Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 14. Sep. 2011 11:01

=)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:20, skupaj popravljeno 2 krat.
. Fall in Love with yourself - and Live happily ever after ;] .
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 14. Sep. 2011 11:05

To je nekako vse, kar je treba tukaj povedati:

Torej, kaj naj? Nenehno poudarjate, da ženska »naredi« moškega?

Ja, za to, da moški napravi, kar mora napraviti, je odgovorna ženska. Da ga omehča, da mu da veljavo. Šele v njenih očeh jo dobi. Brez ženske ne more postati to, kar bi lahko bil. In kaj naj ženska naredi v tem svetu? Če je pametna, že zgodaj pobere dobrega moškega. (Smeh.) Tja do 25. leta. A kar je zanimivo... Vas, ženske, večinoma privlačijo moški, ki so malce problematični. S tem si uničite življenje, leta minevajo... »Pametne« so pobrale tiste, ki obetajo, ki so dobri študentje in imajo jasno zastavljene življenjske cilje. Ti pa so za mnoge z mladostno in vihravo energijo – dolgočasni. Potem je pa pri tridesetih – panika! (Smeh.) In kaj zdaj? Moje stališče poznate. Po tridesetem letu so samski moški problematični. Ločeni sploh; najprej je treba vprašati prvo ženo, zakaj se je ločila. (Smeh.) Primerni so edino vdovci, ki niso samski po svoji krivdi.

Če želite si lahko celoten intervju preberete tukaj:

http://www.delo.si/druzba/dr-andrej-per ... ico_2.html

Vsaj približen vpogled dobite zakaj je dandanes vse tako komplicirano in kako lahke so v bistvu spremembe če samo malo odpremo oči in smo pripravljeni se prepustiti nekomu. Ne pa razno letanje za nedosegljivimi napihnjenci, ki izgledajo fajn prvih par tednov ali mesecev, na koncu se pa v solzah zbudiš ker te je prevaral.

Isto velja za moške, sanjarjenje o nekih sex bombah ki to niso in plehka vera v nek ideal ženske, brez da bi sami kaj storili glede sebe in se dejansko potrudili biti moški v pravem pomenu besede.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 14. Sep. 2011 11:07

Bolje živalska privlačnost, pa četud pol vse skupi pade v vodo, kot pa neka povprečna zveza z nekom, ki ti je pogojno simpa, te recimo da privlači in je tam zato, da ti nisi čisto osamljen, potem pa berem včasih kakšno tečnobo na forumu, ki ima tipa, mogoče celo otroka z njim, zanimivi so ji pa vsi drugi. Sem raje samska ceu lajf.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Sep. 2011 11:16

babygirly* napisal/-a:Bolje živalska privlačnost, pa četud pol vse skupi pade v vodo
Aja? Si zihr? In da se potem na par tednov jokca kolk je hudo? :P
babygirly* napisal/-a:Sem raje samska ceu lajf.
Ne verjamem ti.
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 14. Sep. 2011 11:17

^^
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Sep. 2011 11:20

Joooj, pa zakaj ste ene takšne, da ko je vse ok, najdete nekaj, da prčkate? A ne morete enostavno uživati v zvezi? Ne, očitno je vse ok, gremo delat dramo. Jao.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Sep. 2011 11:21

^^ :wtg:

nikki™, da ti ne bo tale pobegnil, lih zarad tega, ker mu boš ti postala tečnoba s temle..
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 14. Sep. 2011 11:22

purple_rain napisal/-a:Aja? Si zihr? In da se potem na par tednov jokca kolk je hudo? :P

Pa ne zaradi moškega. :roll:
In ja, raje sem samska. Vsekakor.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 14. Sep. 2011 11:26

Okej, I will stop now. Hvala za vaš čas.
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 14. Sep. 2011 14:29

babygirly* napisal/-a:Bolje živalska privlačnost, pa četud pol vse skupi pade v vodo, kot pa neka povprečna zveza z nekom, ki ti je pogojno simpa, te recimo da privlači in je tam zato, da ti nisi čisto osamljen, potem pa berem včasih kakšno tečnobo na forumu, ki ima tipa, mogoče celo otroka z njim, zanimivi so ji pa vsi drugi. Sem raje samska ceu lajf.

Še dobro, da v lajfu ne obstajata samo tidve možnosti.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 15. Sep. 2011 1:29

nikki™ napisal/-a:
Zato pa sprašujem, če preveč zahtevam... Večkrat mi pove, da me ima rad, zvest mi je in zaupam mu, da me ne bi nikoli prevaral, tudi sam je reku da ni tak - v nobeni zvezi ni varal (za sabo ima dve 2,3-letni zvezi).
Dejstvo je, da ne bi bil z mano, če ničesar ne bi čutil. A ne vem zakaj nočem povprečnih čustev... hočem, da je nor name in da mi to da vedet. In nikakor si ne morem odgovorit, če hočem preveč...?

te čisto štekam.
pr bivšemu sem isto čutla, da ni isto nor name. recimo je prišel k meni, sem ga videla pred blokom, potem pa se je pred blokom ustavil in še enega skadil in nekaj telefoniral. če bi tip bil nor name, bi priletel gor kolikor hitro bi lahko.
pač nasploh se to čuti, če je nekdo res zatreskan vate, ali je v zvezi samo da ni sam.
in sploh ne pretiravaš in imaš prav, da ne želiš nekoga, ki bi bil samo mlačen do tebe, ampak enega, ki bo čisto nor nate.
jaz sem bivšega gnjavila, ker sem čutila da njemu to ni to. in ni hotel povedat zakaj se gre. se je zgovarjal, da on je že star in da ne more bit več zatreskan kot pri 20ih in da ni kot moj bivši, ki bi se zame čez okno vrgel. no, enkrat ko je bil pijan, pa mi je priznal, da še zmer ne more pozabit svoje prve pič.ke in da jo še skoz kliče in da on ne bo nikol več tako zaljubljen.
nikki™
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nikki™ » 15. Sep. 2011 8:11

:)
Zadnjič spremenil nikki™, dne 29. Sep. 2011 15:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Sep. 2011 10:32

^To, da ni "nor nate", je samo pozitivno. Pomeni, da je uravnovešena osebnost, ki ne rabi nujno nekoga ob sebi.

S tabo je zato, ker te ima rad, ker mu je s tabo fino in njegovemu lajfu daješ dodatno vrednost, ne pa smisel.

Ne vem, od kdaj velja neka obsedenost z iluzijo in biti "nor na nekoga" za pozitivno lastnost. Ni čudno, da pol, ko gredo zveze narazen, eni celo povlečejo tako radikalne poteze, kot je samomor in podobno.

Čudno, da še ni nobena napisala "hočem, da je tip tako nor name, d aima filing, da mu brez mene ni do življenja".
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 15. Sep. 2011 10:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
edc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a edc » 15. Sep. 2011 10:55

To so te komplikacije, ko pa ti tip pokaže da je nor nate je pa dostikrat obseden in začne ženski presedati.

Veliko žensk bi rade tipe spreminjale po svojih videnjih in se jih trudite spreobrniti. V trenutku ko vam to uspe pa začnete hrepeneti po moškemu in vam enostavno ni več zanimiv, ker ženske v moški obliki aka copata pa ne rabite. Zato previdno kaj si želite.

Je pa dejstvo, da se v zvezi ne sme jemati drug drugega za samoumevne, ker to pride do takojšnjega razpada. Zato zveze niso fall in love and live happily ever after ampak non stop nadgrajevanje vsega skupnega in skupno življenje, ki pa ni ravno najbolj enostavno.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov