Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Goth.princess napisal/-a:In kaj s tem?
Ja praviš, da si navajena razkošja, potem pa se furaš z renaultom. To ne gre ravno skupaj. Pa športni avti tudi niso nekaj ful razkošni. V enem ferrariju ni nekega razkošja...
Mi deluješ precej snobovsko...
Pa golf tudi ni za odmet....samo mora biti vsaj GTI, da to resnično drži...
Zadnjič spremenil McLarnovc, dne 16. Jun. 2011 21:21, skupaj popravljeno 1 krat.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ kaj pa ona ve. ne loči meganov. samo bmwje pozna bolj natančno. pa vse ferarije ki jih ma foter v garaži. megana pa ne loči sportnega od navadnega no!
(pardon, ampak to je pa splošna razgledanost. ala "kaj jaz vem ali je skuter ali čebela, jaz se spoznam na kawasakije.")
hecno je danes na tem forumu.
(pardon, ampak to je pa splošna razgledanost. ala "kaj jaz vem ali je skuter ali čebela, jaz se spoznam na kawasakije.")
hecno je danes na tem forumu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Jochie napisal/-a:pa tale RS je avtohton ali ima samo nalepljen RS simbol, kupljen na bosanskem placu?
Še vprašaš? Saj veš....kupiš bmw 316, daš gor značko M3, pa so pospeški takoj bolj brutalni. Bognedaj če daš še M špegle pa M feltne. Potem še proper M3-ji nimajo kaj praskat proti tebi. Ali pa včasih ko so bili fičoti še aktualni in si bil cel đek, če si imel pokrov ventilov z napisom Abarth in napol odprto zadnjo havbo...je bila končna hitrost takoj večja....
(no, tole z odprto zadnjo havbo, Abarthi in končno hitrostjo je dejansko res no...).
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
pa kaj zafravate bogo punco no!
jst mam podobne kriterije kot Goth.princess. sicer so dolgoletne izkušnje privedle do tega, da sem svoj seznam kriterijev zožila le na enega:
da ima veliko v hlačah (debelo denarnico in ključ od dobrega avta, se razume)
jst mam podobne kriterije kot Goth.princess. sicer so dolgoletne izkušnje privedle do tega, da sem svoj seznam kriterijev zožila le na enega:
da ima veliko v hlačah (debelo denarnico in ključ od dobrega avta, se razume)
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
claire napisal/-a:^^ torej pališ na dedije? ker več ali manj so bogatuni stari ljudje. pol pa strup pa enega manekena. al misliš bit pol vdova od svojega 30. leta do smrti?
prebrala si me. ampak si pozabla na najpomembnejšo stvar- bogata vdova
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Dobra!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dejte še mal, tole je preveč zabavno!somebody napisal/-a:pa kaj zafravate bogo punco no!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz bom to temo kr...
pustla na miru še mal.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]