Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Jun. 2011 20:19

No, zdaj pa še samo to prenesi v prakso :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2011 20:30

Nesanica napisal/-a:- ni nobene potrebe da se razume z mojimi prijatelji
Res? :?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Jun. 2011 20:33

res... :D v bistvu mi je ljubše če jih ne mara preveč. :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jun. 2011 20:40

Dokaj bedno..tud čez 10, 15 let, ko bosta že rahlo naveličana en drugega (:P) in vama lih še ne bo za narazen it, bosta ali samo skupaj ali vsak po svoje šla naokoli?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Jun. 2011 21:00

nisem rekla da se ne morjo videt , ampak mi bol ustreza če uživa v družbi svojih prijateljev, jaz s svojimi in midva skupaj. To ne pomeni da nikoli ne gre z menoj ven ali pa jz z njim in njegovimi.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 22. Jun. 2011 13:50

Joj kako jaz sovražim, da se nekdo vtika v samsko življenje drugega. Že ve zakaj je samski. Bolje biti samski kot v slabi vezi. Po drugi strani pa poslušamo zgražanje koliko nasilja je v družinah. Res ni treba riniti z glavo skozi zid.
Tudi meni je bolj normalno, da je punca samska pri 25ih kot v resni vezi pri 16ih. Imam občutek, da se tiste rosno resne ljubezni kmalu končajo. In da ne bo pomote vsaka samska punca mi je normalna ne glede na leta. In zgražanje, da je nekdo samski pri 25ih je prav otročje, ker ne boste verjeli, ljudje se zaljubljajo tudi po 25em letu. Začenjajo veze pri 40em, 60em,... se poročajo.... Imam občutek, da tisti, ki teži drugemu zakaj je samski ni ravno najbolj srečen s svojo vezo.

Kriteriji pri izbiri? Mislim, da so pomembni. Starejši, ko smo več napak vidimo in več hočemo. To je slabost, ki jo z leti pridobivamo, a se s tem toliko manj slepimo, ker nam je jasno kaj hočemo. Se mi zdi, da ima punca, ki spozna fanta pri 25ih veliko več možnosti za uspešno zvezo od tiste, ki ga spozna pri 16ih.
Kriteriji so pomembni tud zaradi obdobja v starejših letih, ko zaljubljenost mine. Takrat bo pomembno, da bomo radi počeli iste stvari, da se ne bomo dolgočasili. Podoben značaj pomeni boljše razumevanje.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 22. Jun. 2011 19:47

sanjaanja napisal/-a:Se mi zdi, da ima punca, ki spozna fanta pri 25ih veliko več možnosti za uspešno zvezo od tiste, ki ga spozna pri 16ih.
Kriteriji so pomembni tud zaradi obdobja v starejših letih, ko zaljubljenost mine. Takrat bo pomembno, da bomo radi počeli iste stvari, da se ne bomo dolgočasili. Podoben značaj pomeni boljše razumevanje.

Pod tole se pa kr podpišem. Gospodična je zadela bistvo :D

In pa še, zakaj bi imel probleme in začenjal extra resno vezo pred npr. 25im letom. Raj počakaš da punca odraste, se znori, da čez tist kar mora, nardi šolo, si najde službo, pol pa nej me poišče in bo dost lažje za oba ;)
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 22. Jun. 2011 21:03

Jada, jada,jada :D
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 22. Jun. 2011 21:10

A dj ne me jebat, kje jih to poberaš :D :D
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 22. Jun. 2011 21:24

:cool: iz Bovhe :P ...
Many of us spend half our time wishing for things, we could have, if we didn't spend half our time wishing. — Alexander Woollcott
Tezej
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 4. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tezej » 22. Jun. 2011 22:34

Angel in devil shoes napisal/-a:

Jada, jada,jada :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dobra ta :) :lol: :lol:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 22. Jun. 2011 22:42

I love Chris Rock :hearts:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 24. Jun. 2011 10:37

Kar se samih kriterijev tiče sigurno ne bi mogla bit z nekom, ki ni urejen, ki je nesramen, neprijazen, pije, kadi, je len,... človek ne more iskat ideala, išče pa naj nekoga, ki mu je značajsko podoben in tako bo veza bolj uspešna in koristna.
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Little fairy » 24. Jun. 2011 14:00

Glede mojih kriterijev o izbiri moškega - nikoli nisem razmišljala, katerih lastnosti ne sme imeti, ampak le katere mora imeti:
- vljudnost
- poštenost
- odgovornost
- igrivost, nagajivost
- nežnost
- sproščenost
- prihodek in finančna preskrbljenost (žal, tud sama delam, brezposelnosti ne podpiram, sploh ne zaradi lastne lenobe), razen ko okoliščine tega res ne omogočajo, sem seveda pripravljena stat ob strani
- da je aktiven, se ukvarja s športom
- izgled (mi je zelo pomemben, moški mi mora mi biti "lep"): nad 1.80, prej temen kot svetel, nagajive ali na kakršenkoli način vpadljive oči, športna atletska mišičasta postava
- da skupaj rasteva, napredujeva, imava iste cilje, kakorkoli, da gledava v isto smer
- je korekten, ko gre za opozarjanje na moje napake
- me zna vodit, ko se čutim "izgubljeno", mi pomaga pri pomembnejših odločitvah
- mi pokaže, da me ima rad, da me ceni in spoštuje
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 24. Jun. 2011 22:36

sanjaanja napisal/-a:Joj kako jaz sovražim, da se nekdo vtika v samsko življenje drugega. Že ve zakaj je samski. Bolje biti samski kot v slabi vezi. Po drugi strani pa poslušamo zgražanje koliko nasilja je v družinah. Res ni treba riniti z glavo skozi zid.
Tudi meni je bolj normalno, da je punca samska pri 25ih kot v resni vezi pri 16ih. Imam občutek, da se tiste rosno resne ljubezni kmalu končajo. In da ne bo pomote vsaka samska punca mi je normalna ne glede na leta. In zgražanje, da je nekdo samski pri 25ih je prav otročje, ker ne boste verjeli, ljudje se zaljubljajo tudi po 25em letu. Začenjajo veze pri 40em, 60em,... se poročajo.... Imam občutek, da tisti, ki teži drugemu zakaj je samski ni ravno najbolj srečen s svojo vezo.

Kriteriji pri izbiri? Mislim, da so pomembni. Starejši, ko smo več napak vidimo in več hočemo. To je slabost, ki jo z leti pridobivamo, a se s tem toliko manj slepimo, ker nam je jasno kaj hočemo. Se mi zdi, da ima punca, ki spozna fanta pri 25ih veliko več možnosti za uspešno zvezo od tiste, ki ga spozna pri 16ih.

Bravo. :respekt:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov