Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Jun. 2011 21:25

Ko so že dns ene bejbe začele s tem..bom še jz, ker se mi lih da :D
- visok(180dalje)
- vitek/normalen
- daljši lasje
- lahko malce večji nos, im a sucker for big noses haha :D
- lepe roke :D
- ambiciozen(ne, nebi mi blo všeč, da nebi končal srednje..ali pa da bi kar odnehal po srednji in se ustalil v kakmu shitty jobu in po možnosti še jokal kok mu je bedno v lajfu/če pa bi tip po končani srednji bil zadovoljen s svojo službo, potem pa kul!)
- generalno prijazen, dobrega srca
- humor/sarkazem/cinizem wanted!
- strpen in toleranten, oziroma kar v polnem pomenu etičen(nehomofob, ne nazi, ne rasist etc..)
- malenkost romantičen
-iskren in zvest
uuuf pa NEKADILEC. Uh ja.
:) Moj tip zadovolji večino(bistvenih) kriterijev..sprva je imel vse, potem pa žal malce spremenil videz :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 17. Jun. 2011 21:37

jst tudi dodajam nekadilec, generalno prijazen, strpen in toleranten, iskren zvest :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Jun. 2011 21:41

hahhaha :D kr pozabla :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 18. Jun. 2011 10:53

delusional napisal/-a:ni nujno.

nč, pol pa se kr prvega drži, če te je strah tvegat v lajfu in se bojiš da bi na konc ostala sama.

ma dej...res se ne bojim tvegat in sem že dosti krat tvegala v lajfu...ampak ne vem zakaj bi ga kr pustila samo zato, ker je prvi in dugo zaenkrat štima...
še tisto, kar mi ni blo ok je poštimal. Če mi pa kdaj nekaj ne bo več ok in bi začela ful trpet bi brez pomislit 2x šla narazen, ker sem mnenja da si raje celo življenje sam, kot nesrečno v vezi. delusional dej malo sprosti se, ki v življenju ni vse tako črno belo :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Jun. 2011 12:00

babygirly* napisal/-a:*da ne postavlja svoje familije, družinskega psa in vse kar paše poleg :D na mesto višje od mene
Ehm. Za "psa & ostalo" lahko nekako še razumem, ampak moj bodoči bo pa moral razumet, da (primarna) družina je samo ena (njega bi se mogoče še dalo zamenjat, ampak z mojo srečo.. :lach:) in pač, pri meni je na 1. mestu. Škoda, da obstajate ženske, ki se hočete rinit na vrh te lestvice..
(razumem, ko se ustvarja nova/svoja družina, se prioritete spremenijo in moramo dat prednost tej družini, ampak do takrat..)
(aja, pa v mislih imam seveda neke "normalne" funkcionalne družinske odnose, ne pa razne mamine sinčke & co.)

Akvamarin napisal/-a:daj, daj, dzeki, naj se tlele javi ena zenska, ce je kdaj dobila za fanta, tistega tipa, za katerega se je ona najbolj metala ze na zacetku, ga je klicala, in ispovedovala custev ker je hotla furati neko iskrenost! moje mnenje je, da za katerokoli stvar v zivljenju, ni dober imati odprte karte, nobeden, razen ti, ne sme vedeti, katero karto bos odprl!
s0nckic4 napisal/-a:jaz.
/.../
in tudi zdaj dam fantu, če mi je všeč, to vedet. in ne da se mi skivat svojih kart. (mogoče sem pa zato samska ;) )
+1
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Jun. 2011 12:22

podpis pod sonckico in purple_rain.
rada mam stvarne tipe - če si dovolim nekoliko parafrazirati delusional: take, ki so sposobni furat 10-letno vezo in jo prebolet (z bivšo vred, jasno), in take, ki jim je jasno, da zveza ni nekaj samoumevnega in so sposobni le-to tudi prekinit, če/ko ni več drajva, ne glede na časovno komponento ter niso užaljeni poklapančki, če to stori punca.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 18. Jun. 2011 12:27

Veerle napisal/-a:rada mam stvarne tipe - če si dovolim nekoliko parafrazirati delusional: take, ki so sposobni furat 10-letno vezo in jo prebolet (z bivšo vred, jasno), in take, ki jim je jasno, da zveza ni nekaj samoumevnega in so sposobni le-to tudi prekinit, če/ko ni več drajva, ne glede na časovno komponento ter niso užaljeni poklapančki, če to stori punca.
:hail:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 18. Jun. 2011 12:30

yeah, I know I'm perfect. :lol:
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 18. Jun. 2011 13:06

lahko še jaz svoje kriterije napišem, ko so me že ravno par tednov nazaj tut to razlagala silom prilike :D

- mora bit moški: to pomeni ne rabim nekega otroka, ki joka, ko je premraz, ki ne more spat ob odprtem oknu, ki je preveč odvisen od mnenja vrstnikov in drugih in ne zna razmišljat s svojo glavo.
- mora met ritem in interes za ples ali znat plesat, ker je to eden od mojih ful pomembnih hobijev in nekaj osnovnih korakov mora it skos :D
- komunikativen, razgledan, intelektualen: da se da z njim pogovarjati o mnogo mnogo stvareh in se spozna tudi na stvari izven svojega dela in študija. dobra komunikacija je ključ do uspešne zveze, zato je res dobro, da se lahko pogovarja tudi o čustvih, željah, načrtih...
- ugotovila sem, da bi težko (spet) bila z nekom, ki nima vsak VII. stopnje izobrazbe. mogoče bi šlo, če bi to nadomestil z ambicioznostjo in razgledanostjo.
- meni osebno fizično privlačen,
- seveda se morava ujet v poljubljanju, seksu...
- da se ukvarja s športom vsaj v taki meri, kot jaz. da pa za šport porabi ves svoj prosti čas, pa tudi ni zaželjeno,
- zaželjen osebni stil,
- družaben,
- ni zapečkarski in ima nekaj pustolovskega duha,
- aktiven in ambiciozen. kar se ambicioznosti tiče, imam željo, da je bolj, kot jaz. čeprav tega ne zahtevam ravno zaradi recipročnosti :)
- določena mera fleksibilnosti in spontanosti je zaželjena,
- zaželjeno je, da ni kadilec,
- ni preveč nagnjen k raznim odvisnostim: čeprav smo vsi h katerim. drastične- droge in alkohol niso zaželjene,
- zaželjeno je, da ima prevozno sredstvo, pa tudi, da mu pleh ne pomeni toliko, da bi ves svoj denar zmetal v to,
- da ima svoje hobije, interese, želje in ambicije,
- zanesljiv in vreden zaupanja.

sigurno sem še kaj pozabila, ampak verjetno bi bil to kar dober približek.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 18. Jun. 2011 21:13

dodajam še plesne. :D
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 18. Jun. 2011 22:11

ja rollin #3, kaj pa ti plešeš?
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 18. Jun. 2011 23:30

družabni ples+stare salonske plese (te imam do zadnje stopnje), po novem še latinskoameriške (to sem komi začela) aja pa jazz balet.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 19. Jun. 2011 7:44

ob branju je še meni zapasalo, da naredim en seznam:

* mora bit iskren, ne sme igrat/se pretvarjati in lagati (običajno to dost hitro ugotovim, ampak je vseeno bridko razočaranje)
* mora biti izobražen + življenjsko razgledan (če ima doktorat iz kemije ampak ne ve, kje je npr. Sierra Leone, potem nima smisla)
* mora biti športnik (in to se mora videt :D ) pri čemer mora športu posvečati čim več prostega časa
* mora imeti rad potovanja
* mora imeti službo, ali vsaj izglede zanjo
* ne sme biti mama's boy, ampak je vseeno fajn, če je družinski človek (da bi eeenkrat želel svojo družino - v primeru dolgoročne zveze)
* mora imeti svojo družbo - ne maram tipov, ki nimajo pravih kolegov in potem cel čas visijo na meni
* mora biti stvaren in trden karakter (ne maram tega da se vsak dan znova odloča, kaj bi s sabo, ali da ga vsaka mala stvar zlomi), všeč mi je celo, da je tip malo dominanten (čeprav po mojih izkušnjah se to kmalu spremeni v preveč dominanten)
* seveda mi mora biti fizično privlačen

* na sploh ne maram pussyjev, ljudi brez ambicij, travmiranih ljudi (ki si po 5 letih ne dajo reči, da so določene stvari mimo), živčnih razvalin in lažnivcev
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
sleepyheadgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a sleepyheadgirl » 19. Jun. 2011 12:14

Še moj seznam:
*privlačen izgled (zame)
*športnik (predvsem zato, da ko jaz ratam lena, me on spravi z riti na noge, čeprav rada športam ampak včasih rabiš samo manjšo brco v rit)
*da ima svoje prijatelje ampak spozna tudi moje in se ni treba 1 teden kregat za pou ure skupi z mojimi prijatelji)
*da je družaben in rad spoznava nove ljudi tko kot jaz
*da rad potuje
*Da ima v življenju ambicije (faks, služba...)
*razgledanost
*da se zna postaviti zase (ko je treba tudi zame)
*da je iskren, prijazen in dober do mene (kot tudi jaz do njega)
*poljubljanje in seks se mora pa itak ujemat ker brez tega težko gre
*da ne obsoja stvari ki jih počnem (če so to navade stvari, ki jih počnem v življenju)
*smisel za humor!

To je sicer moj seznam - tam,tam ampak se kar dobro podpišem tudi pod objavo ***Ally***
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Jun. 2011 15:22

# mora vedet, kdo je Christopher Lee.

FFS, pred leti sem spoznala enega pa se tak menima, pa jaz malo tipam kje sva glede okusov pa omenim neki Christopher Leeja pa on tak: kdo pa je to? Konc zgodbe, hvala za pogovor, mam zdej zobozdravnika. Ne, nočem niti iskat če obstaja kje kaka skupna točka med mano in tipom, ki se mu sanja ne kdo je C. Lee. :mad:

Sej so še druge - pomembnejše- ampak tale je ena taka cvetka, ko nisem mogla it mimo nje.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov