Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 10. Jul. 2011 22:09

purple_rain napisal/-a:^^ja, sej "sproti vidi" - ne samo na podlagi višine (in še preden uspe koga pobliže osebno spoznat, da lahko reče, da je "beautiful on the inside"). :P

Cordy napisal/-a:
purple_rain napisal/-a:
Cordy napisal/-a:Glede izgleda pa samo,da je višji od mene :D
Mhm. Verjetno si niti sama ne verjameš. :P

Sorry,okus ma vsak drgačn. Če so meni taki všeč,ne prčakujm d bo teb.
Lej. Sej mi je blo prec jasno kaj si hotela s tem povedat, da pač manjšega od sebe ne bi imela, dokaj razumljiva stvar (btw, "burna" debata bila npr. tuki, pa zihr še kje); valda ti je jasno, da si fantje v izgledu niso različni pač samo po višini..in tud ne mislih ločevanja po raznih, erm, lastnostih (kot barva oči/las, širina ramen, velike/majhne dlani, ..skratka, tega je dosti). 2 enako visoka tipa ti pač ne bosta enako všeč.

Evo, slučajno se primera spomnim iz filma Roadtrip :D
Približno iste višine sta, tale velja kao za "plejboja", pač, zaželjena roba, dobro izgledajoč, medtem ko ta drugi ..priznam, men osebno manj všeč.

Ha? Pa sej ni rekla, da ji je vseen, kakšen je, samo da je višji od nje :? Ravno o tem govorim, da ji zihr ni kar vsak višji enako všeč, ampak je point v tem, da nima že vnaprej določenih kriterijev glede telesnih značilnosti, o katerih je govora v tej temi. :!: Tko da se lahko zgodi, da ji bo všeč kak blond tip s špičastim nosom, ali pa črnolasec z okroglim, ker se ne omejuje že vnaprej pri izgledu, razen glede višine (v nasprotju z nekaterimi, ki so naštele npr. dolge spiske zahtevanih lastnosti glede izgleda pri moških). Sej ni rekla, da gleda samo ''notranjo lepoto'', ampak da pač nima že vnaprej postavljenih meril za zunanji izgled in nam jih ne more naštet po alinejah. Logično, da se ji mora zdet privlačen / lušten.

To pa res ni nič posebnega, če kdo reče, da nima vnaprej izoblikovanih kriterijev in da ne odstopa le pri zahtevi, da je partner višji od njega, zakaj bi pa bilo :gruebel: Sej to ne pomeni, da je čist nezahteven glede zunanjosti, ampak da se odloči glede privlačnosti do neke osebe v konkretnem primeru in ne dela spiskov (dobr, kakšni npr. ekstremno debeli / čudni so verjetno izključeni že v startu, sam tist so skrajnosti). Ne vem, jaz sem jo tako razumela... sploh pa ne štekam, zakaj se tok ukvarjate s kriteriji za partnerje drugih, pač je tko napisala, no :D
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 16. Jul. 2011 13:33

Tudi jaz nimam vnaprej postavljenih vizualnih kriterijev, tako da se mi to ne zdi nič takega. :? Imam pa neke kriterije glede ostalih lastnosti (torej karakterne). Videz, kot sem že rekla, pri meni ne igra velike vloge, sploh, ker ne padam na tipične "Kene" s sixpackom, pač pa ponavadi opazim (v smislu da me pritegne) kdo z malo večjim nosom ali kakšno drugo posebnostjo, ki me privlači. :D Drugače pa mi je pomembno, da ima moški neko posebno karizmo, smisel za humor, kar vključuje tudi to, da se zna kdaj pošaliti na svoj račun, je iskren in pa seveda zvest (to sodi na vrh seznama). Če ima vsaj nekaj skupnih točk z mano (interesi, film ali glasba), pa je to le še večji plus zanj. Brez tega pri meni pač ne gre. Pomembno se mi zdi tudi to, da ne pije alkohola (le ob posebnih priložnostih) oz. da je dal fazo divjega žuranja že skozi. Sem spoznala že kar nekaj takih (v smislu prijateljevanja ali zveze), ki so stari okoli 30 let, pa se še vedno nalijejo vsak teden, nekateri še pogosteje, kar je le alarm za odhod, ker alkoholika oz. večnega žurerja pa res ne rabim za partnerja.
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Procky » 16. Jul. 2011 16:28

Ustrezam vsemu kar je bilo lepega povedanega na zgornjih 24 straneh :D
Uporabniški avatar
Marx
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Marx » 16. Jul. 2011 23:48

Ti, ki se oglašaš nad mano, a potem spreminjaš svojo pojavno obliko? :D

Nekateri kriteriji so nasprotujoči... ena bi rada mišičastega tipa, druga suhega. Ena bi imela tipa z velikom nosom, druga z malim.
Ena bi tipa, ki ima dolgega, druga bi raje kratkega :twisted:

Po enih kriterijih bi moral ful športat, drugim to ni všeč. Za ene moraš biti linux fan, za druge moraš imeti Maca.

Potem bi moral biti še uspešen, pa temen, imeti VII. stopnjo izobrazbe in lepe joške. Voziti bi moral Megana RS in poleg tega biti še razgledan ter dobro seksati. Ne bi smel kaditi, moral bi biti kristjan in imeti motor, ne pa tudi policijske kartoteke. Štajerci odpadejo, prav tako tisti pod 180cm in taki, ki ne znajo položiti keramike.
Biti mora poslovnež z dobrim zaslužkom, popoldan pa pri hiši zamenjevati okna, napeljevati elektriko in prekrivati streho ter se zanimati za umetnost. Fino je, da ima rad živali, a ni vegetarijanec. Še bolje je, če ima kakšno žival, hkrati pa rad veliko potuje. V obilici prostega časa, ki mu poleg vsega tega še ostane, pa mora tudi dobro kuhati, gledati filme in plesati latinskoameriške plese. In obiskovati fitnes.

Šment, težko je ustrezati vsem (le kako ti to uspeva?) :)

Tudi jaz bi imel bejbo, ki je lepa, uspešna, ima doktorat in veliko denarja, dober avto, zna narediti estrihe in položiti parket, pomolzti kravo ter zamenjati oljni filter na avtu. Po možnosti naj ima naložen operacijski sistem Windows :D
Per aspera ad astra.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 17. Jul. 2011 11:00

Marx napisal/-a:Potem bi moral biti še uspešen, pa temen, imeti VII. stopnjo izobrazbe in lepe joške. Voziti bi moral Megana RS in poleg tega biti še razgledan ter dobro seksati. Ne bi smel kaditi, moral bi biti kristjan in imeti motor, ne pa tudi policijske kartoteke. Štajerci odpadejo, prav tako tisti pod 180cm in taki, ki ne znajo položiti keramike.
Biti mora poslovnež z dobrim zaslužkom, popoldan pa pri hiši zamenjevati okna, napeljevati elektriko in prekrivati streho ter se zanimati za umetnost. Fino je, da ima rad živali, a ni vegetarijanec. Še bolje je, če ima kakšno žival, hkrati pa rad veliko potuje. V obilici prostega časa, ki mu poleg vsega tega še ostane, pa mora tudi dobro kuhati, gledati filme in plesati latinskoameriške plese. In obiskovati fitnes.

:yau: :respekt:

opis sanjskega moškega... ;)
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 17. Jul. 2011 11:28

... to bi bil potem dolgočasno popoln moški :D
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 17. Jul. 2011 12:06

Feminim napisal/-a:... to bi bil potem dolgočasno popoln moški :D

Al pa blazno čuden, ker bi se vsakih par minut višal in nižal nad in pod 180cm, si farbal lase na različne odtenke, menjal barvne leče, eno uro bil poraščen, nato se popolnoma depiliral, en teden bil čisti skejter, naslednji pa elegenten biznismen ipd. :D Mislim, da vse našteto v eni osebi (še posebi nasprotujoče si lastnosti) ne bi bila preveč dobra ideja :P

EDIT: aja, saj vidim, da je nekdo zgoraj na to že opozoril :D
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 26. 5. 2008
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objavaNapisal/-a sweety87 » 17. Jul. 2011 12:58

haha......to je pa to, ko ženskam ni nikoli nič prav :lol:
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Feminim
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Feminim » 17. Jul. 2011 14:28

Saj to, na kar je Marx opozoril, so izseki od različnih uporabnic. Mogoče se pa tudi sicer najde kakšna ženska, ki bi imela en dan takega, drugi dan pa drugačnega tipa (taka najverjetneje ne išče resne zveze). :D
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 17. Jul. 2011 17:01

Marx napisal/-a:Tudi jaz bi imel bejbo, ki je lepa, uspešna, ima doktorat in veliko denarja, dober avto, zna narediti estrihe in položiti parket, pomolzti kravo ter zamenjati oljni filter na avtu. Po možnosti naj ima naložen operacijski sistem Windows :D

:rofl: :lmao: :respekt:
Our passion is our strength <3
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 17. Jul. 2011 19:47

Feminim napisal/-a:Saj to, na kar je Marx opozoril, so izseki od različnih uporabnic.

Ja sej, ker je Procky rekel, da ustreza vsemu napisanemu v tej temi hkrati :) :P
Maš pa prav, dvomim, da bi bil kateri všeč tak konglomeraten tip na dolgi rok :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Jul. 2011 20:54

Marx napisal/-a:Potem bi moral biti še uspešen, pa temen, imeti VII. stopnjo izobrazbe in lepe joške. Voziti bi moral Megana RS in poleg tega biti še razgledan ter dobro seksati. Ne bi smel kaditi, moral bi biti kristjan in imeti motor, ne pa tudi policijske kartoteke. Štajerci odpadejo, prav tako tisti pod 180cm in taki, ki ne znajo položiti keramike.

ahahahaha, to se ja pa v večini name nanašalo :lach: :lach: :lach:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 19. Jul. 2011 8:21

Marx napisal/-a:Ti, ki se oglašaš nad mano, a potem spreminjaš svojo pojavno obliko? :D

Nekateri kriteriji so nasprotujoči... ena bi rada mišičastega tipa, druga suhega. Ena bi imela tipa z velikom nosom, druga z malim.
Ena bi tipa, ki ima dolgega, druga bi raje kratkega :twisted:

Po enih kriterijih bi moral ful športat, drugim to ni všeč. Za ene moraš biti linux fan, za druge moraš imeti Maca.

Potem bi moral biti še uspešen, pa temen, imeti VII. stopnjo izobrazbe in lepe joške. Voziti bi moral Megana RS in poleg tega biti še razgledan ter dobro seksati. Ne bi smel kaditi, moral bi biti kristjan in imeti motor, ne pa tudi policijske kartoteke. Štajerci odpadejo, prav tako tisti pod 180cm in taki, ki ne znajo položiti keramike.

poliandrija je v sloveniji prepovedana!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 19. Jul. 2011 15:50

^^ Ne, če bi blo to vse v eni osebi :P bi bil pač shizofrenik :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov