Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
babygirly* napisal/-a:Tako, tudi mene so presenetili odgovori, fantje ste torej precej skromni, ali pa so mogoče določene ženske res taki poden od podna, da ne zmorejo vodit nekega normalnega pogovora, imet par svojih prijateljev in hobijev, ter bit nezatežene.
ja seveda smo skromni. To, da ful zahtevamo je samo v vaših glavah.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ti imas pa precej velik gobec za nekoga, ki tega ni nikoli pocel.Akvamarin napisal/-a:Pogosto pa prideta dva tipa naenkrat, en se zacne se s tabo pogovarjat drug pa zamoti tvojo frendico, ker seveda je ful tezko it v lov sam, boljs je da sta dva, pa oba zacneta neki pogovor, ki sta ga vnaprej vadila, skratka nezanimivo.
Ja, mene ne cudi zakaj pisete, da je tezko spoznat fajnega tipa.
Za vse te stvari obstajajo dobri razlogi. In pristopom zensk se sploh ne more rect "zaceti pogovor" (zgodijo se seveda enkrat na leto).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Mahagonij napisal/-a:Ti imas pa precej velik gobec za nekoga, ki tega ni nikoli pocel.Akvamarin napisal/-a:Pogosto pa prideta dva tipa naenkrat, en se zacne se s tabo pogovarjat drug pa zamoti tvojo frendico, ker seveda je ful tezko it v lov sam, boljs je da sta dva, pa oba zacneta neki pogovor, ki sta ga vnaprej vadila, skratka nezanimivo.
Za vse te stvari obstajajo dobri razlogi. In pristopom zensk se sploh ne more rect "zaceti pogovor" (zgodijo se seveda enkrat na leto).
Ok, nisem rekla, da si ti tega pocel...
kaj se zgodi enkrat na leto? da pristopis do zenske? ne razumem...
McLarnovc, iz kje je prislo to, da sem jaz popolna? jaz sem prevec samokriticna, da se imam za popolno, tak da nisem popolna.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Akvamarin napisal/-a:iz kje je prislo to, da sem jaz popolna?
Glede na to, da v vsaki temi na dolgo in široko pametuješ o tipih, njihovem razmišljanju in kako je to čudno itd itd....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
no js mam pa nekak tak občutk glede pristopov in zakaj je bolš če tip nrdi prvi korak; če tip pristop do ženske mu mora bit res ušeč, pač v tem primeru vizualno, pa zdej če odstranjo tisti obupani tipi z nižjo sampodobo, ki jim je važn sm d je ženska, pa pač kkšni zlo pijani tipi, ki so ponavad tok potrebni d ne razmišlajo o ničemr drugm....medtem ko se mi v nasprotnm primeru zdi, da te lahko tip sprejme samo iz vljudnosti, pač tvojo družbo al kokrkol... in nasplošno ženske v večini rabjo več pozornosti in potrditv kot tipi, moški pristopi pa jim to dajo
glede kriterijev pri izbiri partnerja pa je vsekakor prou da obstajajo... vsak ma pravico, da je z nekom, ki ustreza njegoveemu okusu in seveda, da je to obojestransko logično
glede kriterijev pri izbiri partnerja pa je vsekakor prou da obstajajo... vsak ma pravico, da je z nekom, ki ustreza njegoveemu okusu in seveda, da je to obojestransko logično
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
McLarnovc napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:iz kje je prislo to, da sem jaz popolna?
Glede na to, da v vsaki temi na dolgo in široko pametuješ o tipih, njihovem razmišljanju in kako je to čudno itd itd....
Jaz lahko sam pametujem za stvari, ki sem jih osebno dozivela in vidla. Clovek lahko pise sam o stvareh za katere ima sliko v glavi. Ce nekaj ne dozivis, nimas niti sliko v glavi in ne mores niti pisati.
Mi je zal, ce ti je moja izjava o slovenskih tipih sla v nos, sam glej to so svari, ki sem jih dozivela tlele, kar pa ne pomeni, da so vsi slovenski tipi taki.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jezus kristus se nepismena si.Akvamarin napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Ti imas pa precej velik gobec za nekoga, ki tega ni nikoli pocel.Akvamarin napisal/-a:Pogosto pa prideta dva tipa naenkrat, en se zacne se s tabo pogovarjat drug pa zamoti tvojo frendico, ker seveda je ful tezko it v lov sam, boljs je da sta dva, pa oba zacneta neki pogovor, ki sta ga vnaprej vadila, skratka nezanimivo.
Ok, nisem rekla, da si ti tega pocel...
kaj se zgodi enkrat na leto? da pristopis do zenske? ne razumem...
McLarnovc, iz kje je prislo to, da sem jaz popolna? jaz sem prevec samokriticna, da se imam za popolno, tak da nisem popolna.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bom napisala kar v to temo, ki je še aktualna, pa bo tudi kak tip prebral.
do zdej sm poslušala samo kako kolegico s takimi čudnimi dogodki in se nisem preveč poglabljala, ker mi ni blo glih jasno kje naleti na take tipe in nisem razmišljala kaj bi to pomenlo, dokler se tud meni ni zgodilo. in sem rahlo presenečena nad to alkoholno dvoličnostjo, ker pač sama ne delam nekaj pijana, kar ne bi tudi trezna oz. z ljudmi s katerimi trezna ne bi govorila, tudi pijana ne bom.
kaj je s temi tipi, ki jih srečaš zunaj in so pijani in grozno zainteresirani zate (sploh če se poznate že od prej), ko se streznijo pa ne duha ne sluha od njih? (ne govorim, da se gre za ons in potem se tip več ne javi)
do zdej sm poslušala samo kako kolegico s takimi čudnimi dogodki in se nisem preveč poglabljala, ker mi ni blo glih jasno kje naleti na take tipe in nisem razmišljala kaj bi to pomenlo, dokler se tud meni ni zgodilo. in sem rahlo presenečena nad to alkoholno dvoličnostjo, ker pač sama ne delam nekaj pijana, kar ne bi tudi trezna oz. z ljudmi s katerimi trezna ne bi govorila, tudi pijana ne bom.
kaj je s temi tipi, ki jih srečaš zunaj in so pijani in grozno zainteresirani zate (sploh če se poznate že od prej), ko se streznijo pa ne duha ne sluha od njih? (ne govorim, da se gre za ons in potem se tip več ne javi)
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Ko so pijani, si upajo povedati tisto, kar cutijo ko so trezni. Takih se izogibaj v sirokem loku. Tudi ce ti naredis prvi korak, v smeri da bi z njimi kaj imela...bodo taki vedno nekaj mutili, iskrene odgovore bos dobila samo ko bojo pijani. Ce mislijo, da te trezni ne morejo osvojiti in poskusijo samo ko so pijani...je to fake samozavest, ki deluje samo tedaj, ko je podprta z alkoholno berglo.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni je kolega včeri povedu, da je bil pijan z marsikatero, s katero trezen ne bi bil. ali zaradi videza, ali zaradi tega, ker je mel o njej negativno mnenje.
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
Kako ze pravijo...po sestih pirih grejo vse grde domov...haha.
Svetuj kolegu, naj bo bolj iskren do sebe...pa naj se izogiba alkoholu, ce se potem ne more vec kontrolirati.
Svetuj kolegu, naj bo bolj iskren do sebe...pa naj se izogiba alkoholu, ce se potem ne more vec kontrolirati.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov