Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 19. Jun. 2011 19:00

Itak da so..jih je kr precej samo večina cosmo ljudstva se ne giblje v takih krogih kjer bi ljudje dejansko poznali sci fi in fantasy sceno dokler je HBO ne vrže na ekrane in začini s seks scenami...žal.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Jun. 2011 19:18

^^Said purrrfectly. :gut:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 19. Jun. 2011 19:29

Večinoma ste navedle res zanimive sezname, realne in se približno v vsakem noter najdem, bolj ali manj.
Edino kriterij od Tearjerkem mi je adijo pamet :eek: Čist mim. Ampak OK, sej nisem tip in me ne briga, konc koncev, če ji je ratal dobit takega, pol je itak problme rešen in je vse super.

Jz pa sem mislila kako sem jz zahtevna, pa vidim pa nisem revno. :D
Še moj seznamček:
-nekadilec!
-meni privlačen (temen, postaven)
-športnik
-iskren, pošten
-se trudi za zvezo in mu je jasno da nisem samoumevna
-lubčkanje in sex mora štimat
-da je pravi dec (da zna marskiraj popravit sam popravit in ustvarit, keramika, orodja mu niso tuja, ne pa da enga tipla ne zna zabit in da morem fehtat soseda da mi pride slike obesit :P )
-izobražen, razgledan
-smisel za humor
-komunikativen
-da mi je zvest
-da zna razmišljati s svojo glavo
-da ni mamin sinček, ker takih ne prenašam
-da ni alkoholik in da ni na drogah, da ni agresiven
-velik vsaj 175 cm
-da ima cilje, ambicije
-da rad potuje
-da ima rad živali

Sej sem še sigurno kaj pozabila, ampak bistvo sem pa zajela.
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Oly » 19. Jun. 2011 19:53

Tudi meni ni jasno od kje je poznavanje igralca kot je CL kriterij ki je bolj mimo od višine tipa..Ajde ne rečem, da bi se nanašalo na kr ene igralce ampak tip je igral v toliko filmih različnih žanrov(Star wars, LOTR, Charlie and the chocolate factory, The three musketeers, James Bond-the man with the golden gun,Sherlock Holmes, Drakula, Frankenstein, Alice in Wonderland, Triage, The resident...) da z lahkoto s tem kriterijem kot filmofil izločiš večino nekompatibilnega folka....
Ker če si uspel sfalit vse njegove filme potem si mogel hudičevo dobro samo šoder izbirat v Koloseju.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 19. Jun. 2011 19:56

čuftika napisal/-a:Večinoma ste navedle res zanimive sezname, realne in se približno v vsakem noter najdem, bolj ali manj.
Edino kriterij od Tearjerkem mi je adijo pamet :eek:

Ja, uporabnice, ki naštevajo po 20-25 lastnosti, vključno s tabo, imajo realne sezname, uporabnica, ki zahteva eno lastnost in to je kompatibilnost, pa je kao nerealna. :roll:

V glavnem, če kateri rata najt tipa, ki bo imel vse, kar naštevate v seznamih, vsa čast. Ne pozabite namreč, da morajo tile tipi biti tudi samski in pripravljeni na resno zvezo z vami.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 19. Jun. 2011 20:31

..Evelyn.. napisal/-a:Mislm..razgledanost. :D Meni osebno je ta kriterij svašta, ampak ok..če nekaterim paše, prav. :D So še absurdnejši kriteriji, kot da poznaš tipa s star wars :D

Jaz tudi ne bi postavila razgledanost, kot neko zelo rigorozno merilo, ker mislim, da nobeden ni razgledan to te mere, da lahk sodi nekomu drugemu, pravzaprav skoraj vse informacije so dostopne povsod in si jih lahk preberes kadarkoli, to so stvari, ki se naucijo.

Men je bolj vsecno, da je oseba unikatna in ustvarjalna, se pravi da ima v karakerju neko ustvarjalnost in idejo.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Jun. 2011 20:33

Mater sem nardila en šmoren :twisted:

Ekhem, očitno ste vsi spregledali to, da sem ta kriterij hudomušno izpeljala iz ene izkušnje, kjer tip pač to ni vedel (pa nisem prekinala pogovora zaradi tega, ampak slučajno ko sem potem v glavi ponavljala posnetek pogovora sem ugotovila da to ni to, in nekak ko sem že pomislila, mogoče pa bi, se mi je zataknil ta C. Lee pa da ne ve ne kdo je Dooku ne kdo je Saruman, jaz pa sobe polepljene s SW in LOTR plakati in polnimi policami akcijskih figuric) pa tud spodaj stavek, da obstajajo tud pomembnejši kriteriji in sem z njim hotela karikirat, da hočem nekoga s podobnimi interesi.

Recimo Oly, tvoj komentar je za mene voda na moj mlin: ja, jaz hočem nekoga, ki ni izbral največjega šodra, ko je šel v kino. Tip, ki raje gleda katerikoli film s Katherine Heigel, ker je kao hot chick kot Sleepy Hollow, ni zame. Men je to logično.

Men so stvari kot so zvestoba, prijaznost,.... same po sebi umevne. Ne bom se haklala skupaj s tipi s slovesi jakih jebačev, ki svoje babe še maltretirajo... Tak da s takimi zadevami se ne ubadam in jih ne devam na listo. Kot omenjeno, mam pa rada razgledane tipe, ki so razgledani v nekje istih vodah kot jaz. Ne razgledani kot sem nardil gimnazijo in znam reševat križanke. In poznavanje C. Leeja pač spada v ta moj spekter in ker sem slučajno lih z enim tipom nekak prišla do debate, mi je to padlo na pamet. In ja, pretekle izkušnje so me naučile da lahko iz ene mini malenkosti kar dobro sugeriram, kako se boma interesno ujela na večini področij (it's a gift, kaj naj rečem :D).

Jaz lažje zamižim na en uč in spregledam kakšno vizualno pomanjkljivost, kot pa večja odstopanja v interesih. Ker sama dost hodim v kino, gledam filme, se vlačim po koncertih si nekak predstavljam da lahko v to integriram tudi svojega tipa. In po čudežu sem izmed 5tih v Sloveniji enega takega tud spoznala in neverjetno je, da mi zveza z njim laufa dlje, kot pa z ostalimi, ki so bli z interesnimi dejavnosti bolj tam, kjer mene ni interesiralo.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 19. Jun. 2011 20:37

jst dodajam ustvarjalnost in da ni nek windows freak. :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jun. 2011 21:35

Zdaj ga pa že serjete...
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 19. Jun. 2011 22:39

:D :D pa kaj

drugače preferiram linuxsaše Slika, maca še morda požrem, windows pa res ne :eew:
Uporabniški avatar
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepyheadgirl » 19. Jun. 2011 22:45

ahahahah operacijski sistem pa res nima veze :lol:
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 19. Jun. 2011 22:56

Punce se že mal norca delajo :P

Jaz osebno mam neke želje kaj pričakujem od določenega tipa ampak nikoli si nisem delala nekih strogih kriterijev oz. zapisala na papir al pa da bi jih šla sem pisat ker bi verjetno na koncu spisek bil zelo dolg... :D v bistvu bi opisala svojega popolnega "princa na belem konju" za katerega vem, da ga verjetno nikoli ne bom spoznala ker dvomim, da obstaja tak človek ki bi v celoti ustrezal nekim mojim kriterijem in ki bi bil popoln (no na začetku zveze se nam to vsaki zdi ampak ko je zveza zmeraj daljša se pol tud določene napake oz. nepopolnosti začnejo pojavljat)... če pa spoznam kakega, ki ustreza tistemu kar si jaz želim pa hvala bogu, mi prej potegne pa še več plusov ma pr meni :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 19. Jun. 2011 23:24

jaz si seznama nikol nisem delala. sem pa ugotovila, česa res ne maram:

- ne sme biti odvisen od katerekoli droge
- ne sme biti nasilen, tako fizično kot psihično

everything else is negotiable :)

logično pa je, da si ob sebi želim osebo, s katero sem čimbolj kompatibilna.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 19. Jun. 2011 23:42

White_Widow je napisal/a:
men je vazno da me dobro posexa, ostalo so nepomembne stvari

Ja, res so nepomembne, tistih 30 minut. Kaj pa potem? Lahko bi tud napisala: "men je važn samo to, da mam tipa", bi bil bolj realen odgovor.

ce me zlo dobr obdela me ne moti nic. lahko lula po skolki, lahko pusti dvignjeno, lahko kadi, lahko pije, nasilen pa itak nebo, ker mu nebom tezila..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 20. Jun. 2011 7:14

:D :D :D

Logično razmišljaš, ni kej...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov