"It's Complicated" razmerja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
claire napisal/-a:^^ mhm. iz tega kar pišeš te dovolj poznam.
Ne mores me, ker o sebi nisem napisal nic. Tako da te pravljice govori komu drugemu, ne meni.
Si pa z zadnjima dvema besedama se enkrat vec dokazala svojo mentaliteto tako da se umikam iz te debate, ker se ne bom spuscal na tvoj podel nivo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
McLarnovc napisal/-a: koji k***c si?
... o tem kdo se je prvi spustil na kak nivo...
(in to vedno delaš. začneš zganjat kurce in pizde materine, pol pa mene obtožiš da sem podla in porineš glavo v pesek z izgovorom da sem nivo nižje od tebe. živi butl. )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
DiNozzo - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2011
- Kraj: Divjina
a sem plehka tudi, ker si kupim le čevelj ki mi je res totalno všeč če je cena ugodna??? ker bi morala vsaj poskusiti nositi čevelj ki mi ni všeč in potem vztrajati?
Claire, claire, claire...hvala, ker si karkoli že si, in nas moške (oz. po tvoji logiki, naše horizontalne performanse) primerjaš z artikli vrednimi manj kot 60€...ne, sploh nisi plehka. Primerjati ujemanje med dvema osebama in ujemanje šuhov z nogo...ej, to razgalja tvoj kulturni nivo v vsej svoji bedi.
pač ok. ti boš vse storil za en f**. tudi poročil se boš prej. ampak to te ne dela nič manj plehkega od mene.
Non capito, a? Pač, imam bolj sofisticiran postopek izbiranja kot ti. Namesto spolnosti uporabljam druge metode in to me naredi bistveno manj plehkega od tebe. Ne obuvaj si prevelikih čevljev. Ena izmed prvih stvari, ki jih hočeš, v novem razmerju, je seks, jaz ga hočem povsem na koncu -- a ni to neke sorte Kamasutra. Aja, pa ne bom storil vsega samo za seks...naredil bom polovico, polovico pa The Ona.
Howgh...napisal sem
sirova štručka napisal/-a:mogoče si bosta celo všeč...
...ali pa prideta v črno kroniko.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.
- Herbert Hoover on engineering
- Herbert Hoover on engineering
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
DiNozzo napisal/-a:
Non capito, a? Pač, imam bolj sofisticiran postopek izbiranja kot ti. Namesto spolnosti uporabljam druge metode in to me naredi bistveno manj plehkega od tebe. Ne obuvaj si prevelikih čevljev. Ena izmed prvih stvari, ki jih hočeš, v novem razmerju, je seks, jaz ga hočem povsem na koncu
Claire je v zvezi, kaj pa ti? Si že spremenil svojo teorijo v prakso?
Če ženski seks s tabo en bo štimal, ti bo pobegnila. Moraliziranje gor ali dol.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
DiNozzo napisal/-a:Primerjati ujemanje med dvema osebama in ujemanje šuhov z nogo...ej, to razgalja tvoj kulturni nivo v vsej svoji bedi.
Ajoj.. ene simp metafore ne zastopiš . Svašta
Dej povej mi, če ni skrivnost. Si že imel kakšno večletno zvezo?
A goal without a plan is just a wish.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
my_self napisal/-a:Težko je primerjat kaj je bilo 30 in več let nazaj s tem kar je danes. Jz verjamem, da te vrste "razmerij" so obstajale, ampak je bila najbrž tabu tema in ni o tem folk ponosno razglašala frendom, kolegom ali znancem, kot se to zdej počne. Pa mogoče ni blo tako razširjeno.
Exactly. Četudi nam generacije naših staršev in starih staršev vztrajno zatrjujejo, kako je nekoč zvestoba še nekaj veljala, jim niti približno ne verjamem. Saj so celo v starejših filmih že prikazovali prešuštvo. V bistvu niti ni tako slaba primerjava realnost vs. film, ker tudi danes, če dobro pomislite, filmi prikazujejo odraz današnje družbe. One night stand, f*ck friend razmerja, varanje na vsakem vogalu, tu pa tam pa kakšna redko živeča prava ljubezen.
Ajde, najbrž je res bilo manj tega, ker so bili drugi časi, pa še nekateri izmed na videz zvestih partnerjev so si morda potihem pri sebi želeli poizkusiti še kaj drugega kot tisto, kar dobijo doma, niso pa si upali tega realizirati, ker so se bali, da bi se za to razvedelo. Nekoč si veljal za odpadnika v družbi, če si varal ali se brez sramu posluževal odnosov, ki temeljijo na spolnosti brez nekih obvez. Danes je pa to ne le sprejemljivo vse večjemu krogu ljudi, med nekaterimi to pomeni celo etiketiranje v smislu "zaželjen material".
Tako si vsaj jaz razlagam takšne in drugačne odnose nekoč in danes. Mogoče se motim.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men se zdi, da je its complicated pa open relationship pač zadeva, kjer je en očitno bolj zainteresiran od drugega, pa se zadovolji z drobtinico, ker upa, da bo enkrat iz tega prišlo Engaged al VSAJ In a relationship (mal pobiram statuse iz facebooka zgleda)...hehehe. Skratka, sam ugotovit je treba, kdo je tist, ponavad je to bejba...ne pa vedno
Drugače bi pa rekla, da je to prisotno že od skoz - sam da se včasih o tem ni tok govoril in niso rabil posebnih izrazov za to.
Definitivno mi NE bi bilo kul, če bi moj tip hotu, da mava odprto zvezo. Ne rečem, po 10ih letih zveze, če oba hočeta še koga, bi pa skupi ostala še naprej, pa se odkrito zmenta...sam ne pa na začetku, halo. Kdaj boš pa noro zaljubljen, če ne na začetku??
Drugače bi pa rekla, da je to prisotno že od skoz - sam da se včasih o tem ni tok govoril in niso rabil posebnih izrazov za to.
Definitivno mi NE bi bilo kul, če bi moj tip hotu, da mava odprto zvezo. Ne rečem, po 10ih letih zveze, če oba hočeta še koga, bi pa skupi ostala še naprej, pa se odkrito zmenta...sam ne pa na začetku, halo. Kdaj boš pa noro zaljubljen, če ne na začetku??
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
Zvoncica napisal/-a: Kdaj boš pa noro zaljubljen, če ne na začetku??
Nikoli.
Je pa zanimivo kako je bilo to nekoč top secret, skoraj greh (sploh v manjših krajih/vasicah) in se res ni veliko govorilo o tem. Danes pa si car (predvsem če si moškega spola), da imaš tak odprt odnos/FF/friends with benefits.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
"it's complicated" jaz razumem razmerja, v katerh je ena stran zainteresirana, druga je pa v razmerju, dokler ne sreča kaj boljšega ali pa si pušča odprte možnosti pri kaki tretji osebi. dokaj neobetavno za zainteresirano stran.
Vsak raj ima svojo kačo.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
Z moje strani ni bilo govora o iskanju. Dva, ki sta v takem nedefiniranem razmerju ni nujno, da iščeta nekaj boljšega, samo zato ker vesta, da je tam nekje zunaj, v bližini, nekaj boljšega. Marsikdo se zadovolji s takim odnosom, ker jim pač to paše in če mimogrede (brez iskanja) sreča nekaj boljšega, ni večjih komplikacij (tudi z varanjem ne, ker to pač ni varanje).
To se tudi v običnih zvezah dogaja (ko nekdo spozna nekoga boljšega/se zaljubi v drugega in zato pusti partnerja), samo, da ljudje v normalnih zvezah so sveto prepričani, da je partner/ka top of the tops, da boljšega pač ni. Dokler tisto boljše ne pride mimo.
To se tudi v običnih zvezah dogaja (ko nekdo spozna nekoga boljšega/se zaljubi v drugega in zato pusti partnerja), samo, da ljudje v normalnih zvezah so sveto prepričani, da je partner/ka top of the tops, da boljšega pač ni. Dokler tisto boljše ne pride mimo.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
somebody napisal/-a:to se dogaja zato, ker ženske dopuščamo/dopuščate take zveze. sry, ampak če tipi ne bi mel (tolk) izbire, bi se bl odločal za resne zveze. ne morš zamerit moškim- po naravi so taki da (ponavadi) izberejo lažjo/manj zapleteno izbiro.
V Elle ali Cosmu so zapisali, da so moški samo toliko kreteni, kolikor jim same dopuščamo...
True.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov