Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, kakšen kompromis no. Še vedno je vonj po cigaretih pri kadilcih (in v ustih, na rokah, oblačilih), tega se ne znebi kar tako. Ali ti je kul, ali pa pač ne. Če ne maraš, ne maraš, ne vem zakaj bi se glede tega komu prilagajal. Pač si izbereš partnerja, ki ti že v štartu ustreza glede tega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Tezej napisal/-a:claire napisal/-a:^^ ampak. če vzameno konkretno kajenje.
če bi tip ne prenesel da jaz kadim, nimava kaj za razglabljati. jaz zaradi tipa kaditi nehala ne bom. če zmanjšam (kao kompromis) ne rešim nič, ker še zmeraj smrdi. ni pogajanja.
Ne!
Tu bi bil recimo kompromis, da ne kadiš v stanovanju ali avtu, če tip ne prenaša cigaret oz. cigaretnega vonja. Greš pač kaditi ven na balkon in je stvar rešena..
Bi bil to problem?
itak v prostorih, kjer živim ne kadim. in ne bom. v moji hiši/stanovanju bo prepoved kajenja. ker iz zaprtega prostora se pa res ne rešiš vonja. za avto je tako. a misliš da sem trapa in bom kadila tipu v avtu? nikoli in nikdar. zgodilo se je 1x. skadiva pa kdaj kak đoint v avtu. v avtu prijateljice se pa kadi. in valda je njen avto, njena pravila. kadim.
sploh pa a si kje prebral da moj tip ne prenaša cigaret?
je pa res, da četudi je več ali manj nehal, še zmeraj prižge kakšno cigareto na dopustu, ko sva sama doma, ko gremo žurat. jaz imam škatlico rečmo 5dni. on pa mesec dni.
*mala* 1+
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Saj se strinjam, da je ogromno fantov obupnih, ampak ravno vsi pa tudi niso. Poznam kar nekaj zelo dobrih. Če so vsi obupni potem bi bile vse ženske samske, ker ne najdejo normalnega. Zdaj ali je ravno toliko tudi žensk nenormalnih, ali pa vzamejo nenormalnega samo zato, da ga imajo. Ampak nobena zase ne trdi da, je nenormalna.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Ja, itak da nobena zase ne bo rekla da je nenormalna. Tukaj na forumu skoraj vsaka sebe dviguje v zvezde in pričakuje popolnega tipa zase. Če smo pa realni, ko pogledam malo okolico, redko katera ženska je res luškana, super katakterja in pripravljena za resno zvezo. Tko da dvomim, da se tukaj gor zbirajo sam takšne, zgoraj opisane...
Dobri tipi so in tudi v prihodnje bodo. Čeprav so tukaj definicije zelo različne, kar je zame super tip, še ne pomeni da bo tudi za druge punce in obratno... Starejša ko je ženska ima večje zahteve glede tipov, vsaj tko se mi zdi. Tukaj na forumu so pa seveda večinoma najbolj aktivne ravno punce, ki so samske, razočarane v ljubezni in ki poskušajo očrnit tipe, da bi se boljše počutila ali pa zarad česa tretjega. Pač, dejstvo je da imajo največ prostega časa in največ potrebe da bi izlile svojo bolečino...
Najbrž ženska z otrokom ne bo imela časa skos videt na forumu. Enim je forum zabava, sprostitev, drugim pa način življenja.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Zelo všeč mi je tole kar si napisal. Se mi zdi, da so mi pri moškem pomembne iste stvari kot tebi pri ženski. Zrele stvari za oba spola.Mr. Simpaticus napisal/-a:Zame pomembne stvari pri ženski/dekletu:
-starost mislm da nima velikega pomena, nekateri so odrasli pri 23ih, drugi pr 30ih-smo pač različni ljudje
-da ima v življenju neke okvirne cilje(pa da ni glavni ravno ta, kako vlečt socialno podporo)
-da ima rada šport, torej da ji ni problem ga gledat in pa da tudi sama športa. Torej da ni lena in zna kej naredit za sebe, kar ne pomeni, da mora izgledat fantastično.
-da ni ženska "moderne" dobe, ki za pospravljanje še ni slišala, torej, da zna pospravt kdaj pa kdaj, to je pa tud to. Na drugi strani me obsedenost s pospravljanjem odbija!
-ista zgodba s kuhanjem. Da zna pri svojih 20ih/25ih letih kej skuhat(ne rab bit Jamie Oliver), pa ne s tem namenom, da bi kuhala meni, ampak pač da ni laik na tem področju, ker od študenstkih bonov se ne da večno živet
-da je dobra, prijazna po duši, da z veseljem naredi kej za drugega-pač so mi bolj pri srcu takšne osebe
-glede na to da nisem nek velik fan gledališč, umetnosti in tega, mi po vsej verjetnosti to ne bi bila najboljša skupna točka, je pa res, da ob takšni osebi=drugačni, najdeš kakšno novo zanimivo stvar/hobi itd., tako da se splača dat vsakmu priložnost, nikol ne veš kam te odpele
-da je preprosta v načinu oblačenja, vendar da se zna občasno tud zrihtat tko kt se zagre po domač povedan
-da ima smisel za humor, da rada pleše, da ni zakompleksana vase, da ima svojo "hrbtenico", ampak da ne pretirava s temi samosvojimi forami, ki začnejo normalnega moškega slej kt prej odbijat
-seveda more bit tud vizualno na nekem normalnem nivoju, ker drugače redko pride do nadaljevanja zgodbe
-seksa niti ne mislm omenjat, ker slej kt prej dva normalna najdeta način/sistem da se ujameta. Kdaj seksat pa nimam nekega posebnega mnenja, samo da ne traja vse skp predolgo(za moje pojme osebo ob intenzivnem druženju lahko že kar hitro spoznaš, do neke meje, je pa res da ima vsak svoje merilo, kaj, kdaj, kako itd...)
-da je punca sproščena, seveda čist takoj ne more bit ker te ne pozna, ampak da je pač odprta in ji je konc koncev vseeno(lahko že na 1. zmenku) da je takšna kakršna pač je, ker če se z nekom pač ne ujameš ga itak ne boš več vidu, tko da si tak kot si, pa če je to uredu ok, če ni, boš paš nekomu drugemu.
-da ne kadi, dekletom to preprosto ne paše, brez zamere do tistih ki pač kadite
-da zna bit resna, ob enem pa tudi za žure, skratka mešanica obojega
-da ima kakšno lastnost ki je moški nima, da ima kljub vsemu kakšne svoje muhe, ker ravno te stvari naredijo zvezo/dekle zanimivo
-da je kdaj pa kdaj tudi romantična in se je sposobna prilagajat do določene meje
-da zna cenit stvari
-
Cordy - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2011
- Kraj: Ljubljana
Jaz nimam nekega ostrega kriterija. Nekaj tistih osnov, kot so nekadilec, nealkoholik,brez policijske kartoteke, približno 5 let starejši itd. Všeč mi je npr tudi, če je tip skuliran, samozavesten in ima smisel za humor pa tudi če poskrbi za svojo prihodnost npr z študijem.
Glede izgleda pa samo,da je višji od mene
Nisem preveč zatežena,ker vem,da tudi jaz nisem perfect,ampak recimo da imam tudi jaz vse te vrline,ki sem jih zgoraj napisala.
Glede izgleda pa samo,da je višji od mene
Nisem preveč zatežena,ker vem,da tudi jaz nisem perfect,ampak recimo da imam tudi jaz vse te vrline,ki sem jih zgoraj napisala.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mhm. Verjetno si niti sama ne verjameš.Cordy napisal/-a:Glede izgleda pa samo,da je višji od mene
-
Cordy - Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:In tvoj okus je vizualno najbrž res vezan izključno na višino tipa. Vsi, ki so vsaj centimeter višji od tebe, so ti kar všeč in bi bila z njimi. Malo morgen...
Žal mi je,ampak nisem takšna. To je eden izmed kriterijev. Nisem pisala brave las,barve oči,teže itd..ker večinoma me očarajo fantje,ki iz sebe izžarevajo neko posebno energijo. Res pa je, da imam rajši višje. Sem bila z nižjim in moram reči, da mi "poljubljanje navzdol" ni tako všeč. Ne vem,kateri bi pa bilo vseeno.
In jullia_, ni potrebno takoj iskati načine,kako človeka zabiti.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
jullia_ napisal/-a:In tvoj okus je vizualno najbrž res vezan izključno na višino tipa. Vsi, ki so vsaj centimeter višji od tebe, so ti kar všeč in bi bila z njimi. Malo morgen...
Men je pa čist logično, kar je napisala oz. sem že v startu razumela tako, kot je zdele obrazložila
Hotela je povedat, da nima izoblikovanih točno določenih ''kriterijev'' glede izgleda (npr. nujno mora bit pegast, drugi prst na nogi daljši od palca, modre oči...), ampak je edina stvar, preko katere ne gre oz. ima postavljeno kot kriterij, partnerjeva višina . Pri ostalih stvareh je pa odvisno od konkretnega primera oz. se ne omejuje že vnaprej s postavljeimi merili in sproti vidi, če jo privlači.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ja, sej "sproti vidi" - ne samo na podlagi višine (in še preden uspe koga pobliže osebno spoznat, da lahko reče, da je "beautiful on the inside").
Evo, slučajno se primera spomnim iz filma Roadtrip
Približno iste višine sta, tale velja kao za "plejboja", pač, zaželjena roba, dobro izgledajoč, medtem ko ta drugi ..priznam, men osebno manj všeč.
Lej. Sej mi je blo prec jasno kaj si hotela s tem povedat, da pač manjšega od sebe ne bi imela, dokaj razumljiva stvar (btw, "burna" debata bila npr. tuki, pa zihr še kje); valda ti je jasno, da si fantje v izgledu niso različni pač samo po višini..in tud ne mislih ločevanja po raznih, erm, lastnostih (kot barva oči/las, širina ramen, velike/majhne dlani, ..skratka, tega je dosti). 2 enako visoka tipa ti pač ne bosta enako všeč.Cordy napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Mhm. Verjetno si niti sama ne verjameš.Cordy napisal/-a:Glede izgleda pa samo,da je višji od mene
Sorry,okus ma vsak drgačn. Če so meni taki všeč,ne prčakujm d bo teb.
Evo, slučajno se primera spomnim iz filma Roadtrip
Približno iste višine sta, tale velja kao za "plejboja", pač, zaželjena roba, dobro izgledajoč, medtem ko ta drugi ..priznam, men osebno manj všeč.
-
Cordy - Sramežljivka
Men je pa čist logično, kar je napisala oz. sem že v startu razumela tako, kot je zdele obrazložila
Hotela je povedat, da nima izoblikovanih točno določenih ''kriterijev'' glede izgleda (npr. nujno mora bit pegast, drugi prst na nogi daljši od palca, modre oči...), ampak je edina stvar, preko katere ne gre oz. ima postavljeno kot kriterij, partnerjeva višina . Pri ostalih stvareh je pa odvisno od konkretnega primera oz. se ne omejuje že vnaprej s postavljeimi merili in sproti vidi, če jo privlači.[/quote]
Hvala za dobro obrazložitev mojega mnenja Škoda,da nekateri narobe razumejo,ampak morda niso sami krivi.
Hotela je povedat, da nima izoblikovanih točno določenih ''kriterijev'' glede izgleda (npr. nujno mora bit pegast, drugi prst na nogi daljši od palca, modre oči...), ampak je edina stvar, preko katere ne gre oz. ima postavljeno kot kriterij, partnerjeva višina . Pri ostalih stvareh je pa odvisno od konkretnega primera oz. se ne omejuje že vnaprej s postavljeimi merili in sproti vidi, če jo privlači.[/quote]
Hvala za dobro obrazložitev mojega mnenja Škoda,da nekateri narobe razumejo,ampak morda niso sami krivi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov