ustavl zart prehitre vožnje, ampak sam tko mal. Sj js tut na gas mal bl prtisnem če vidm da ni nobnga radarja al pa policaja k mam rada hitro vožnjo, ampak po 2 dneh izpita si pa kej takga neb upala prvošt.
Sicer je pa tko....če bi prehitr pelala in bi me zart tega ustavl pa mi kazn dal, pač sj sm sama kriva...živčna bi bla samo zart tega k bi me doma fotr u palačinko spremenu.
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 09. Avg. 2008 19:43

Ko bodo mene na radar dobili bom brez izpita ostal in pa veliko globo dobil.
Najbrs me nebo samo strah policaja, bom padu skup ko bo povedu kazn :P
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 10. Avg. 2008 6:42

dp22, če se pederišiš v naseljih z prehitro vožnjo, potem se ne rabiš hvalit, da si bedak, ki na cesti zaradi pumpanja svojega ega ogroža sebe (kar sicer ni pomembno) in ostale.
Če pumpaš ego na cestah, ki niso prometne kaj preveč in kjer ni ljudi, potem pa kar... Če se ti kaj zgodi, bo pač eden manj :D
dp22
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dp22 » 10. Avg. 2008 9:13

polno motoristov je ze letos umrlo, imas prav bo pac se eden manj :P
Skoz naselja pa vozim pocasi, tam bi samo kazen dobil, izpita mi nebi pobrali. Izven naselja je pa druga ...
Šmeky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Šmeky » 10. Avg. 2008 9:34

policajev me ni strah ke so itq samo ljudje..in zakaj da bi se jim bal kaj rečt če mi nemorjo nič npr. ..

Drugače pa glede norenja je pa tko:folk norite v avtu sami izven naselja(v naselju je včasih še 50km/h prehitro) pa tko da ko se ubijete da se sam vi ne pa da priletite v drugi avto in tam ubijete najhujše je da otroka ali pa mlad folk ki nima nič življenja za sabo!,ali v naselju ali tako..ali pa da ko greste iz žurke pa imate folk v autu zamislite se da vi odgovarjate pa če se kaj zgodi njim boš ti nosil/a posledice celo življenje za njih in da ni bit noben frajer če voziš hitro to zna vsak..ni problem vozit hitro problem se je ustavit pa hitro reagirat...
pa da se nebom delal nekega angelčka ja tudi jst sm vozil hitro in to zelo hitro res da sem po naseljih vozil normalno ker sem imel in še vedno imam vedno otroke pred očmi in zato pazim(in sm pazil) vendar sem si dal duška izven naselja res pa je da sem(in imam) veliko več izkušenj kot marsikateri tukaj saj sem vozil kar nekaj časa gokart ter motorje(velikih kubikaž) tudi avte še preden imel izpit in imam lepo število km zasabo ter izkušenj..pa še neglede na vse izkušnje in km pride taka situacija da ko se je srečno izogneš si samo oddahneš pa si rečeš hvala bogu da sem živ..
Preveč sem doživel in preveč prijateljev/ic se mi je ubilo tako z vtom kot motorjem da sem se kaj kmalu lahko zamislil.

pa še nekaj še če po omejitvah voziš pa normalno z glavo se ti kaj zgodi kaj šele da izivaš.
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2008
Kraj: Paradiž

Neprebrana objavaNapisal/-a Twitch » 10. Avg. 2008 15:50

Policaji so carji. Pokazat mu morš samo respect, da ni en zabit policaj pa ti dostkrat pogleda skos prste (sicer ne ritolizništvo) ampak na tak način, nevem mene kr razveseli, če me kdaj kdo ustavi (LOL), rečeš dobr dan, mu z veseljem pokažeš dokumente in udariš potlej kako manjšo debato. So mi že ene parkrat pogledali skos prste (pretečena registracija za pol mesca, enkrat clo šlo čez omejitev 20 pa muj radar crknu in takšne podobne fore). Je pa res, da lahko v naslednje pri enemu najebem ko pri norcih.

Nevem do zdej z policaji še nisem imel slabih izkušenj.
Ljubljančanka86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka86 » 10. Avg. 2008 18:06

so ustavlal sam so spregledal skoz prste...smo šli na kavo pa še kdaj gremo hehe... drgač pa si mela srečo jst ti nebi popustila predusem zato ker maš izpit komi dva dni pa greš take bedarije po cesti delat brez izkušenj
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 10. Avg. 2008 18:42

Twitch napisal/-a:Policaji so carji. Pokazat mu morš samo respect, da ni en zabit policaj pa ti dostkrat pogleda skos prste (sicer ne ritolizništvo) ampak na tak način, nevem mene kr razveseli, če me kdaj kdo ustavi (LOL), rečeš dobr dan, mu z veseljem pokažeš dokumente in udariš potlej kako manjšo debato.

se popolnoma strinjam z napisanim! ;)
mi je bilo na enak način že pogledano skozi prste ali pa mi je znižalo kazen.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Twitch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2008
Kraj: Paradiž

Neprebrana objavaNapisal/-a Twitch » 10. Avg. 2008 19:20

keepsake napisal/-a:
Twitch napisal/-a:Policaji so carji. Pokazat mu morš samo respect, da ni en zabit policaj pa ti dostkrat pogleda skos prste (sicer ne ritolizništvo) ampak na tak način, nevem mene kr razveseli, če me kdaj kdo ustavi (LOL), rečeš dobr dan, mu z veseljem pokažeš dokumente in udariš potlej kako manjšo debato.

se popolnoma strinjam z napisanim! ;)
mi je bilo na enak način že pogledano skozi prste ali pa mi je znižalo kazen.

Hehe pametno an. :)
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 10. Avg. 2008 19:24

tu se strinjam s twitchem. samo prijazen moraš bit.

je pa res, da ne prenesem takih policajev, ki mislijo da so nad tabo. šit pa je da jim tega ne smeš pokazat. pač se malo "sliniš", pol pa jih za hrbtom ven skleješ :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov