živčni zlom? .. help!

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 07. Dec. 2008 23:43

Če je to en dan pa če je to izjema, da so se izjalovil tvoji načrti, pol res ni treba zganjat panike...drugo je, če se to konstantno ponavlja, da se morš kar naprej odločat pa da te mora fant kar naprej čakat... To je pa že mal večji problem...In če je tko, se mi ful smilš, ker pri men je isto in res vem kako ti je...
AbbA
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 6. 2006
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a AbbA » 08. Dec. 2008 0:07

Čisto te razumem. Pred nekaj leti sem se s takratnjim fanotm pogovarjala, da naj bi bila skupaj za novo leto, da naj bi še z enim parom nekam šli ter tam prespali. Meni takrat tega niso dovolili doma (imela sem 17 let takrat), saj je bilo novo leto za nas vedno večer, ko smo bili vsi doma, igrali namizne igre, imeli posebno večerjo, bili skupaj, vsaj nekaj ur. Po desetih zvečer enkrat smo ali skupaj ali posamezno, na javnaa praznovanja. In to bi bilo prvo leto, da nebi bila z družino tisti dan, tako da so bili razočarani nad mano. Rekli so mi, da je vredu, če grem ven in pridem v zgodnjih jutranjih urah domov, kadarkoli se žur pač žur zaključi, ne pa da prespim.
Takrat sem mislila, da se mi bo podrl svet. Fant je zelo pritiskal name, kako da sem otročja in neodrasla da si ne znam izboriti tistega večera, prav nerazumevajoč je bil.
Večer se je končal tako, da sem se s fantom zmenila, da bova skupaj za novo leto, da pa pridem domov spat, a to mu ni bilo dovolj. Tako me je proti večeru (ko se nisem mogla z nikomer več zmeniti) poklical, da se je zmenil z njegovimi prijatelji in da če ne želim prespati pri njemu, da potem noče zapravljati časa z mano. Ne vem zakaj nisem že takrat ugotovila, da ni pravi zame! Ko mi je to rekel sem šla spat zelo zgodaj zvečer vsa v solzah, potem pa so me starši okoli 11h zbudili, šli smo skupaj ven, gledali ognjemet, prišli domov, nazdravili, bilo je super!
Ne se počutiti tako, kot da nujno nekoga razočaraš. je šele začetek decembra, tako da plane se še dela in če tvoj fant ne razume, da ne more točno tisti dan prespati pri tebi ampak da bo to enkrat drugič... Potem ni pravi fant. Pojdi z družino na morje, imej se fajn, tvoj fant pa je tudi samostojna oseba, da bo zdržal en teden (oz. nekaj dni) brez tebe. Novo leto je pač še en dan, nič posebnega, lahko si svoje novo leto naredita kadarkoli.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 08. Dec. 2008 8:29

Razočarati bližnje je del odraščanja.

Ne moreš namreč skozi biti dobra punca, dobra hčerka, dobra sestra in dobra vnukinja. Včasih se interesi teh "vlog" namreč križajo.

Jaz predlagam, da daš družino na prvo mesto. Se bo na dolgi rok še najbolj obrestovalo in prineslo še največ veselja.

Res je, je hudo, ko si želiš prespat s tipom, pa ne gre. A če si poštena si moraš priznat, da ni konec sveta. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Dec. 2008 10:11

se strinjam s puncami.če se že imata taaako rada, pa idi s familijo na morje...še vedno ti ostane novo leto!
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Dec. 2008 10:21

red*cherry in ostali. Punca je lepo vprašala za nasvet zato se mi ne zdi fer, da se delate norca :roll: Če vam je to smešno raje ne pišite.
Mislim, da je vsaka od nas imela kakšen podoben problem v najstniških letih, zato ne napadat, raje pomagajte :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 08. Dec. 2008 11:18

ve ne štekate fant bi rad po bog ve kolk časa sexal in je zdej peesed off ker mu bo spet ušla...

jst ne štekam zakaj se ti zdej sekiraš če tip pač noče razumet situacije in te zdej še sekira povrh vsega ga goni v dupe k te ni vreden...

mislim wtf jst bi ga pretepla. Starci pa logično niso po suhi župi priplaval pa nočjo it brez tebe... kar jeprov. Zakaj pa ti ne prespiš pri njemu?
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 08. Dec. 2008 11:25

Kok sta pa stara drugače?
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 08. Dec. 2008 11:31

deklica je stara 16 let tako, da je razumljivo, da je starši ne bodo doma pustili.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 08. Dec. 2008 16:53

^^ use se da zmenit, samo brez dviganja glasu in kreganja. Valda, pa tud odvisno od tega al so tisti ta komplicirani starši al ne :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 08. Dec. 2008 16:56

Pri 16h, ko sem komaj začela z današnjim fantom, so me starši zvlekli v terme, seveda jaz sem imela drugačne načrte z njim :razz:
No, danes se temu smejem in jih razumem. In moj mi takrat ni zameru. :)
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 08. Dec. 2008 17:32

Jst sm se z mojim tud lotla pr 16. Mogoče je bla panika 1 mesec, po dobrih 2 sm šla z njim in klapo smučat, sami valda :) (So)mu zaupali, ga poznajo in vejo da sm u dobrih rokah. :P
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 08. Dec. 2008 17:35

Pomoje je fora, da tip drgač ne sme pri njej prespat. In zdej, ko pa staršev nebi bilo doma, bi pa lahko.. :wink:
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 08. Dec. 2008 17:38

^^ Sam kje je pol fora da se je ona domenila s starši da gre z njimi na morje za božič, hkrati pa s fantom da bo spal takrat pri njej. :?

Pa sej ubistvu če je tko kot je densy rekla pol v primeru da ne gre na morje, tud tip ne bo pri njej prespal ker bodo starši doma ostal.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 08. Dec. 2008 17:59

zmenila se je da gre, zato da bi starši šli.. pol bi pa zadnji trenutek odpovedala in bi oni vseen šli, ona bi bla pa sama doma. Tako nekako, če mi še kaj dela najstniška logika okoli prenešanja staršev :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 08. Dec. 2008 18:04

anoyel napisal/-a:deklica je stara 16 let tako, da je razumljivo, da je starši ne bodo doma pustili.

men se pa ne zdi stoprocentno razumljivo.
Ker mamo 140 kilometrou stran od doma vikend, sm jst že od 14 leta prežiulala vikende doma sama, al pa tud po cel tedn.založili so mi skrinjo, založili so me z denarjem za špecerijo, obrazložili zadeve, ki sem jih mogla vedet in glede na to, da nism počela pizdarij, so me lahko brezskrbno pustili samo doma.
če ji pa ne zaupajo je pa druga zgodba....

zanima pa me zakaj je božič edina varianta da fant prespi pri tebi?
če je razlog nezaupanje, te verjetno tudi same doma ne bodo pustili.

drgač pa ne, ni konec sveta.pač pejt na enos starši in na drugo s fantom.učas u žiulenju se pač mormo odločat med dvema ognjema in najboljš da se odločš v smislu fifty fifty, tako bo teb najbolj prav in vsem ostalim.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov