Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 13. Jun. 2011 18:11

^^moras vedeti, da tukaj na forumu, folk pise vecinoma o slabih iskusnjah...

nobeden ni odprl temo: sem srecen/a v ljubezni!

Ljudje se sam javimo, ko je prisoten kaksen problem in ko je treba jamrat!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 13. Jun. 2011 18:14

Jaz poznam zdej tko, na hitro rečeno, vsaj 10 zelo fajn, relativno v redu zgledajočih, normalnih in mirnih tipov, ampak ene ženske imajo nemogoč spisek kriterijev in jim vsak, ki nima črnih las, ni visok vsaj 185 in nima lastnega avta(karikiram!), že odpade. Malo se je potrebno tudi vprašat, ali normalnega tipa res ne moreš dobit zato, ker jih je dejansko tako malo(Ne), ali ne zahtevaš s svojimi kriteriji nemogočega(možno) ali sama nisi magnet za normalne tipe (možno). Pa ni tole mišljeno nič žaljivo.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 13. Jun. 2011 19:08

^^Sicer ne vem, če je bil tvoj post direkt meni namenjen, ampak vseeno... :) Jaz sem res spraševala sam informativno, saj ne bi mogla rečt, da mam kakšne slabe izkušnje s tipi. Bivši so bili relativno normalni in ok, pa tudi na splošno nimam slabih izkušenj.

Drugače pa nimam nekih določenih kriterijev. Vizualno tak al tak takoj vem, če mi je kdo všeč al ne, kar se pa ostalih lastnosti tiče pa jih večinoma spoznam skozi pogovor.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 19:21

tmis, ti tipi ki jih poznaš so sigurno pod 25 a ne?

jaz pa prej nisem govorila o tipu, ki bi bil jebač, 185 cm, mišice, črni lasi. ampak o povprečnem tipu, ki še vseeno ni normalen.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 13. Jun. 2011 19:50

Kaj pa je zate definicija normalnega?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 13. Jun. 2011 20:01

tmis_ napisal/-a:Jaz poznam zdej tko, na hitro rečeno, vsaj 10 zelo fajn, relativno v redu zgledajočih, normalnih in mirnih tipov.

Jaz tudi. Ampak to so prijatelji, kolegi, znanci ... in se niti ne poglabljam v lastnosti, ki bi me pri potencialnemu partnerju lahko motile.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 13. Jun. 2011 20:07

HuDoBa napisal/-a:^^Drugače sem spraševala čisto informativno. Sem sicer samska in mam namen še kar nekaj časa tak ostat, ampak po vsem napisanem sodeč (v tej in v ostalih temah) je skoraj nemogoče spoznat kakega normalnega :)

Kot je Akvamarin povedala, forumi so pretežno namenjeni pisanju o problemih ne o ne-problemih.

Forumi so samo majhen del del stvarnosti, ne stvarnost kot taka.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 20:11

ne, na forumu ni takih, ki so srečno vezani, ker taki nimajo časa, da bi to sploh brali. jim gre preveč dobro.

samski pa niso normalni, če ne ne bi bli samski. in smo spet tam. lahko samo debatiramo, katera je večjega frika spoznala minuli vikend.

ej, jst sm pa enga spoznala par mescev nazaj k sva se pol dobila pa mečkala, pol pa me je davt pa kloftat začel. tak zanimiv fetiš ma. ga je še katera srečala?
Uporabniški avatar
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepyheadgirl » 13. Jun. 2011 20:46

k da bi bla tema meni na kožo pisana :D predvsem mi je všeč, ker se počutim včasih že popolnoma neumno, ker se obremenjujem s tem, da nimam tipa. Kr postala sm obsedena s tem, da rabim dobit tipa, zarad bližine, ljubezni blabla in največji problem da je moja obsedenost prerasla v to da da sem za vsakega tipa ko sem ga spoznala začela razmišlat kako bi se midva obnmesla v zvezi, da o čem hujšem ne govorim haha. prjatlce mi govorijo, ne sekiraj se bo že pršu ob pravem času, ampak bl k se hočš prepričat v eno valda bl vleče v nasprotno. nč ne rečm v moji glavi res nism normalna glede tega haha čeprou se počasi spravlam na bolše. Pa niti ni da ne bi bla sama zadost, da ne bi mela kej počet v življenju, ker mam bl kot problem s preveč časa problem s tem da bi mogu met dan vsaj 35 ur :)
tko da zanimivo je prebrt takole temo, tut malo olajšanja pride :) sej vem, da ko bo čas bom že pršla na svoje s fantom, pa po eni strani se zavedam da fanta niti nočem, ker nimam časa, včasih tut volje ampak tale zmešnjava k je ratala v moji glavi je mal obrnla vse na glavo :) trenutno se vsemu smejem in lahko me mate za noro ampak taka pač je moja situacija :) če ne druzga se je vsaj zavedam :irre:
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 13. Jun. 2011 21:04

delusional napisal/-a:ej, jst sm pa enga spoznala par mescev nazaj k sva se pol dobila pa mečkala, pol pa me je davt pa kloftat začel. tak zanimiv fetiš ma. ga je še katera srečala?

jaz sem pa hodila nekaj časa z enim takim, sam men je to čist sedl, hahahaha :lach:

Drugače sem pa od teh, k sem hodila z njimi, enega spoznala prek znancev, enega na faksu, enega polet na plaži, enega pa zuni v lj.

Pa še enega, k ni dost manjkalo, da bi bila skupi, sem spoznala na netu.

Tko da - sej so vsepovsod. Jaz jih poznam dost...sam men ni noben tok kul, da bi rekla, da ga hočem.

Sam tut tko, kot so eni lahk za nas čudaki, so lahk za eno drugo punco čist kul. Meni se zdi, da sem jaz čist kul bejba, pa bi ziher vsaj en tip zame reku, da sem čist pf*uknena in čist čudna... :)
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 14. Jun. 2011 6:33

maniac napisal/-a:
tmis_ napisal/-a:Jaz poznam zdej tko, na hitro rečeno, vsaj 10 zelo fajn, relativno v redu zgledajočih, normalnih in mirnih tipov.

Jaz tudi. Ampak to so prijatelji, kolegi, znanci ... in se niti ne poglabljam v lastnosti, ki bi me pri potencialnemu partnerju lahko motile.

Točno tako. Meni gre najbolj od vsega na živce, ko mi kakšna prijateljica reče "uu poznam enga, k je res vredu in bi bil lih zate". Ampak eno je poznati nekoga kot prijatelja, drugo pa vedeti kako se taisti človek obnaša v partnerski zvezi. Jst mam tud par kolegov, ki so mi vredu ljudje in dobro zgledajo, ampak v zvezi pa ne bi bila z njimi (ker pač vidim kakšne poglede imajo na partnerstvo).
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 14. Jun. 2011 23:05

za avtorico: tipa boš še tolk težje našla ravno zarad tega, ker si si v glavi zastavla neke kriterije. Sploh s temi s spleta zagotovo ne boš nobenga resnga kontakta navezala, ker jih boš odpisala še preden bi ga sploh v živo srečala in vidla a je sploh kaka kemija med vama že sam zarad tega, ker te bo recimo zmotl to, da na sliki njegova ušesa ne zgledajo tko kot bi morala, al ti pa njegova frizura na sliki ni všeč itd itd...medtem ko bi te mogoče pri takem tipu, če bi ga spoznala v živo lahko karkoli drugega pritegnilo (način govora, njegov nasmeh, pogled, smisel za humor...). Itk vsi iščemo neke idealne partnerje, ampak dejstvo je, da vedno pristanemo s takimi, ki jim marsikater od željenih kriterijev manjka in najbolj nesmiselno je pa to, da so nam ravno zarad tega všeč, ker če bi bli idealni, nam ne bi bli zanimivi. A si predstavljate met partnerja, pri katerem te res nobena stvar ne moti, ampak res res čist nobena?? Živ dolgčas :roll: ...nism brala cele teme, sej loh da je žekdo napisal karkol od tega, v glavnem to je moj pogled na celo stvar, sem pa zasledila, da ti je nekdo napisal, da pojdi ven med folk, čim več se druži, ne razmišljaj o nobenem lovu, enostavno pejt uživat, spoznavaj nove prijateljice (zihr bo katera med njimi samska in ji bo kul s tabo hodit ven žurat al pa na morje al pa izlete, pač te stvari, ki jih zasedene prjatlce ne morjo s tabo počet) in slej ko prej se bo tud zate najdu kdo, ko sploh ne boš prčakovala. To sem zasledila, ko sem mal preletela temo, da se ti zdi to ful klišejsko "bo že prišlo samo od sebe", sej vrjamem, da se zdi tko, ampak punca, to je dejstvo, s tem lovom na tipe men deluješ že mal obupano, pa brez zamere...namesto lova na tipe, pojdi raje v lov na novo družbo (če se recimo vpišeš na fitnes al pa aerobiko al pa si nabaviš psa...), s katero boš lahko počela stvari, ki jih s to družbo ne moreš in hodila na mesta, kamor s to družbo ne moreš in verjemi! da bo prišlo samo od sebe - klišejsko al pa ne :wink: .
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jun. 2011 1:19

najbolj so mi pa bedni nasveti ljudi, ki so v zvezi že 8 let, od svojega 16ega leta in sploh ne vejo kaj pomeni bit samski, ker tega enostavno ne bi zdržali.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Jun. 2011 1:22

da vas potolažim. tudi pri 25ih se da dobit tipa. celo več se jih da imet na izbiro. takih kvalitetnih, simpatičnih, dobro izgledajočih. samo ne doma čepet in se smilit samim sebi. res pa je, da ne vem kaka je situacija v manjših krajih. v ljubljani je berba odlična.

če ne drugega, obstaja en dobršn kos tipov, ki so stari 30 ali se 30im bližajo in si počasi želijo neke resne zveze. nekateri med njimi so celo normalni in so le počudnem slučaju samski.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Jun. 2011 2:12

taki ko so 30 stari, so že čist obupani in si želijo resne zveze ker so stari in imaš občutek, da se moreš že na prvem zmenku zjasnit, če boš dala gor njegov poročni prstan, ne pa da tratiš njegov dragocen čas, ki se počasi izteka.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov