''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 113 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
mene so pa 1. ustavl 3 leta po tistm k sm nrdila izpit pa še to je bil moj bivši sošolc tko d sva se pozdravla in sm šla naprej...drgač mama pa tut jst kr nek rešpekt pred njimi...se jih kr mal bojim...no zdej je mal bolš k delam v lokalu kjer vsak dan preživijo pol šihta...pa k jih mal spoznaš sploh niso tok slabi...seveda obstajajo izjeme
T|gr|cE smo v osnovi prijazne živalce...
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jaz sem pa kar vesela, ko jih vidim... dobim obcutek, da sem bolj varna... kako se kdo obnasa, ne vem, verjetno razlicno, sem ze slisala, da so nekateri zelo nevljudni, spet drugi pac opravljajo svoje delo... sama vem, da jih ne "izzivam", tako da me nic ne moti, ce so na cesti ali pa niso...
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
@ fun
Men se zdi da je več ku 8 dni. Jaz sem enkrat po 10ih al 14ih dneh plačala, če se ne motim, pa ni blo panike.
Drugače pa... Zadne cajte mam skos opravka s polcaji. Večinoma mam opravka z mladimi polcaji, tak da se lahko še zafrkavamo poleg (če se ne gre za kake hude pizdarije, kar se do zdaj - TRKAM - ni šlo), panike pa ne zganjam, ko jih srečam.
Men se zdi da je več ku 8 dni. Jaz sem enkrat po 10ih al 14ih dneh plačala, če se ne motim, pa ni blo panike.
Drugače pa... Zadne cajte mam skos opravka s polcaji. Večinoma mam opravka z mladimi polcaji, tak da se lahko še zafrkavamo poleg (če se ne gre za kake hude pizdarije, kar se do zdaj - TRKAM - ni šlo), panike pa ne zganjam, ko jih srečam.
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ne mene ni strah. Sicer me nikol niso ustavl zart prehitre vožnje, ampak sam tko mal. Sj js tut na gas mal bl prtisnem če vidm da ni nobnga radarja al pa policaja k mam rada hitro vožnjo, ampak po 2 dneh izpita si pa kej takga neb upala prvošt.
Sicer je pa tko....če bi prehitr pelala in bi me zart tega ustavl pa mi kazn dal, pač sj sm sama kriva...živčna bi bla samo zart tega k bi me doma fotr u palačinko spremenu.
Sicer je pa tko....če bi prehitr pelala in bi me zart tega ustavl pa mi kazn dal, pač sj sm sama kriva...živčna bi bla samo zart tega k bi me doma fotr u palačinko spremenu.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
dp22, če se pederišiš v naseljih z prehitro vožnjo, potem se ne rabiš hvalit, da si bedak, ki na cesti zaradi pumpanja svojega ega ogroža sebe (kar sicer ni pomembno) in ostale.
Če pumpaš ego na cestah, ki niso prometne kaj preveč in kjer ni ljudi, potem pa kar... Če se ti kaj zgodi, bo pač eden manj
Če pumpaš ego na cestah, ki niso prometne kaj preveč in kjer ni ljudi, potem pa kar... Če se ti kaj zgodi, bo pač eden manj
- Šmeky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
policajev me ni strah ke so itq samo ljudje..in zakaj da bi se jim bal kaj rečt če mi nemorjo nič npr. ..
Drugače pa glede norenja je pa tko:folk norite v avtu sami izven naselja(v naselju je včasih še 50km/h prehitro) pa tko da ko se ubijete da se sam vi ne pa da priletite v drugi avto in tam ubijete najhujše je da otroka ali pa mlad folk ki nima nič življenja za sabo!,ali v naselju ali tako..ali pa da ko greste iz žurke pa imate folk v autu zamislite se da vi odgovarjate pa če se kaj zgodi njim boš ti nosil/a posledice celo življenje za njih in da ni bit noben frajer če voziš hitro to zna vsak..ni problem vozit hitro problem se je ustavit pa hitro reagirat...
pa da se nebom delal nekega angelčka ja tudi jst sm vozil hitro in to zelo hitro res da sem po naseljih vozil normalno ker sem imel in še vedno imam vedno otroke pred očmi in zato pazim(in sm pazil) vendar sem si dal duška izven naselja res pa je da sem(in imam) veliko več izkušenj kot marsikateri tukaj saj sem vozil kar nekaj časa gokart ter motorje(velikih kubikaž) tudi avte še preden imel izpit in imam lepo število km zasabo ter izkušenj..pa še neglede na vse izkušnje in km pride taka situacija da ko se je srečno izogneš si samo oddahneš pa si rečeš hvala bogu da sem živ..
Preveč sem doživel in preveč prijateljev/ic se mi je ubilo tako z vtom kot motorjem da sem se kaj kmalu lahko zamislil.
pa še nekaj še če po omejitvah voziš pa normalno z glavo se ti kaj zgodi kaj šele da izivaš.
Drugače pa glede norenja je pa tko:folk norite v avtu sami izven naselja(v naselju je včasih še 50km/h prehitro) pa tko da ko se ubijete da se sam vi ne pa da priletite v drugi avto in tam ubijete najhujše je da otroka ali pa mlad folk ki nima nič življenja za sabo!,ali v naselju ali tako..ali pa da ko greste iz žurke pa imate folk v autu zamislite se da vi odgovarjate pa če se kaj zgodi njim boš ti nosil/a posledice celo življenje za njih in da ni bit noben frajer če voziš hitro to zna vsak..ni problem vozit hitro problem se je ustavit pa hitro reagirat...
pa da se nebom delal nekega angelčka ja tudi jst sm vozil hitro in to zelo hitro res da sem po naseljih vozil normalno ker sem imel in še vedno imam vedno otroke pred očmi in zato pazim(in sm pazil) vendar sem si dal duška izven naselja res pa je da sem(in imam) veliko več izkušenj kot marsikateri tukaj saj sem vozil kar nekaj časa gokart ter motorje(velikih kubikaž) tudi avte še preden imel izpit in imam lepo število km zasabo ter izkušenj..pa še neglede na vse izkušnje in km pride taka situacija da ko se je srečno izogneš si samo oddahneš pa si rečeš hvala bogu da sem živ..
Preveč sem doživel in preveč prijateljev/ic se mi je ubilo tako z vtom kot motorjem da sem se kaj kmalu lahko zamislil.
pa še nekaj še če po omejitvah voziš pa normalno z glavo se ti kaj zgodi kaj šele da izivaš.
- Twitch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2008
- Kraj: Paradiž
Policaji so carji. Pokazat mu morš samo respect, da ni en zabit policaj pa ti dostkrat pogleda skos prste (sicer ne ritolizništvo) ampak na tak način, nevem mene kr razveseli, če me kdaj kdo ustavi (LOL), rečeš dobr dan, mu z veseljem pokažeš dokumente in udariš potlej kako manjšo debato. So mi že ene parkrat pogledali skos prste (pretečena registracija za pol mesca, enkrat clo šlo čez omejitev 20 pa muj radar crknu in takšne podobne fore). Je pa res, da lahko v naslednje pri enemu najebem ko pri norcih.
Nevem do zdej z policaji še nisem imel slabih izkušenj.
Nevem do zdej z policaji še nisem imel slabih izkušenj.
- Ljubljančanka86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
so ustavlal sam so spregledal skoz prste...smo šli na kavo pa še kdaj gremo hehe... drgač pa si mela srečo jst ti nebi popustila predusem zato ker maš izpit komi dva dni pa greš take bedarije po cesti delat brez izkušenj
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Twitch napisal/-a:Policaji so carji. Pokazat mu morš samo respect, da ni en zabit policaj pa ti dostkrat pogleda skos prste (sicer ne ritolizništvo) ampak na tak način, nevem mene kr razveseli, če me kdaj kdo ustavi (LOL), rečeš dobr dan, mu z veseljem pokažeš dokumente in udariš potlej kako manjšo debato.
se popolnoma strinjam z napisanim!
mi je bilo na enak način že pogledano skozi prste ali pa mi je znižalo kazen.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
- Twitch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2008
- Kraj: Paradiž
keepsake napisal/-a:Twitch napisal/-a:Policaji so carji. Pokazat mu morš samo respect, da ni en zabit policaj pa ti dostkrat pogleda skos prste (sicer ne ritolizništvo) ampak na tak način, nevem mene kr razveseli, če me kdaj kdo ustavi (LOL), rečeš dobr dan, mu z veseljem pokažeš dokumente in udariš potlej kako manjšo debato.
se popolnoma strinjam z napisanim!
mi je bilo na enak način že pogledano skozi prste ali pa mi je znižalo kazen.
Hehe pametno an.
Prvi neprebran prispevek • 113 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov