''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
jst se jih na nek način bojim... ne vem no.. tak čuden občutek mam, ko jih vidim... čeprav vem, da ne delam nič narobe
učeri so me 1. ustavli, pa sm se tresla še ene 10 minut po tem... ni fajn občutek...
učeri so me 1. ustavli, pa sm se tresla še ene 10 minut po tem... ni fajn občutek...
What's the craziest thing you've done lately?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Včeraj sm šla okrog 23.00 ure iskat mojega fanta z avtom. Doma sem bila že oblečena v pižamo, zato se mi sploh ni dalo preoblačit in sem se kar v pižamci odpravila v avto (predstavljajte si kratke hlačke, ki komaj prekrijejo rit, z vzorčkom na metuljčke in rožice, na vrhu pa konoterca z metuljčki).
No...In kot da bi vedli, so me ravno po poti 1. (!!) ustavli policaji. Mene je blo tko strah! Sm mislila, da sem bom vdrla v zemljo. Ko sem odpirala okno in ko so me oni videli, so se začeli kar smejat... Neki časa so se smejali, nato pogledali vozniško, prometno in vse možno... In potem so mi ukazali, da jim pokažem še škatlo od prve pomoči in trikotnik, ki sta bila seveda v prtljažniku. In tako je MilkyWay morala izstopiti iz avta (v "sexy" otroški pižamci), rdeča od sramu ku paprika, oni so se pa samo smejali in me gledali od glave do pet!
In končno so me izpustili in MilkyWay je lahko normalno nadaljevala svojo pot.
No...In kot da bi vedli, so me ravno po poti 1. (!!) ustavli policaji. Mene je blo tko strah! Sm mislila, da sem bom vdrla v zemljo. Ko sem odpirala okno in ko so me oni videli, so se začeli kar smejat... Neki časa so se smejali, nato pogledali vozniško, prometno in vse možno... In potem so mi ukazali, da jim pokažem še škatlo od prve pomoči in trikotnik, ki sta bila seveda v prtljažniku. In tako je MilkyWay morala izstopiti iz avta (v "sexy" otroški pižamci), rdeča od sramu ku paprika, oni so se pa samo smejali in me gledali od glave do pet!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
jst ko jih vidm sm pred živčnim zlomom šit žlajfat!!
enkrat so za mano vozili.. jst pa jih nism vidla... in itak so me ustavil: "Kako pa vi to čudno vozite?" pol so mi pa začel naštevat, tko k na glavni vožnji napake.. sm takrat sm bla čist frišen voznik
enkrat so za mano vozili.. jst pa jih nism vidla... in itak so me ustavil: "Kako pa vi to čudno vozite?" pol so mi pa začel naštevat, tko k na glavni vožnji napake.. sm takrat sm bla čist frišen voznik
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
MilkyWay napisal/-a:Včeraj sm šla okrog 23.00 ure iskat mojega fanta z avtom. Doma sem bila že oblečena v pižamo, zato se mi sploh ni dalo preoblačit in sem se kar v pižamci odpravila v avto (predstavljajte si kratke hlačke, ki komaj prekrijejo rit, z vzorčkom na metuljčke in rožice, na vrhu pa konoterca z metuljčki).
jst grem tudi večkrat v pižami al pa tko ne lih za v javnost oblečena v avto in se vedno bojim, da me bojo lih takrat ustavli... na srečo me še niso... vidim pa, da se dogaja
What's the craziest thing you've done lately?
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Mene je policaj vstavo naslednji dan po izpitu oz. prvič kar sem avto vozo. Po nekem čudnem naključju sem se dobro odzval in nisem bil preveč živčen čeprav mi je adrenalin nabilo na polno.
Drugače sem pa mel dokaj srečo s policaji. Enkrat me je vstavo, ko nisem mel registriranega avta pa obvezne opreme in mi je takratnih 40000 tolarov kazni grozilo (zdaj seveda veliko več), pa mi je pogledal skozi prste (natvezo sem mu, da me drugače foter v šolo vozi, ampak, da me danes ni mogo in, da sem obvezno mogo it z avtom pa pokazo sem mu, da ga mislim ziher registrirat, dokazal pa sem mu s tem, ker sem mel na zadnji polici pakne, ko sem bremze menjaval ). Enkrat me je vstavo s tremi piri riti in me izpustil samo zato, ker je vido, da sem doma takoj za ovinkom, enkrat pa sem se peljal koma pijan domov in bi zagotovo dobo veliko kazen in odvzem izpita, ampak sem se peljal mimo policijskega avta in se noro koncentriral, da bi vozil ravno in mi je ratalo mimo prit ne da bi me vstavli.
Sem pa doživel že dve pijani nesreči in vedno sem si naslednji dan želel, da bi me vstavil policaj pa mi preprečil vožnjo. Zdaj že vsaj 5 let ne vozim, ko malo spijem in sem itak že nasploh veliko bolj odgovoren in zaveden voznik.
Drugače sem pa mel dokaj srečo s policaji. Enkrat me je vstavo, ko nisem mel registriranega avta pa obvezne opreme in mi je takratnih 40000 tolarov kazni grozilo (zdaj seveda veliko več), pa mi je pogledal skozi prste (natvezo sem mu, da me drugače foter v šolo vozi, ampak, da me danes ni mogo in, da sem obvezno mogo it z avtom pa pokazo sem mu, da ga mislim ziher registrirat, dokazal pa sem mu s tem, ker sem mel na zadnji polici pakne, ko sem bremze menjaval ). Enkrat me je vstavo s tremi piri riti in me izpustil samo zato, ker je vido, da sem doma takoj za ovinkom, enkrat pa sem se peljal koma pijan domov in bi zagotovo dobo veliko kazen in odvzem izpita, ampak sem se peljal mimo policijskega avta in se noro koncentriral, da bi vozil ravno in mi je ratalo mimo prit ne da bi me vstavli.
Sem pa doživel že dve pijani nesreči in vedno sem si naslednji dan želel, da bi me vstavil policaj pa mi preprečil vožnjo. Zdaj že vsaj 5 let ne vozim, ko malo spijem in sem itak že nasploh veliko bolj odgovoren in zaveden voznik.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov