Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Jun. 2011 17:00

babygirly* napisal/-a:Tako, tudi mene so presenetili odgovori, fantje ste torej precej skromni, ali pa so mogoče določene ženske res taki poden od podna, da ne zmorejo vodit nekega normalnega pogovora, imet par svojih prijateljev in hobijev, ter bit nezatežene. :)

ja seveda smo skromni. To, da ful zahtevamo je samo v vaših glavah.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 10. Jun. 2011 17:29

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Jun. 2011 2:17

Akvamarin napisal/-a:Pogosto pa prideta dva tipa naenkrat, en se zacne se s tabo pogovarjat drug pa zamoti tvojo frendico, ker seveda je ful tezko it v lov sam, boljs je da sta dva, pa oba zacneta neki pogovor, ki sta ga vnaprej vadila, skratka nezanimivo.

Ja, mene ne cudi zakaj pisete, da je tezko spoznat fajnega tipa.
Ti imas pa precej velik gobec za nekoga, ki tega ni nikoli pocel.
Za vse te stvari obstajajo dobri razlogi. In pristopom zensk se sploh ne more rect "zaceti pogovor" (zgodijo se seveda enkrat na leto).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Jun. 2011 10:04

^^^Me prav zanima če je ona res tako popolna....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Jun. 2011 11:01

Mahagonij napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:Pogosto pa prideta dva tipa naenkrat, en se zacne se s tabo pogovarjat drug pa zamoti tvojo frendico, ker seveda je ful tezko it v lov sam, boljs je da sta dva, pa oba zacneta neki pogovor, ki sta ga vnaprej vadila, skratka nezanimivo.

Za vse te stvari obstajajo dobri razlogi. In pristopom zensk se sploh ne more rect "zaceti pogovor" (zgodijo se seveda enkrat na leto).

Ok, nisem rekla, da si ti tega pocel...

kaj se zgodi enkrat na leto? da pristopis do zenske? ne razumem...

McLarnovc, iz kje je prislo to, da sem jaz popolna? jaz sem prevec samokriticna, da se imam za popolno, tak da nisem popolna.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 12. Jun. 2011 11:26

Akvamarin napisal/-a:iz kje je prislo to, da sem jaz popolna?

Glede na to, da v vsaki temi na dolgo in široko pametuješ o tipih, njihovem razmišljanju in kako je to čudno itd itd....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 12. Jun. 2011 12:28

no js mam pa nekak tak občutk glede pristopov in zakaj je bolš če tip nrdi prvi korak; če tip pristop do ženske mu mora bit res ušeč, pač v tem primeru vizualno, pa zdej če odstranjo tisti obupani tipi z nižjo sampodobo, ki jim je važn sm d je ženska, pa pač kkšni zlo pijani tipi, ki so ponavad tok potrebni d ne razmišlajo o ničemr drugm....medtem ko se mi v nasprotnm primeru zdi, da te lahko tip sprejme samo iz vljudnosti, pač tvojo družbo al kokrkol... in nasplošno ženske v večini rabjo več pozornosti in potrditv kot tipi, moški pristopi pa jim to dajo :)

glede kriterijev pri izbiri partnerja pa je vsekakor prou da obstajajo... vsak ma pravico, da je z nekom, ki ustreza njegoveemu okusu in seveda, da je to obojestransko logično
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Jun. 2011 19:05

McLarnovc napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:iz kje je prislo to, da sem jaz popolna?

Glede na to, da v vsaki temi na dolgo in široko pametuješ o tipih, njihovem razmišljanju in kako je to čudno itd itd....

Jaz lahko sam pametujem za stvari, ki sem jih osebno dozivela in vidla. Clovek lahko pise sam o stvareh za katere ima sliko v glavi. Ce nekaj ne dozivis, nimas niti sliko v glavi in ne mores niti pisati.

Mi je zal, ce ti je moja izjava o slovenskih tipih sla v nos, sam glej to so svari, ki sem jih dozivela tlele, kar pa ne pomeni, da so vsi slovenski tipi taki.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 12. Jun. 2011 20:56

Akvamarin napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

Ok, nisem rekla, da si ti tega pocel...

kaj se zgodi enkrat na leto? da pristopis do zenske? ne razumem...

McLarnovc, iz kje je prislo to, da sem jaz popolna? jaz sem prevec samokriticna, da se imam za popolno, tak da nisem popolna.
Jezus kristus se nepismena si.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Jun. 2011 21:45

^^res je, jaz sem nepismena, sem pa ponosna na sebe ker se mocno trudim govorit, pisat in opravljat izpite v Sloveniji kot tujka...

jaz sem nepismena, ti pa sam potrjujes omejenost slovenskih tipov o kateih sem ze pisala.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 12. Jun. 2011 22:26

Mahagonij napisal/-a:Jezus kristus se nepismena si.

jezus kristus kakšen bedak si
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 0:10

bom napisala kar v to temo, ki je še aktualna, pa bo tudi kak tip prebral.

do zdej sm poslušala samo kako kolegico s takimi čudnimi dogodki in se nisem preveč poglabljala, ker mi ni blo glih jasno kje naleti na take tipe in nisem razmišljala kaj bi to pomenlo, dokler se tud meni ni zgodilo. in sem rahlo presenečena nad to alkoholno dvoličnostjo, ker pač sama ne delam nekaj pijana, kar ne bi tudi trezna oz. z ljudmi s katerimi trezna ne bi govorila, tudi pijana ne bom.

kaj je s temi tipi, ki jih srečaš zunaj in so pijani in grozno zainteresirani zate (sploh če se poznate že od prej), ko se streznijo pa ne duha ne sluha od njih? (ne govorim, da se gre za ons in potem se tip več ne javi)
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 13. Jun. 2011 1:50

Ko so pijani, si upajo povedati tisto, kar cutijo ko so trezni. Takih se izogibaj v sirokem loku. Tudi ce ti naredis prvi korak, v smeri da bi z njimi kaj imela...bodo taki vedno nekaj mutili, iskrene odgovore bos dobila samo ko bojo pijani. Ce mislijo, da te trezni ne morejo osvojiti in poskusijo samo ko so pijani...je to fake samozavest, ki deluje samo tedaj, ko je podprta z alkoholno berglo.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Jun. 2011 2:14

meni je kolega včeri povedu, da je bil pijan z marsikatero, s katero trezen ne bi bil. ali zaradi videza, ali zaradi tega, ker je mel o njej negativno mnenje.
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 10. 2010
Kraj: koroska

Neprebrana objavaNapisal/-a Pjeb » 13. Jun. 2011 2:31

Kako ze pravijo...po sestih pirih grejo vse grde domov...haha.
Svetuj kolegu, naj bo bolj iskren do sebe...pa naj se izogiba alkoholu, ce se potem ne more vec kontrolirati.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov