"It's Complicated" razmerja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Akademik - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2011
Led Zeppelin dobro si napisal, itak je pa dokazano da je z internetom oz. predvsem temi social network stranmi prišlo do več razpadov takšnih in drugačnih zvez, če vas več zanima:
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... nline.html
Informacijske tehnologije niso spremenile človeka ali družbo, pač pa so mu omogočile, da je to, kar je vedno bil. Saj veste, priložnost dela tatu.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... nline.html
Informacijske tehnologije niso spremenile človeka ali družbo, pač pa so mu omogočile, da je to, kar je vedno bil. Saj veste, priložnost dela tatu.
I'll tell you one thing: Don't ever give anybody your best advice, because they're not going to follow it.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Jaz sem bila v "zakomplicirani zvezi!. Bila sem noro zaljubljena v nekega tipa, ki mu ni bilo za zvezo, bilo pa mu je kul, da sva skupaj, da se občasno podreva... Začel je graditi gradove v oblakih, od mene pa so leteli srčki... Se mi zdi, da smo ljudje tako naivni, da vzamemo tisto kar lahko dobimo, ko smo zaljubljeni (vsaj nekateri).
V tem času ni več sramot, ni več kazanja s prstom oz. tudi če so, nas v bistvu briga. V tem času otrokov ljudje ne navajajo več pankrti (hvala bogu!), če je nekdo z nekom pa ne ve točno kaj sta, to ni nič takega. Čeprav jaz vem, da moja mama ni bila ravno fan nekih "tagov", ko je bila mlada. Se mi vseeno zdi, da so take stvari že takrat funkcionirale, ampak v malo manjšem obsegu..
Je pa dandanes spet čas kriz, ljudje hočejo nekoga, nekoga, ki ga bo zadooljicl, nato pa se odmaknil, da bosta oba po svoje naprej reševala svoje težave.
V tem času ni več sramot, ni več kazanja s prstom oz. tudi če so, nas v bistvu briga. V tem času otrokov ljudje ne navajajo več pankrti (hvala bogu!), če je nekdo z nekom pa ne ve točno kaj sta, to ni nič takega. Čeprav jaz vem, da moja mama ni bila ravno fan nekih "tagov", ko je bila mlada. Se mi vseeno zdi, da so take stvari že takrat funkcionirale, ampak v malo manjšem obsegu..
Je pa dandanes spet čas kriz, ljudje hočejo nekoga, nekoga, ki ga bo zadooljicl, nato pa se odmaknil, da bosta oba po svoje naprej reševala svoje težave.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Kaj sploh je to "zakomplicirano" razmerje? Vi govorite o friends with benefits/f. buddies, ampak tu ni nic kompliciranega. Obicajno oba vesta, da gre samo za NSA sex in to je to, zelo enostavno. Ce pa se eden zaljubi, si pa v bistvu sam zakomplicira zadevo, ce ne gre stran takrat, ko zacne nekaj cutit.
Sploh pa mi je zanimivo, ko si nekateri na FB nastavijo razmerje "it's complicated" ali pa "in an open relationship", to je se ena taka cvetka. Jaz osebno si nikoli ne bi tega nastavila, kaj to druge briga. Ce sem z nekom in se sama ne veva, kaj tocno sploh sva (oziroma je "zakomplicirano"), ne mislim tega javno objavljat, ker ni treba, da vsi vejo. Ze tako folk prevec rad tisci nos v bizniz drugih ljudi; jim ne mislim dat se vec za govorit.
Sploh pa mi je zanimivo, ko si nekateri na FB nastavijo razmerje "it's complicated" ali pa "in an open relationship", to je se ena taka cvetka. Jaz osebno si nikoli ne bi tega nastavila, kaj to druge briga. Ce sem z nekom in se sama ne veva, kaj tocno sploh sva (oziroma je "zakomplicirano"), ne mislim tega javno objavljat, ker ni treba, da vsi vejo. Ze tako folk prevec rad tisci nos v bizniz drugih ljudi; jim ne mislim dat se vec za govorit.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
Ljudje (večina) so pristali na to, da čustva niso več pomembna; pomembno jim je zadovoljiti svoje prvinske nagone. Vsi so nadomestljivi, če spolnost ne štima več se poišče nekoga boljšega...a ni to plehko?
S kje je to prišlo, najbrž iz Beverly Hills-a 90210 in Melrose Place-a, pa predvsem iz slovenskih trač revij. Evo primer takega razmerja: pred kratkim je bilo nekje zapisano da je gdč. Auer zanosila po cca. 4 mesecih zveze; ko sta se spoznala sta bila oba vezana. Tak način menjave partnerja je postal modus operandi za, upam si reči, večino.
S kje je to prišlo, najbrž iz Beverly Hills-a 90210 in Melrose Place-a, pa predvsem iz slovenskih trač revij. Evo primer takega razmerja: pred kratkim je bilo nekje zapisano da je gdč. Auer zanosila po cca. 4 mesecih zveze; ko sta se spoznala sta bila oba vezana. Tak način menjave partnerja je postal modus operandi za, upam si reči, večino.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
DiNozzo napisal/-a:S kje je to prišlo, najbrž iz Beverly Hills-a 90210 in Melrose Place-a, pa predvsem iz slovenskih trač revij. Evo primer takega razmerja: pred kratkim je bilo nekje zapisano da je gdč. Auer zanosila po cca. 4 mesecih zveze; ko sta se spoznala sta bila oba vezana. Tak način menjave partnerja je postal modus operandi za, upam si reči, večino.
Tole je bruh ja...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
claire napisal/-a:ne. zakaj?
a bi ti lahko bil s punco, ki slabo sexa??? plehka bi bila če bi bila s fantom zato ker ima dober avto in bajto.
Khm...kaj pa je potem? Ponavadi se osebe s površinskim čustvenim dometom označuje za plehke -- tiste ki gledajo zunanjost in nase. Ekspresna menjava partnerjev zato, da takoj zadostiš svojim potrebam...temu se reče egoizem.
Ali bi jaz lahko bil s punco, ki slabo sexa...ma jaz sem s puncami, ki sploh ne sexajo -- dokler ni papir podpisan
McLarnovc napisal/-a:Tole je bruh ja...
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
-
McLarnovc - Cosmofrik
^^Pa daj kaj ti resno misliš, da se bomo v vsaki temi pogovarjali o tebi in kakšna si in koji k***c si?
Ohladi se malo no....
Še malo pa boš ratala drugi rok brumen slovenskih forumov...
Ohladi se malo no....
Še malo pa boš ratala drugi rok brumen slovenskih forumov...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
claire napisal/-a:
jaz ti nisem kriva da ne fukaš in da te nobena noče ja? in da moraš zato po babjem forumu sprehajat pa iskat pubertetnice, če bi ti katera dala.
Lej, ne veš nič o meni in me ne poznaš, tako da s takimi izpadi kot je ta zgoraj izpadeš dokaj neumno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov