''Živčni zlom'' ko te ustavi policaj ;)

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a christianna cruz » 15. Jun. 2008 19:07

danes me je ustavila policija ...pač zaradi prehitre vožnje, na srečo so mi pogledali skozi prste in ni blo pol nč za plačat. ko sm s policajam govorila sm bla bol kot ne mirna...sam pol k sm šla naprej sm se mogla po 500 m ustavt skor za pou ure na parkirišču pred eno trgovino da sem se pomirila, ker nism mogla naprej pelat :lol:
fora je pa v tem da mam izpit 2 dni...in me je took šokiral tole :eek:

a se je keri že nardil de je čiist živčna tko ratala ??
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 15. Jun. 2008 19:12

Mene ko so prvic ustavl (mela sem izpit sele kaksnen teden) se mi je tok tresla roka, da me je policaj vprasu, če sem kej pila. :D

Mas pa zdej vsaj lekcijo in glede na to da mas izpit samo 2 dni, bi lahko pocasnej vozila, sploh zdej k so take kazni.
Uporabniški avatar
BeXy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: Over the Niji

Neprebrana objavaNapisal/-a BeXy » 15. Jun. 2008 19:15

Zadnč je mene pa mami ustavu, ker je mami prevozila rdečo (delo na cesti), ampak fora je v tem, da so jo drug avti tko "zaparkiral", da ni mela druge variante kot da gre naprej, no vseen je dobila kazen :? , nič kaj lepa vsota: 250€, se pravi ker je takoj plačala pa 125€.
Ker se mi ni zdelo fer sem bila res jezna, ampak me je blo tut malce strah in zato nisem nč rekla, ampak adrenalin ti pa nabijejo škifi, to pa :D . In te kazni se mi zdijo res pretirane. Moji starši enkrat na let naredijo manjš prekršek, pa plačajo da je adijo, nekateri se pa vedno znajo izognt pa vs cajt vozjo prehitro pa resnično ogrožajo druge. :? Ne zdi se mi fer, no... :roll:
Uporabniški avatar
redlolla
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: here on earth

Neprebrana objavaNapisal/-a redlolla » 15. Jun. 2008 19:16

joj, mene so me tui ustavli ene par dni po tistem k sm dobila vozniški...
so se glih meje odprle tkrt in je bla kontrola prometa...in sm mogla prtlažnik odpirat in jst ga nism znala :D in sta se mi policaja tko smejala d pol speljat nism mogla...čist sm bla u šoku :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 15. Jun. 2008 19:46

Ja glede na to da si frišna voznica, bi pa že mogla vedt da je treba po omejitvah pelat, a ne?? c c c :rofl:
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 15. Jun. 2008 19:55

Sweet Princess napisal/-a:Ja glede na to da si frišna voznica, bi pa že mogla vedt da je treba po omejitvah pelat, a ne?? c c c :rofl:

podpis

me je pa že večrat polcija ustavla, plačala sem kazen enkrat, čeprov mi je policaj s tako težavo napisov kazen... se je kr pogovarjov z mano pa tko nj kj rečem, zakaj sm šla prehitr, pa da ne smem več tega počet, ker je škoda denarja pa življenja take fest punčare :) in sm mu sam rekla, nj mi kr napiše, da mi bo to vsaj dal mal lekcije, ker če me bo spustu brez kazni, bom še naprej dirkala, če bom vedla, da se lahko zmažem heh. se je kr nasmejov striček pa je reku, da je kr ponosn na take :D

no vsakič naslednjič se mi pa ji dal več imet lekcije, pa sm se vedno kr zgovorila :P
Uporabniški avatar
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a OrangeLady » 15. Jun. 2008 20:57

redlolla napisal/-a:joj, mene so me tui ustavli ene par dni po tistem k sm dobila vozniški...
so se glih meje odprle tkrt in je bla kontrola prometa...in sm mogla prtlažnik odpirat in jst ga nism znala :D in sta se mi policaja tko smejala d pol speljat nism mogla...čist sm bla u šoku :D

ja mene je tut to nazačetku skrbel koj k sm nrdila izpit..drgač sm pa še kr frišna voznica in me še nikol niso policaji ustavl..(100% me bojo ju3) :lol:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 15. Jun. 2008 21:02

Mene policajev ni strah in dvomim da bi se zarad njih žiucirala, saj se nimam za kej, ker vozim po omejitvah, parkiram tam ko je treba, prtlažnik znam odpret :D ..
Uporabniški avatar
virginiaNOmore
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a virginiaNOmore » 15. Jun. 2008 21:09

Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 15. Jun. 2008 21:50

virginiaNOmore napisal/-a:Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.

haha pomoje bom jz tut taka haha list mojs til haha v takih brezizhodnih situacijah
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 15. Jun. 2008 22:13

virginiaNOmore napisal/-a:Mene pa ima, da bi policajem nazaj jezikala. V takih situacijah ratam tko zajedljiva, da bi se najraj po glavi užgala. In pol mi je ful težk zadržvat smeh in izjave. Res se prav težko kontroliram.

Če bi...bi ti še kakšno dodatno kazen napisal. :roll:
branchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a branchy » 16. Jun. 2008 9:30

Pontifex Maximus napisal/-a:

Če bi...bi ti še kakšno dodatno kazen napisal. :roll:

js, en moj profesor je dubu poli kr konkretno kazen... rajš se zadrž.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 16. Jun. 2008 10:14

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 17:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 16. Jun. 2008 10:21

Mene so 4kat u 3tednih ustavl..In usakič znova sm bla prestrašena..ker me niti enkat niso na normalni kontroli ustavl,ampk vedno z lučkam..pol so pa zajebaval..dvakat so bli neki mladi pa so si prvoščl,s5 drugič je bla pozna ura med tednom..vrjetno ni blo koga druzga za zajebavat..mal je težiu s prvo pomočjo tukej pa je nism najdla..bla je pod sedežem..in k sm rekla k je prašu če je PP sm rekla vrjetno je ja..usaj mogla bi bit..pol je pa reku ja a bomo pogledal al bomo kazn napisal :D no oki men so u autošoli rekl,da ne smem vn z auta dokler mi to polcaj ne dovol..on je men sam reku,če je..ne da jo morm kr iskat..kr neki ;) Sej bi lahko usako dougodivščino opisala..sam ni fora te teme to :D Pač itaq,da se mal prestrašš,zdej vrjetno pa sploh k so tuk velke kazni..Jst nism še nobene dobila pa upam,da tut ne bom.. ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 16. Jun. 2008 12:09

Jaz imam izpit 10 mesecev pa me še nikoli niso ustavili. :eek: :D

Me je pa ful strah, ker se že vidim kakšna bom, ko mi bodo pomahali. :grosseaugen:
Samo upam, da me ne bodo ustavili zaradi prehitre vožnje (ponavadi vozim prehitro).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov