Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 17. Jun. 2011 18:54

^^daj, če bosta šla kdaj narazen, mi javi ;) hehehe
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 6. 2011
Kraj: Izola

Neprebrana objavaNapisal/-a Rollin #3 » 17. Jun. 2011 19:22

meni je všeč če je fant, sposoben a ne vzvišeno aroganten, notranje in zunanje lep (to pač po mojih kriterijih), med najboljšimi v nečem, razgledan, pameten, da se zna pogovarjat o problemih itd. (like čustveno zrel), občasno za kakšen šport a ne obseden, da ima ali dela fax, iskren, malo otročji, odprt do kakšnih novih stvari...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 17. Jun. 2011 19:24

Džeki napisal/-a:Iz enega ekstrema v drugega, očitno si zelo zelo mlada, zato drugega kot ekstreme v lajfu ne vidiš.

V življenju ne obstaja samo "biti zajeban" na eni strani in"metati se" za nekom na drugi, veš?

Sem že napisal napotke, kako očarati povsem normalnega tipa. Ampak, ker nisem pisal v ekstremih, pač ni bilo dovolj zanimivo za prebrat.

poslusaj dzeki, saj si ti intrepetiral ekstremno o zajebanosti, jaz pa sem ti povedala kaj sem mislila glede tega, ti pa se zmeraj in zmeraj isces neki, kar je dalec iz bistva! glej jaz nisem imela v mislih ekstremno zajebanost, ce se zmeraj nisi razumel v pravi smeri, daj preberi se enkrat gor!

clovek, jaz nisem zelo zelo mlada, kako pa si ti sploh upas govoriti kaj jaz vidim v lajfu?

Glej ti si sam 30+ let star in samski in si obremenjen s zenskim spolom, vsak tvoj komentar tezi o teorijah o zenskah in o nekem normalnem tipu(to si ti, ki pises napotke), ostale zenske na forumu, po tvojem mnenju, pa smo vsi premlade, v nekih FF zvezah, z nekimi frajerji, ki nam ziher lazejo, ker hocejo sam seksat.

Pejt si isci punco, res...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Jun. 2011 19:43

Akvamarin napisal/-a:clovek, jaz nisem zelo zelo mlada, kako pa si ti sploh upas govoriti kaj jaz vidim v lajfu?

Kako si pa ti upaš to isto delati v vsaki temi? :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 17. Jun. 2011 19:53

^^kako si pa ti upas povsod dajat :lol:
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 17. Jun. 2011 19:57

nixie napisal/-a:omg! babygirly*....tvoj idealen tip je moj tip :x
ko sem brala nisem mogla verjet :?

to si podala kot ne vem kakšen statement - pa saj ima babygirly* čist splošne kriterijske smernice, veš, kok je takih tipov.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 17. Jun. 2011 20:24

Džeki napisal/-a:
Akvamarin napisal/-a:daj, daj, dzeki, naj se tlele javi ena zenska, ce je kdaj dobila za fanta, tistega tipa, za katerega se je ona najbolj metala ze na zacetku, ga je klicala, in ispovedovala custev ker je hotla furati neko iskrenost!

Iz enega ekstrema v drugega, očitno si zelo zelo mlada, zato drugega kot ekstreme v lajfu ne vidiš.

V življenju ne obstaja samo "biti zajeban" na eni strani in"metati se" za nekom na drugi, veš?

Sem že napisal napotke, kako očarati povsem normalnega tipa. Ampak, ker nisem pisal v ekstremih, pač ni bilo dovolj zanimivo za prebrat.

:top: :top:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Jun. 2011 20:45

nixie napisal/-a:
To ni hinavska zajebanost, to je ženski šarm :P...in ful pali... ženska ki drži tipa na prvih zmenkih na špagci je ponavadi inteligentna in ga preizkuša...njemu je zanimivo in čaka kaj bo sledilo...jooj te igrice so tako dobre
:lol:

zato pa se reče: men are like dogs :roll:
not my style :roll:
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 17. Jun. 2011 20:46

Veerle...ja vem, da jih je ful ampak ko sem prebirala mi je prvo padel moj na pamet. :) In me je v bistvu začudilo to, kako se meni zdi kr neki, da ne gleda nogometa ona pa bi to hotela. Noče nežnega tipa js pa bi hotla, bi mi blo tudi ok, da je več na računalniku, da se več krat napije (samo ne, da pijanči okoli)...mah ja sej nikoli nam ni prau :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Jun. 2011 20:53

naj povem da nixie je imela do sedaj enega fanta, se pravi je še vedno s prvim in ker ne pozna drugih in nima drugih izkušenj, najbrž misli da so vsi isti in da vse hočemo takega kot je njen. :roll:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 17. Jun. 2011 20:55

Akvamarin napisal/-a:^^kako si pa ti upas povsod dajat :lol:

WTF!?! :eek:
Nekam prilepiti enega neumnega smeška ni ravno enako na vsakem koraku ocenjevati ljudi...se ti ne zdi?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 17. Jun. 2011 20:57

delusional prav imaš! čas je, da se oblečem v rdeče mini krilo in tigrast korzet in grem malo sprobat lokalne jebače. Pol bom sigurno dosti več vredna, ker bom izkušena in pametna. just like u... :razz:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Jun. 2011 20:59

jp :D boš vidla kolk let si stran vrgla in kako zanič sexa tvoj :D
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 17. Jun. 2011 21:10

To bo to ja! :D In pol čez par let bom vidla, kako sem vse vrgla stran za par fukov. Ena kokoš ga bo zagrabla in mu nardila otroka...js pa bom tu na forumu jokala kje dobit enega dobrega tipa, ker mi bije biološka ura. :)

P.S. daleč od tega, da mislim da so vsi isti in verjamem, da ogromno žensk ne bi hotelo mojega tipa.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 17. Jun. 2011 21:14

ni nujno.

nč, pol pa se kr prvega drži, če te je strah tvegat v lajfu in se bojiš da bi na konc ostala sama.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]