Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 16. Jun. 2011 11:30

No, lepo, da imaš neka merila. Mi je pa vedno bilo smešno, da imajo najbolj plitki tipi, ki so gledali samo na postavo in nič drugega, lene ženske doma, ki telovadnice niso videle niti od daleč, špegla pa tudi ne :P (to je letelo na nekaj takšnih, ki jih poznam sama, ne v smislu posploševanja).
Pač, vsi imamo neke kriterije oz stvari, ki so nam všeč in stvari, ki nam niso.
Jaz imam takšno srečo, da nepremostljive razlike odkrijem takrat, ko mi je nekdo že začel postajati všeč. Ampak, bolje prej kot prepozno, ane? :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 16. Jun. 2011 12:06

jaz ne verjamem v tisto kar je nasteto...
tisto kar je nasteto je sam zelja, kaksen naj bi bil idealen partner/ka za posamesnika, ne verjamem preprosto iz razloga, ker zgleda, da na koncu se vsi odlocijo izven teh kriterijev...

pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava, pa ni nujno, da je neka posebna lepotica ali prevec razgledana ali posebno pametna, pac zenska, ki zna se zmeraj postaviti v polozaj, da je izziv, pa da je tipi lovite...ne zna bit vsaka zenska izziv, pa ceprav ima kvalitete, kar se tice vizualnosti, pameti, itn.itn

ce je zenska prevec dostopna in razlepljena po tipu kot smrkelj. ..., ma niti lepota, niti razgledanost, ma tudi ce rasiri noge ne vem ti kolk siroko, nic ji ne bo pomagalo, da bo prestavljala izziv moskemu...

ok, to je moje mnenje :D
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 16. Jun. 2011 12:14

Akvamarin napisal/-a:jaz ne verjamem v tisto kar je nasteto...
tisto kar je nasteto je sam zelja, kaksen naj bi bil idealen partner/ka za posamesnika, ne verjamem preprosto iz razloga, ker zgleda, da na koncu se vsi odlocijo izven teh kriterijev...

pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava, pa ni nujno, da je neka posebna lepotica ali prevec razgledana ali posebno pametna, pac zenska, ki zna se zmeraj postaviti v polozaj, da je izziv, pa da je tipi lovite...ne zna bit vsaka zenska izziv, pa ceprav ima kvalitete, kar se tice vizualnosti, pameti, itn.itn

ce je zenska prevec dostopna in razlepljena po tipu kot smrkelj. ..., ma niti lepota, niti razgledanost, ma tudi ce rasiri noge ne vem ti kolk siroko, nic ji ne bo pomagalo, da bo prestavljala izziv moskemu...

ok, to je moje mnenje :D

Želja oz. neka okvirna merila. Če ženska ni niti blizu temu, pač ni zame in to se vid v roku parih ur, lahko pa da je za koga drugega.

To, da se tipi mečejo bolj za žensko, ki zna bit izziv je pa zagotov res, ker nekdo, ki ni izziv(vsaj na začetku) je mnogo manj zanimiv, tko da tuki ti pa ne morm oporekat. Sicer pa to ni neki novga, sam pravo mero je treba najdt ;)
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 19:55

No, pa še moji kriteriji:

-mora biti mlajši od mene (moj je tri mesece mlajši od mene)
-mora biti kadilec
-mora biti suh, vitek, široka ramena
-mora imeti vrat, ne pa da mu je glava kar levo postavljena na telo in da spominja na hruško.
-mora imeti rjave oči, ne sme imeti vojaške frizure (to je nagnusno!)
-ne sme biti romantičen
-ne sme sanjati o nekih svečkah med seksom in podobnem ...
-mora imeti spodobno službo (moj ima svoje podjetje)
-mora imeti določeno estetiko glede avtomobilov (nikoli ne bi hodila s tipom, ki je ponosen, da ima golfa. Moj tip ima megana, kar je zelo lep in športen avtomobil!).

Saj bi še naštevala, vendar je preveč stvari... Drugače pa vse sem našla pri mojemu tipu in sem zadovoljna, da sva skupaj in da nimava težav. Najbolj smešno je to, da ko naj bi se pričela kregati, me prime in sledi temu seks... In na koncu se lepo pogovoriva in to je vse.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jun. 2011 20:10

Goth.princess napisal/-a:Moj tip ima megana, kar je zelo lep in športen avtomobil!

Vse lepo in prav ampak tule sem se pa ulegel.... :lach:

Razen če ima Megana RS. Tisto je druga zgodba.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 20:13

Misliš, da vem katerega ima? Bom jutri pogledala, saj piše na avtu... Drugače pa jaz osebno Megana ne bi imela, ampak mi je všeč, ker je del njega in ni zatežen z golfi...

Drugače pa vozi tudi mojega BMW-ja...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jun. 2011 20:16

Če ni RS(v kar dvomim, drugače bi verjetno že vedela, ker se že vizualno razlikuje od običnih meganov) potem je greh govorit o kaki športnosti. :wink:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 16. Jun. 2011 20:19

Akvamarin napisal/-a:

TOČNO TO. in nič drugega.
jaz tega ne znam, priznam.
to moreš met v sebi, to hinavsko zajebanost.
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 20:21

McLarnovc napisal/-a:Če ni RS(v kar dvomim, drugače bi verjetno že vedela, ker se že vizualno razlikuje od običnih meganov) potem je greh govorit o kaki športnosti. :wink:

In kaj je razlika med RS in običnih meganih?
Kaj misliš, da jaz poznam vsako znamko?
Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Jun. 2011 20:24

:lol: Ti sicer poskušaš furat nek določen imidž, ampak izpadeš pa kot totalna parodija.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 16. Jun. 2011 20:25

Akvamarin napisal/-a:
pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava

O bože. :roll:

Si kar predstavljam tvojo zvezo...ti njega malo je..š v glavo, on tebe...res sanjska zveza, ni kaj.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 16. Jun. 2011 20:30

Goth princess svetujem ti, da ne oblikuješ svojih preferenc po tipu, k ga že imaš, ker boš v dreku, če gresta slučajno narazen :)

delusional, jep, totalno res, včasih se je treba mal delat naivko hehehehe, pa se pustit lovit, pa se delat, da kakšnega namiga nisi razumela, da bo mogu bolj konkretno rečt hihihihi

julia ahahahahah točno to sem hotla napisat, pa se nisem mogla točno izrazit ahahahaha
Uporabniški avatar
Goth.princess
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Goth.princess » 16. Jun. 2011 20:31

jullia_ napisal/-a::lol: Ti sicer poskušaš furat nek določen imidž, ampak izpadeš pa kot totalna parodija.

jaz?
jaz sem takšna, kot sem in za nobenega se ne spreminjam.
Selvedin&Mihaela
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 16. Jun. 2011 20:32

Goth.princess napisal/-a:Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...

:lmao:
Kolk si pa dejansko stara? 15? :lol:
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Jun. 2011 20:41

Goth.princess napisal/-a:In kaj je razlika med RS in običnih meganih?
Kaj misliš, da jaz poznam vsako znamko?
Bolje poznam samo BMW-je, Porscheje in ferrarije...

Saj nevem kaj bi rekel, ampak ok. RS je pri renaultu nekaj kot bi rekel M pri BMW-ju, le da je mašinerija pač bolj dostopna širšim ljudskim množicam. Če poznaš BMW-je, potem veš tudi kaj je M...verjetno... :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov