Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 2:41

am ne gre se za tega mojega kolega.
on mi je samo pomagu dojet situacijo.
ker se mi še ni zgodilo, da bi bil tip (znanec), ki je v pijanem stanju, tolk napaljen zame, trezen pa da ne bi hotel imet kontakta z mano.

nism do zdej poznala te motnje ali ne vem kaj je to in seveda tega ne morem razumet ker nisem moški... da bi ga pijan vtaknu v vsak drek, trezen pa si išče devico.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 13. Jun. 2011 7:34

Glej na to podobno kot na ženske, ki se pijane zalizujejo s kr nekimi tipi v diskaču; trezne pa teh tipov še povohajo ne.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 13. Jun. 2011 7:34

Saj jih jaz tudi ne razumem, niti nocem razumeti kaj se jim plete po glavi. Vesela si lahko, da nimas takih znancev.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
Leonessa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 6. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Leonessa » 13. Jun. 2011 7:59

delusional napisal/-a:ker se mi še ni zgodilo, da bi bil tip (znanec), ki je v pijanem stanju, tolk napaljen zame, trezen pa da ne bi hotel imet kontakta z mano.

nism do zdej poznala te motnje ali ne vem kaj je to in seveda tega ne morem razumet ker nisem moški... da bi ga pijan vtaknu v vsak drek, trezen pa si išče devico.

Seriously? Ker na takega znanca (najmanj enega) naleti vsaka slej ko prej. V pijanem stanju pa res ni nobena redkost, da se tip (znanec/kolega od mojega tipa, whoever) napali zame, trezen pa ali si ne upa, ali pa ga ne mikam.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 13. Jun. 2011 8:22

Glede Džekijevega seznama ženskih lastnosti:
saj sploh nisi zahteven in večina punc, ki jih poznam se vklopi v ta okvir, ene 70% žensk, sigurno. Tko da jz tut ne vem kje pobirate babe, ki po podn, da se vam ta seznam zdi nekaj kar ženska težko izpolni.
Če jih pobirate po kafičih, tiste napol slečene, ki se pridejo kurbat, pol še razumem, sicer pa ne.

Glede tega pa kakšen more bit tip, da bo ženska bila z njim, se strinjam z Džekijem, da večina na koncu pristane z tipom, ki ne ustreza niti enem njihovem merilu. Zato sem si rekla da pa pri meni že ne bo tko, še ko sem samska bila, ampak o tem se bomo menili čez 5-10 let, ko bomo vidli ali bom poročena ali pa neka samska frajla. :D
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 13. Jun. 2011 8:59

bejbe ne mislit, da lahko z dodelanim izgledom dosežeš vse pri vsakem..tud če si nekomu dober za pogledat in če nisi ravno neumen, je še vedno 101 potencialnih ovir (ne išče, travme etc. etc.)

če podpovprečno zgledaš maš pač še eno več in ta je ogromna - ker ljudje SMO vizualna bitja (tipi pa še čisto malo bolj kot ženske :P ) in če te bo nekdo videl v lokalu, kjer najbrž res ne bosta udarla debate o cepljenju atomskih delcev, te bo odjebal, to je dejstvo

če dokaj dobro zgledaš, se znaš sproščeno pogovarjat, pokažeš vsaj neke življenjske ambicije, in znaš prikrivat svoje pomanjkljivosti dovolj dolgo, da je tipu že vseeno za njih - now that's a winning combination (za "normalnega" tipa .. za jebača je dovolj da zgledaš, al pa da je on dost pijan)

in ja, še nekaj..v svojih 25 letih sem prišla do zaključka, da so zelo redki pari, kjer je eden od njiju bistveno lepši/pametnejši od drugega (raze če je drugi bistveno bogatejši - tu so spet izjeme) - tako da realizem je zelo dobrodošel
Houd de wereld tegen
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 13. Jun. 2011 10:00

čuftika napisal/-a:saj sploh nisi zahteven in večina punc, ki jih poznam se vklopi v ta okvir

Keč je, kot vedno, v detajlih. :wink:

Sem zahteven in to zelo. Treba je brati med vrsticami. Ko jaz napišem, da hočem, da je ženska razgledana, pomeni razgledana razgledana. To, da pozna 150 modnih oblikovalcev, zame ni razgledanost, ker si jaz s tako razgledanostjo nimam kaj početi. Meni paše, da s svojo punco debatiram o evropski kinematografiji, filozofiji, zgodovini, klasičnih pisateljih..

Če bi od ženske pričakoval samo seks in da ok zgleda, bi imel f-frendico. Tako pa imam kompleten odnos z žensko, ki ima meni zanimivo osebnost. Kar pomeni- neustavljivo me privlači prefinjeno-inteligentna malo nagajiva ženstvenost.

Jap, moja bejba je razgledana, zelo, nemara bolj kot jaz. To je meni v razmerju velik izziv, da je ženska močna in pametna, neumnih žensk namreč ne maram.

Tako da, dejansko sem precej zahteven, vsega se namreč ne da opisati z besedami in taksativno našteti.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 15:09

Džeki napisal/-a:Glej na to podobno kot na ženske, ki se pijane zalizujejo s kr nekimi tipi v diskaču; trezne pa teh tipov še povohajo ne.

ja, bi razumela pri 17ih, ne pri 27ih.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 13. Jun. 2011 15:48

delusional napisal/-a:bom napisala kar v to temo, ki je še aktualna, pa bo tudi kak tip prebral.

do zdej sm poslušala samo kako kolegico s takimi čudnimi dogodki in se nisem preveč poglabljala, ker mi ni blo glih jasno kje naleti na take tipe in nisem razmišljala kaj bi to pomenlo, dokler se tud meni ni zgodilo. in sem rahlo presenečena nad to alkoholno dvoličnostjo, ker pač sama ne delam nekaj pijana, kar ne bi tudi trezna oz. z ljudmi s katerimi trezna ne bi govorila, tudi pijana ne bom.

kaj je s temi tipi, ki jih srečaš zunaj in so pijani in grozno zainteresirani zate (sploh če se poznate že od prej), ko se streznijo pa ne duha ne sluha od njih? (ne govorim, da se gre za ons in potem se tip več ne javi)

Jaz sem imela z enim nekaj podobnega ene pol leta nazaj...pride tip do mene, mi je bil čist kul, mi je reku za cifro, mi poslal ene 4 smse še isto noč, k sem že spala, cel naslednji dan sva se menila, kam me bo vse peljal, skratka ibr zainteresiran, pol me ne pokliče, ko bi se mogla dobit, naslednji teden me pijan parkrat kliče sred noči (sem mela pametno na potih tel), pol mu nasl dan pošljem sms hm, si me klical, on men, da me je klical, če sem čist slučajno tut zuni, jaz njemu, kaj ma to veze, če sva bila že zmenjena, pa si se odloču, da me ne boš poklical, pa sem dobila zelo iskren odgovor...da je pred kratkim končal dolgoletno zvezo, pa da trenutno ni v stanju, da bi mel kej resnega, da mu sede žurat naokol, da sem mu kul, sam da boljše zame, da zdele nimam nič z njim...pa da mu je pol lažje, če pač ne pokliče. Ne spomnim se več točno, kaj je še rekel okol tega. Pa v isti sapi, da greva lahk na tenis, da me more peljat nekam, k majo najboljše čokoladne torte, itd. Skratka, PLAYING THE GAME. => če mene vprašaš, je bolj kot kaj drugega, iskal potrditev, da je pač še skoz tip, k lahko dobi bejbo... Pol ene 14 dni kasnej sva se dejansko dobila nekje zuni, sva se mal lupčkala, pol je odtaval nekam stran, jaz sem se sam obrnila in šla dam in me kliče, če lahko pride k men spat, ampak res sam spat. In je prišel in visel pr men še nasl dan do večera, ne da bi sploh karkol mela, pismo, ležala sem zraven njega v tangicah, on pa NIČ. Skratka, rahlo zmeden tip :D K sem mu poslala msg, da bi se dala dol z njim, me je takoj navdušen klical, pa visel z mano na telefonu dve uri, ko bi mogl prit do akcije, pa spet pussy pa nič...tko da sanja se mi ne, kje zdej tava po svetu :D

OMG še neki sem se spomnila...tut ene pol leta nazaj spoznam zuni tipa, k mi je bil res kul, visela sva skupi ene 3 ure, pa se pogovarjala vse živo, spet kam vse me bo model peljal, a la gledat ga na tekmo, na tek na smučeh, če bi ziher nehala kadit, če bi bila noseča, kva je kul, da živim tok bliz njega, skratka še milijon enih zadev, k se jih več ne spomnim, pol mi ne odgovori na msg, en teden kasnej pa napade mojo najboljšo prijateljico, da nikol ne bo pozabu, kok sem mu bla kul, pa da sem mu sms poslala, pa če pridem jaz tut tja, pa kje sem, pa na konc izvleče iz njega, da ma model bejbo. Kmet!! :roll:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 15:56

vidim da zunaj lahko spoznaš res samo golazen...
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 13. Jun. 2011 17:10

Pjeb napisal/-a:Kako ze pravijo...po sestih pirih grejo vse grde domov...haha.
Svetuj kolegu, naj bo bolj iskren do sebe...pa naj se izogiba alkoholu, ce se potem ne more vec kontrolirati.

ha ha ha, kaj takega dopovedat samskemu slovenčku, ki misli, da mora čez vikend vse frustracije, ki si jih je nabral med delovnim tednom, z alkoholom ven spravit... good luck! :D
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 13. Jun. 2011 17:15

^^kje pa pol lahko spoznaš kakšnega normalnega? (in to zdaj čisto resno sprašujem)
celjanar
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a celjanar » 13. Jun. 2011 17:30

Vsepovsod kjer v tistem trenutku ni prisoten alkohol, oz. se že itak na daleč vidi razlika med papkom in vredu decom. :cool:
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 13. Jun. 2011 17:53

HuDoBa napisal/-a:^^kje pa pol lahko spoznaš kakšnega normalnega? (in to zdaj čisto resno sprašujem)

Povsod...

recimo na faksu, ce je kaksen tvoj sosolec, pa ga videvas pogosto, pa hiter zves kolk je pokvarjen, ali preko kaksne hobije, delavnice, preko sluzbe, preko prijateljev...

pac lokacije, ker lahko opazujes osebo dalj casa in lahko priblizno ocenis kolk je normalen...

drugac pa se lahko posreci tudi ce ga srecas v kakem lokalu zvecer...
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 13. Jun. 2011 17:59

^^Drugače sem spraševala čisto informativno. Sem sicer samska in mam namen še kar nekaj časa tak ostat, ampak po vsem napisanem sodeč (v tej in v ostalih temah) je skoraj nemogoče spoznat kakega normalnega :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov