Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Džeki napisal/-a:čuftika napisal/-a:Večinoma ste navedle res zanimive sezname, realne in se približno v vsakem noter najdem, bolj ali manj.
Edino kriterij od Tearjerkem mi je adijo pamet
Ja, uporabnice, ki naštevajo po 20-25 lastnosti, vključno s tabo, imajo realne sezname, uporabnica, ki zahteva eno lastnost in to je kompatibilnost, pa je kao nerealna.
V glavnem, če kateri rata najt tipa, ki bo imel vse, kar naštevate v seznamih, vsa čast. Ne pozabite namreč, da morajo tile tipi biti tudi samski in pripravljeni na resno zvezo z vami.
Za druge ne vem, ampak zame je moj seznam realen in moj tip se v 95% najde tu noter. Ja, vem da sem zahtevna, ampak kaj čem, zaenkrat imam kar sem iskala, koliko in ali bo trajal pa itak nihče ne ve.
Pa še nekaj, zahtevna sem tako do drugih, še bolj pa do sebe, tko da veliko dam in veliko pričakujem nazaj. Nočem povprečnega tipa, hočem posebnega, ker tudi sama ne spadam v neko (bogo) žensko povprečje, ne po katakterju in ne po videzu. Konec koncev sem raje samska kot pa celo življenje z napačnim, da mi kravža živce...
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
mene je predvsem zanimal odziv tipov na te 'sezname', pa jih je bilo bore malo
jaz zase lahko rečem, da ne zahtevam nič več od svojega fanta, kot zahtevam od sebe. če je pa kje na višjem nivoju, pa super, dokler ni to že preveč moteče
drugače pa se moj tut ujame v tem seznamu. ma pa še mnogo drugih lastnosti, ki bi marsikatero drugo znale motit. dobiš pač paket, nihče od nas ni popoln
in se strinjam s trditvijo, da je razgledanost relativna. vsak ma svoj spekter, na katerega se bolj spozna in za dobro ujemanje je fino, če se spekter para čim bolj pokriva. ne pa v celoti, drugače bi bila pa zadeva dost dolgočasna.
poleg tega pa bi svojemu seznamu dodala še, da mora biti moj partner človek, s katerim lahko skupaj rasteva in se razvijava. če bi samo stagnirala na eni točki, bi me verjetno dost hitro minilo.
jaz zase lahko rečem, da ne zahtevam nič več od svojega fanta, kot zahtevam od sebe. če je pa kje na višjem nivoju, pa super, dokler ni to že preveč moteče
drugače pa se moj tut ujame v tem seznamu. ma pa še mnogo drugih lastnosti, ki bi marsikatero drugo znale motit. dobiš pač paket, nihče od nas ni popoln
in se strinjam s trditvijo, da je razgledanost relativna. vsak ma svoj spekter, na katerega se bolj spozna in za dobro ujemanje je fino, če se spekter para čim bolj pokriva. ne pa v celoti, drugače bi bila pa zadeva dost dolgočasna.
poleg tega pa bi svojemu seznamu dodala še, da mora biti moj partner človek, s katerim lahko skupaj rasteva in se razvijava. če bi samo stagnirala na eni točki, bi me verjetno dost hitro minilo.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Verjetno bi bilo zanimivo naredit primerjalne sezname - kaj si želimo in kaj smo dobili
Pa še moj seznam:
- ima rad živali
- ne kadi (ne prenesem zadaha kadilcev, mi gre kar na bruhanje; če občasno kaj skadi, pač toleriram)
- se rad crklja (ne rabi mi nosit daril in mi govorit, da me ima rad, mora pa me objemat in lubčkat in božat in čohljat; brez tega bi se počutila neljubljeno)
- ima podoben okus za filme in glasbo kot jaz (ne mislim zapravljat življenja z gledanjem neumnih filmov tipa Hitri in drzni in poslušanjem Natalije Verboten)
- razume moj twisted smisel za humor
Pozabila sem dodat, da so mi stvari kot iskrenost, spoštljivost ipd. samoumevne.
Pa še moj seznam:
- ima rad živali
- ne kadi (ne prenesem zadaha kadilcev, mi gre kar na bruhanje; če občasno kaj skadi, pač toleriram)
- se rad crklja (ne rabi mi nosit daril in mi govorit, da me ima rad, mora pa me objemat in lubčkat in božat in čohljat; brez tega bi se počutila neljubljeno)
- ima podoben okus za filme in glasbo kot jaz (ne mislim zapravljat življenja z gledanjem neumnih filmov tipa Hitri in drzni in poslušanjem Natalije Verboten)
- razume moj twisted smisel za humor
Pozabila sem dodat, da so mi stvari kot iskrenost, spoštljivost ipd. samoumevne.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
- ni zapečkar, ni navezan na slovenijo
- je spontan, ni mu cilj v lajfu to da čaka na penzijo
- ni škrt
- ni bogat
- ne kadi oz. če kadi, samo občasno
- je dober v postelji
- ni trlica, ni predebel
- je dober, odprtomiselen, liberalen človek
- je razgledan in se rad pogovarja
- je družaben, se vklopi v vsako družbo
- ima približno podobne interese kot jaz
To je to nekak, mislm da niso neki strogi kriteriji..
- je spontan, ni mu cilj v lajfu to da čaka na penzijo
- ni škrt
- ni bogat
- ne kadi oz. če kadi, samo občasno
- je dober v postelji
- ni trlica, ni predebel
- je dober, odprtomiselen, liberalen človek
- je razgledan in se rad pogovarja
- je družaben, se vklopi v vsako družbo
- ima približno podobne interese kot jaz
To je to nekak, mislm da niso neki strogi kriteriji..
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
emanuela napisal/-a:Ne da so normalni, niso neki strogi kriteriji, pa veliko jih ni...
Mogoče zato, ker najbolj očitnih itak nisem napisala. Jasno, da mi mora bit privlačen, samo to ne pomeni nujno, da mora imet najmanj 180 cm, atletsko postavo, modre oči itd. (so mi bili všeč že suhi in močni, svetli in temni, visoki in majhni, starejši in mlajši od mene). In jasno, da se ne mislim zapletat z odvisniki, nasilniki, nestrpneži in podobnimi tiči. Vse ostalo pa se mi zdi stvar kompromisov.
Samo mogoče teh stvari nisem dodala na seznam, ker so mi samoumevne. V bistvu imam izkušnje s samimi normalnimi tipi, ne privlačim kretenov, ker se ne pustim zajebavat.
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
maniac napisal/-a:emanuela napisal/-a:Ne da so normalni, niso neki strogi kriteriji, pa veliko jih ni...
Mogoče zato, ker najbolj očitnih itak nisem napisala. Jasno, da mi mora bit privlačen, samo to ne pomeni nujno, da mora imet najmanj 180 cm, atletsko postavo, modre oči itd. (so mi bili všeč že suhi in močni, svetli in temni, visoki in majhni, starejši in mlajši od mene). In jasno, da se ne mislim zapletat z odvisniki, nasilniki, nestrpneži in podobnimi tiči. Vse ostalo pa se mi zdi stvar kompromisov.
Samo mogoče teh stvari nisem dodala na seznam, ker so mi samoumevne. V bistvu imam izkušnje s samimi normalnimi tipi, ne privlačim kretenov, ker se ne pustim zajebavat.
Logično, sej se noben ne upa z "maniacom" zajebavat
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz iščem lastnosti, ki so precej drugačne in jih ima večina mojih bivših.
- starost in izgled mi nista tako pomembna, bistveno je da ima skladno telo in da me privlači - da si ga ko ga vidim golega nenormalno zaželim. Mora skrbeti za svoj videz, ne sme imeti brkov in brade in zelo močno palim na business look. Mora me biti sposoben dohajati na vseh področjih in biti boljši.
- mora me znati nasmejati,mora biti fer, ne sme biti rasist ali nacionalist, prav tako ne sme biti veren. Mora biti odprt do novih stvari in ne sme prehitro obsojati.
- Mora me imeti rad in mi to tudi pokazati.
- Seks je zame tako ai tako bistvo odnosa in seks mora biti feomenalen, skupaj s predigro in crkljanjem na koncu
- ni nobene potrebe da se razume z mojimi prijatelji ampak mora imeti svoje
- rad mora imeti potovanja, oglede znamenitosti in dolge sprehode ponoči
- mora biti spoštjiv do drugih ljudi in jih tud biti sposoben napizditi če si to zaslužijo. Mora biti avtoritativen - tudi do mene. Sem občasno težka oseba in potrebujem nekoga ki se tega ne ustrađi. Vseeno mi mora pustiti da se razvijam, me poslušati in upoštevati moje mnenje.
- Mora biti inteligenten in imeti dobro službo. Včasih sem govorila da je dovolj da ima ambicije,sedaj me zanimajo že bolj izoblikovani moški, kar pomeni da službo mora imeti.
- NUJNO se moram ob njem počutiti varna in moram vedeti da če sama kaj ne bom zmogla da se lahko vedno obrnem nanj in da bo tam da me ščiti in skrbi zame.
- in konec koncev ko ležim v njegovem objemu moram imeti občutek da je to najboljši možni način preživljanja prostega časa in da je on vse kar si želim tisti trenutek in sepočutim varno in sproščeno
- starost in izgled mi nista tako pomembna, bistveno je da ima skladno telo in da me privlači - da si ga ko ga vidim golega nenormalno zaželim. Mora skrbeti za svoj videz, ne sme imeti brkov in brade in zelo močno palim na business look. Mora me biti sposoben dohajati na vseh področjih in biti boljši.
- mora me znati nasmejati,mora biti fer, ne sme biti rasist ali nacionalist, prav tako ne sme biti veren. Mora biti odprt do novih stvari in ne sme prehitro obsojati.
- Mora me imeti rad in mi to tudi pokazati.
- Seks je zame tako ai tako bistvo odnosa in seks mora biti feomenalen, skupaj s predigro in crkljanjem na koncu
- ni nobene potrebe da se razume z mojimi prijatelji ampak mora imeti svoje
- rad mora imeti potovanja, oglede znamenitosti in dolge sprehode ponoči
- mora biti spoštjiv do drugih ljudi in jih tud biti sposoben napizditi če si to zaslužijo. Mora biti avtoritativen - tudi do mene. Sem občasno težka oseba in potrebujem nekoga ki se tega ne ustrađi. Vseeno mi mora pustiti da se razvijam, me poslušati in upoštevati moje mnenje.
- Mora biti inteligenten in imeti dobro službo. Včasih sem govorila da je dovolj da ima ambicije,sedaj me zanimajo že bolj izoblikovani moški, kar pomeni da službo mora imeti.
- NUJNO se moram ob njem počutiti varna in moram vedeti da če sama kaj ne bom zmogla da se lahko vedno obrnem nanj in da bo tam da me ščiti in skrbi zame.
- in konec koncev ko ležim v njegovem objemu moram imeti občutek da je to najboljši možni način preživljanja prostega časa in da je on vse kar si želim tisti trenutek in sepočutim varno in sproščeno
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]