živčni zlom? .. help!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- alina.hh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
torej .. ne vem komu se bo to dalo brati.. pa vseeno .. prosim!
.. Fantu sem rekla, da se bom doma zmenila, da ko bi naj šli na morje za božič, da bom ostala doma in da bo on lahko prespal pri meni. Zdaj ko pa sem mami rekla, da ne grem zraven, pa je rekla, da sta z očetom že vse rezervirala in, da pač ok .. nebomo šli.. POMENI! da če jaz ne grem, nne gre niihče.. ..ko sem to fantu povedala, je bil spet jezen , razočaran, zakaj tega nisem že prej povedala.. in itak je edina možnost, da prespi pri meni ta, da prespi za božič.. kar pa tudi ni najboljša ideja, saj takrat pridejo vsi sorodniki in bla bla bla.. in zdaj nimam pojma kaj naj naredim.. ..zaradi tega ker jaz ne grem na morje, ne gre nihče iz naše družine , pa še fant je razočaran, ker najverjetneje nebo mogel prespati :'( .. jaz sem totalno brez moči.. ne da se mi več.. najrajši bi izginila.. prosim dajte kakšen nasvet!
.. Fantu sem rekla, da se bom doma zmenila, da ko bi naj šli na morje za božič, da bom ostala doma in da bo on lahko prespal pri meni. Zdaj ko pa sem mami rekla, da ne grem zraven, pa je rekla, da sta z očetom že vse rezervirala in, da pač ok .. nebomo šli.. POMENI! da če jaz ne grem, nne gre niihče.. ..ko sem to fantu povedala, je bil spet jezen , razočaran, zakaj tega nisem že prej povedala.. in itak je edina možnost, da prespi pri meni ta, da prespi za božič.. kar pa tudi ni najboljša ideja, saj takrat pridejo vsi sorodniki in bla bla bla.. in zdaj nimam pojma kaj naj naredim.. ..zaradi tega ker jaz ne grem na morje, ne gre nihče iz naše družine , pa še fant je razočaran, ker najverjetneje nebo mogel prespati :'( .. jaz sem totalno brez moči.. ne da se mi več.. najrajši bi izginila.. prosim dajte kakšen nasvet!
- Gost
Aaaa, konec sveta. Tip ne bo mogel prespati. Ojej. Res je prva in zadnja priložnost v vesolju za kaj takega.
Razumem razočaranje, ne razumem pa živčnega zloma. Ne tvojega, ne njegovega.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
živčn zlom zato k fant ne more za božič prespat? sploh ne vem če sm prou dojela zgodbo.. torej če ti ne greš na morje ne gre noben in fant ne bo smel prespat pri tebi, ker.. ti starši ne pustijo al zato ker bojo pač sorodniki pr vam? in zakaj ne morta bit pr fantu? in zakaj je jezen nate zaradi nečesa na česar ti nimaš vpliva?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
MsN napisal/-a:Aaaa, konec sveta. Tip ne bo mogel prespati. Ojej. Res je prva in zadnja priložnost v vesolju za kaj takega.
Podpis.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- alina.hh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
mater ej.. ne gre se zato, da zaradi tega ker wau on nebo smel prespat.. ampak ker mam dovolj tega da vedno nekoga razočaram.. še posebej pa zdaj družino..
..in sorry da sem kaj sploh pisala.. očitno je, da tega kaj se trenutno dogaja, z mano, v moji glavi, vsem .. ne morete razumeti, ker pač se vam zdi problem otročji .. hvala vseeno ..
..in sorry da sem kaj sploh pisala.. očitno je, da tega kaj se trenutno dogaja, z mano, v moji glavi, vsem .. ne morete razumeti, ker pač se vam zdi problem otročji .. hvala vseeno ..
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Kako je lahko fant jezn na tebe zaradi tega? To mi ne gre v glavo.. Sicer pa, vem kak ti je, ker sem pri tvojih letih sama bila ista. Ampak verjemi, minilo bo, jeza in vse ostalo. Ni konec sveta
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
alina.hh napisal/-a:..in sorry da sem kaj sploh pisala.. očitno je, da tega kaj se trenutno dogaja, z mano, v moji glavi, vsem .. ne morete razumeti, ker pač se vam zdi problem otročji .. hvala vseeno ..
Predvsem je očitno, da ti ne veš, kaj je to živčni zlom.
Vedno bo nekdo razočaran, če bož želela vsem ustreči, boš to verjetno ti.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
alina.hh napisal/-a:torej .. ne vem komu se bo to dalo brati.. pa vseeno .. prosim!
Jaz sem tole z zanimanjem prebrala .
In prišla do zaključka, da boš sčasoma že sama dognala, da za živčni zlom potrebuješ kaj bolj resnega, kot pa eno čisto običajno pubertetniško situacijo.
Sem bila tudi sama "freak out", če se mi kdaj ni izšlo, kot bi si želela - še vedno sem in zdaj to poimenujem na kratko razvajenost - ampak v končni fazi kdaj ugotoviš, da se včasih stvar lahko razplete še bolje, kot če bi sama zrežirala zadevo .
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
lej tkole ni lih tole za živčni zlom...te pa povsem razumm...ker men tut na začetku k sva s fantom začela niso starši pustil spat en pri drugem al pa sploh bit en pr drugmu ker sm bla mlada še bl...tkt se res počutš na tleh ker si totalno razočaru fanta že stotič...ker nemu so pustl tep ne....sam sej bo ni treba zrd tega živčnga zloma dobit...počas bo šlo na bolš pa tut probi se pač s fantom pogovort povej mu da je tep še teži k njemu če bo hotu bo počaku na bolše razmere...mogoče bojo pa useen šli tastari tko da se probi tut z nimi pogovort...
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Čist vem, kako ti je, ker sm tud jst velikrat tkole "razklana" med fanta pa med svoje in velikokrat morm enga razočarat, da sm lahko s tadrugim. Ni luštn filing, jst mam pol skoz slabo vest pa negede na to, za koga se odločm Sej, če maš razumljivega fanta, to še nekak gre...sam vedno ga pa tud ne morš pustit na cedilu... težko je to... tko, da ne se preveč sekirat zarad tega, mogoče se pa bojo tvoji kej omehčal...mogoče bi pomagal, če bi se mal pogovorila z njimi...na ta način, da ti je bedno, ker moraš vedno zbirat oz. enga razočarat...
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
jah zate vrjetn niso sam če si pa v položaju ko morš enga razočarat od teh k jih maš najraj pa ti ni lih fajn...!
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Popravek:
Mislm, kaj je tle sploh problem??? Fak no, pejt s familijo na morje, fant pa naj prespi kdaj drugič pr teb... Zarad enga dneva delaš tak halo... Kot praviš, da maš dovolj tega da vse razočaraš..ja, sej si delaš probleme iz nič!
Mislm, kaj je tle sploh problem??? Fak no, pejt s familijo na morje, fant pa naj prespi kdaj drugič pr teb... Zarad enga dneva delaš tak halo... Kot praviš, da maš dovolj tega da vse razočaraš..ja, sej si delaš probleme iz nič!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov