Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Goth.princess - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 8. 2009
babygirly* napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
Kolk si pa dejansko stara? 15?
Ja, 21 pa res. In kaj je s tem narobe? Navajena sem na razkošje in so what?
Selvedin&Mihaela
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Goth.princess napisal/-a:No, pa še moji kriteriji:
-mora biti mlajši od mene (moj je tri mesece mlajši od mene)
-mora biti kadilec
-mora biti suh, vitek, široka ramena
-mora imeti vrat, ne pa da mu je glava kar levo postavljena na telo in da spominja na hruško.
-mora imeti rjave oči, ne sme imeti vojaške frizure (to je nagnusno!)
-ne sme biti romantičen
-ne sme sanjati o nekih svečkah med seksom in podobnem ...
-mora imeti spodobno službo (moj ima svoje podjetje)
-mora imeti določeno estetiko glede avtomobilov (nikoli ne bi hodila s tipom, ki je ponosen, da ima golfa. Moj tip ima megana, kar je zelo lep in športen avtomobil!).
Saj bi še naštevala, vendar je preveč stvari... Drugače pa vse sem našla pri mojemu tipu in sem zadovoljna, da sva skupaj in da nimava težav. Najbolj smešno je to, da ko naj bi se pričela kregati, me prime in sledi temu seks... In na koncu se lepo pogovoriva in to je vse.
Prsežm, da sm mislu da se zajebavaš k si tole naštevala
Povzetek skratka: kadi, je suh, ne zgleda kt hruška, nima vojaške frizure pa megana voz...svaka čast, dobr si tole ulovila
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Goth.princess napisal/-a:babygirly* napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
Kako se potem lahko sploh furaš v katerem koli renaultu??
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:In kaj je razlika med RS in običnih meganih?
Kaj misliš, da jaz poznam vsako znamko?
Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
Saj nevem kaj bi rekel, ampak ok. RS je pri renaultu nekaj kot bi rekel M pri BMW-ju, le da je mašinerija pač bolj dostopna širšim ljudskim množicam. Če poznaš BMW-je, potem veš tudi kaj je M...verjetno...
Že razumem. Je RS. Ravno mi je moj odgovoril na vprašanje, ki je prišel domov...
Selvedin&Mihaela
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Goth.princess napisal/-a:
Že razumem. Je RS. Ravno mi je moj odgovoril na vprašanje, ki je prišel domov...
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
McLarnovc napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:babygirly* napisal/-a:Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
Kako se potem lahko sploh furaš v katerem koli renaultu??
In kaj s tem?
Selvedin&Mihaela
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
LOL, no, ona se fura s tipom samo, ko mu posodi njenega bemfla - kaj tu ni jasno?
men je všeč, da ma punca jasne kriterije in da je uspela dobit tipa, ki ji ustreza. sploh metoda make-up fuka, ki mu sledi pogovor se mi zdi zlo zanimiva.
Džeki, po moje je Akvamarin mislila ženske, ki se grejo push/pull pri osvajanju in ne v smislu, da jeb* nonstop tipa v glavo.
men je všeč, da ma punca jasne kriterije in da je uspela dobit tipa, ki ji ustreza. sploh metoda make-up fuka, ki mu sledi pogovor se mi zdi zlo zanimiva.
Džeki, po moje je Akvamarin mislila ženske, ki se grejo push/pull pri osvajanju in ne v smislu, da jeb* nonstop tipa v glavo.
As your lover describes you, so you are.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:
pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava
O bože.
Si kar predstavljam tvojo zvezo...ti njega malo je..š v glavo, on tebe...res sanjska zveza, ni kaj.
Ma kaksen boze, ma kva ti Dzek zavijas z ocmi in komentiras mojo zvezo!
iz kje pa si ti vzames za pravico komentirati ce je moja zveza sanjska ali ne? saj sem odrasla, sama vem, kaka je moja zveza!
daj pejt tam si isci punco, saj si samski, in komentiraj potem tvojo vezo, ne mojo!
aha, pa veerle ti je odgovorila, kaj sem mislila.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
Goth.princess napisal/-a:No, pa še moji kriteriji:
-mora biti mlajši od mene (moj je tri mesece mlajši od mene)
-mora biti kadilec
-mora biti suh, vitek, široka ramena
-mora imeti vrat, ne pa da mu je glava kar levo postavljena na telo in da spominja na hruško.
-mora imeti rjave oči, ne sme imeti vojaške frizure (to je nagnusno!)
-ne sme biti romantičen
-ne sme sanjati o nekih svečkah med seksom in podobnem ...
-mora imeti spodobno službo (moj ima svoje podjetje)
-mora imeti določeno estetiko glede avtomobilov (nikoli ne bi hodila s tipom, ki je ponosen, da ima golfa. Moj tip ima megana, kar je zelo lep in športen avtomobil!).
Saj bi še naštevala, vendar je preveč stvari... Drugače pa vse sem našla pri mojemu tipu in sem zadovoljna, da sva skupaj in da nimava težav. Najbolj smešno je to, da ko naj bi se pričela kregati, me prime in sledi temu seks... In na koncu se lepo pogovoriva in to je vse.
Če bi se midva znašla na samotnem otoku garantiram, da en od naju prvi teden nardi samomor
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
hhahahahah pa ta forum ratuje ful zabaven
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov