Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 19. Jul. 2011 16:46

Niti ne. Shizofrenija je širši javnosti še vedno napačno predstavljena. Shizofreniki nimajo razcepljene osebnosti, kot vas večina zmotno misli. Tukaj in še na marsikaterem linku, ki ga ponudi google na pladnju, je ta bolezen predstavljena v realni luči. :wink:
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jul. 2011 16:59

^^ No, meni je znano tisto, da težko ločijo meje med različnimi psihičnimi stanji al med sabo in drugimi osebami al nekaj v tem stilu (možno pa, da tudi to ne drži, to sem v eni knjigi za psihologijo nekoč brala med razvojnimi fazami človeka in je bila faza, ko otrok še določa meje med sabo in drugimi, imenovana nekaj v povezavi s shizofrenijo). Je pa splošno razširjena sopomenka shizofrenije 'motnja razcepljene osebnosti', ja. Ne vem, od kod se je potem to pojavilo sicer, če očitno ne drži :gruebel: Pod simptom blodenj bi sicer to komot uvrstili - npr. pod tisto, ko hočejo okolico prepričati, da so slavna osebnost. Ko blodnje minejo, so pa spet navaden osebek, če prav razumem :)

No, itak pa tudi izraz poliandrija ni bil čisto na mestu, ker smo v tej temi govorili samo o razmerjih, ne pa sklenitvi zakonske zveze... tko da za tole lahkotno laično kramljanje vseeno ne bo panike z definicijami :D

Drugače pa hvala za link :wink: No, da ne bomo več OT... bi morali enkrat podforum na temo psihologije odpret, bi bilo zanimivo :)
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 20. Jul. 2011 0:26

Hmm:
leta: niso problem, zgledam izredno mlad, čeprav v resnici nimam več 18 let
barva las: povečini temna, tu pa tam kak siv las (utrezam torej tudi tistim, ki imajo rade svetlo - slej ko prej bo - sam počakat bo mogla)
višina: prilagodljiva - čevlji delajo čudeže, ko bo potrebovala, lahko tudi pokleknem
...itd ;)

Še vedno sem mnenja, da sem primeren za vse ;) ... bolj je problem v obratni smeri ;)))
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 20. Jul. 2011 11:44

Optimist :D V primeru, da si z zadnjima dvema stavkoma mislil smrtno resno... Noben(a) ne ustreza vsem.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Jul. 2011 12:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 20. Jul. 2011 17:38

Hehe .... Feminim ... dobra :) (ubistvu sem sam s seboj prišel v nasprotje :))

Vprašanje glede avtomobila je zelo tricky ...vprašanje je bolj, katerega bi ti želela da vozim :). Sicer pa ko imaš 30k € lahko voziš vsak teden drugega :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Jul. 2011 19:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 20. Jul. 2011 21:47

A trdim, da ne bluzim? :D Pa v bistvu sem popolnoma skuliran ... 0,1% žensk me vedno ne bo sprejemal ;)

S tvojo popolnostjo pa niti v sanjah nebi upal tekmovat :D :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Jul. 2011 21:58

sirova štručka napisal/-a:In v kakem obdobju dobiš ti 30.000€

Ko imaš enkrat 30k€ v rokah pa to res ni problem, avte menjavat...dejansko to lahko delaš za krajši čas. Danes kupiš enega, se furaš en mesec, na koncu ga malo opereš, spoliraš, našminkaš, notranjost fino spucaš in prodaš za 1000€ več kot si ga kupil. Torej imaš profit...kupiš drug avto. In zgodba se ponovi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Jul. 2011 10:36

Sej ne rabiš 30k dons v svetu lizinga ...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 21. Jul. 2011 16:45

No sej to nam je moškim dal kapitalizem: lizing; ženske ste že od nekdaj mele fafing za iste namene :)))
mcrus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mcrus » 21. Jul. 2011 18:19

25 strani pa nobenega pametnega odgovora lol:D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 21. Jul. 2011 19:07

barbie_girl_85 napisal/-a:Sej ne rabiš 30k dons v svetu lizinga ...

Tisti, ki ima namen takole za hobi menjavat avte, tega sigurno ne bo delal na lizing... :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 22. Jul. 2011 23:17

McLarnovc napisal/-a:Tisti, ki ima namen takole za hobi menjavat avte, tega sigurno ne bo delal na lizing... :wink:

True ;)
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 25. Jul. 2011 17:37

Meni osebno se zdi pomembno, da je moški odgovoren, pa ne samo pri denarju, pač pa tudi nasplošno. Da se ga ne nalije do kome, ampak ima neko mejo pri alkoholu. Ni panike, če parkrat mesečno gre pit, če se zna nadzorovati. Kar prenašam leto in pol, se vedno bolj stopnjuje in razmišljam o koncu te zveze, ker v tej igri zmaga alkohol in ne jaz. Če mojemu daš na izbiro pitje ali preživljanje časa s punco, bo največkrat izbral prvo. Se mi pa zdi, da se pijančevanje pri veliko moških zavleče tja v pozna 20. in potem se tam po 30. začudeno sprašujejo, kako to, da še vedno nimajo resne partnerke. Ja zakaj le, ko pa so zadnjih 10 let pili več kot 1x na teden, od tega jim je prvih 5 let v tem odbobju bilo samo do avantur. Katera resna ženska pa bo to prenašala... :roll:
Seveda so ključnega pomena tudi druge lastnosti, in sicer, da ima smisel za humor, ne poseda samo pred tv-jem, ampak se ukvarja tudi s kakšnim športom, me spoštuje, četudi nimava vedno enakega mnenja in da mu je ena ženska dovolj, ko se razvije resna zveza.
Glede videza pa nimam nekih meril. Tipov polnih samih sebe ponavadi ne pogledam za dlje kot sekundo. :D
Zadnjič spremenil Gracia, dne 25. Nov. 2011 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov