Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Jun. 2011 10:56

Še en keč je: če hočeš met normalnega tipa, morš bit tudi sama normalna.

Itak, da vsak-a zase predpostavlja, da je normalen/normalna, smao v praksi se pa pogosto izkaže drugače.

Tudi vse lepe samske punce niso tako fajn girlfriend material, kot od daleč zgledajo.
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 09. Jun. 2011 11:04

Džekijevi odgovori so meni vedno všeč :D
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 09. Jun. 2011 12:04

pa smo spet pri vprašanju, kaj je sploh normalno.

vsak ma svoje fore in vsak je po svoje čudn. samo odvisno koga vprašaš.
Vsak raj ima svojo kačo.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 09. Jun. 2011 12:57

Miss N. napisal/-a: Najbolj pa seveda ubija okolica. Zadnji udarec je bil, da je sestrična pri 16 pripeljala fanta domov in js pri 25-ih samska...pogledi ki so švigali naokoli so bli u smislu "se ti ne zdi, da bi bil že skrajni cajt, da prpelješ nekoga"...

Wtf, jaz bi se bolj na sestrično skoncentrirala, kaj se ima pa mladoletnica še v šoli za parit :D men je bolj to čudno kot pa dekle pri 25ih, ki ni v zvezi :? Mislim res, totalno zgrešeno se mi zdi vse skupi zadnje čase, kot da bi bili nekje v eni bantu afriški vasi, kjer je življenjska doba 40 let, tko je že butasto tole piskanje s temi leti in iskanjem človeških samcev :) Pa tile izrazi ''pripeljati nekoga'' ipd... Kje jest to živim :) Še dobro, da ne maram navadnih samcev, ampak samo čudne, tko da izbire bom mela verjetno še dovolj glede na vaše izsledke :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Jun. 2011 13:08

strinjam se z Džekijem, da more ženska bit normalna, če pričakuje normalnega tipa!

Glede tega da je čudno, če je punca pti 25-ih samska, pa mi je to ena velika neumnosti, vsak ima neke svoje razloge zakaj je samski ali pa zakaj ni samski. To so osebne zadeve in jz nobenmu ne dovolim da se tukaj notri meša, ker se ga ne tiče.
Pri 16-ih oprosti, ampak meni ni normalno da punca ima takrat že resnega tipa. Bolj normalno mi je to da je ženska pri 25-ih samska, brez dvoma. Kaj pravijo tete, strici, sosedje, znanci, me pa itak nikol ni zanimalo, niti me bo.
Tudi jz sem poslušala, ko sem še bila samska, da kako sem zbirčna, da kako je možno da je tak fajn punca sama, jz Vam povem gledam so me, kot če z mano ne bi bilo vse OK, sm mela feeling da si mislijo, ma ta je zher lezbijka al kaj podobnega :D
Ampak nisem jih šmirglala niti 5%, se pa strinjam da ni prijetno in te nehote spravlja ob živce.

Seveda ima vsak izmed nas neke svoje kritejile.
Moji so npr. da je tip nekadilec, da ima razpucano v glavi, da ima načrte, da ve kaj si želi in da ve kakšno partnerko hoče, da ni alkoholik, da zgleda vsaj povprečno dobro, da ima neko karizmo, da imava skupne interese...
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 09. Jun. 2011 14:05

Jaz nisem se mogla razumet s slovenskimi tipi, zal, pa ni to ker sem tujka, tlele imate cudni tipi, tlele tipi rabijo it na tecaj, da pridejo v stik z zensko, rabijo neke salse ali zumbe, pac vse plesne tecaje po vrsti, ne vem zakaj taka nesamozavest pri pristopanju do zenske.
Po dnevi nobene akcije razen formalnega pogovora, ce pa gre Slovenec zvecer ven, pa se napije do konca in grabi zenske po riti ali se cist prileze zenski od zadaj kot kaksen manijak, v smislu da bi hotel plesal.
Ok, koncno zacnes plesat, pa te tip otipa povsod, te sacne tam vrtet. da skoraj pades na tleh, pa potem isti tip cez pol ure plese s tvojo frendico in uporablja iste fore.
Pogosto pa prideta dva tipa naenkrat, en se zacne se s tabo pogovarjat drug pa zamoti tvojo frendico, ker seveda je ful tezko it v lov sam, boljs je da sta dva, pa oba zacneta neki pogovor, ki sta ga vnaprej vadila, skratka nezanimivo.

Ja, mene ne cudi zakaj pisete, da je tezko spoznat fajnega tipa.
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 09. Jun. 2011 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 09. Jun. 2011 14:09

haha, bi blo prav zabavno en tak vprašalnik nardit :) a to smo že delal na forumu? (potem bi pa še same po možnosti na njega odgovorile) :D :D
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 14:14

Akvamarin hahahahahhaah, čista resnica :rofl:
Uporabniški avatar
babygirly*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a babygirly* » 09. Jun. 2011 14:16

Akvamarin, bravo!
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 09. Jun. 2011 14:18

hehe, sam Akvamarin, a veš da imaš še kako prav!
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 09. Jun. 2011 15:19

s0nckic4 napisal/-a:pa smo spet pri vprašanju, kaj je sploh normalno.

vsak ma svoje fore in vsak je po svoje čudn. samo odvisno koga vprašaš.
:wtg:
Pač, dva podobno čudna se morata najt, pa bo veselje. :D

Morm pa tole pokomentirat: kolk sem vesela, da imam "normalne" ljudi okoli sebe, ne vem če sem sploh kdaj od koga slišala "zakaj pa ti še samska?" (razen od babice, naj ji bo) - res ne vem kaj ma druge za brigat to.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Jun. 2011 15:30

Ah ja, gospodične, bodite malo samokritične. Marsikatera gospodična moškemu sploh ne zna nudit drugega, kot seks. Ja in moški naj naredi prvi korak, drugi korak, tretji korak, poskrbi za to, za ono...In ravno take so ponavadi najbolj glasne, kako ne dobijo "vredu tipa za zvezo".

Zakaj bi vredu tip bil v zvezi z žensko, ki mu lahko nudi samo seks? Seks lahko tipu nudi vsaka ženska. In da dobiš seks, ni treba it v zvezo.

Meni sploh ni čudno, da je tolk enih lepih žensk, ki niso v zvezi, ali pa sploh še niso bile v zvezi. Med njimi je veliko tečnob, nezanimivih osebnosti, nerazgledanih, wannabe princesk. Takim se vsak kolk tolk normalen tip pač samo izogiba. Nase pa vlečejo "frajerje", "kvazi-frajerje" in sebi primerne neodgovorne tipe, ki jo kmalu skenslajo in zamenjajo za drug model.

Verjamite mi, ko vredu tip pogrunta, da je lajf v bistvu fajn in izi, si ga ne želi komplicirati s slabo zvezo z žensko, ki pričakuje, d aji bo tip dal smisel življenja.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Jun. 2011 15:33

Oh, Džeki, ko sem jaz zadnjič nekaj podobnega pisala (ne spomnim se kje, nekje v Spolnosti pomoje), sem pa s tvoje strani kritiko dobila... pa se očitno dokaj strinjava.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 15:35

Džeki, ti se skoz sam še ponavljaš.

govoriš o nekih določenih ženskah in tipih.
kje ti to vidiš? v svoji glavi?
skoz se ti eni in isti filmi vrtijo. zdej mi res že zafrustriran deluješ.
kaj čakaš da se bo katera poistovetila s tvojimi opisi?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 09. Jun. 2011 16:03

jullia_ napisal/-a:Oh, Džeki, ko sem jaz zadnjič nekaj podobnega pisala (ne spomnim se kje, nekje v Spolnosti pomoje), sem pa s tvoje strani kritiko dobila... pa se očitno dokaj strinjava.

Ma se spomnim ja, ti si napisala...da vedno obstaja razlog, da je nekdo dolgo samski, jaz sem pa repliciral, da ni noben dosežek biti v zvezi, ali nekaj takega.

Sej se strinjava, to se ne izključuje.

Namreč, eno je imeti zvezo (pač zvezo, pa čeprav slabo), drugo je pa imeti kvalitetno zvezo z "vredu tipom", o čemer tu teče debata.

Marsikatera punca živi v iluziji, da je lahko partnerica vsakemu tipu, ki si ga zaželi. Kar je seveda smešno in z resnico nima dost skupnega. Ni nobeno naključje, da imajo ene punce umirjene zveze z normalnimi tipi, druge si pa podajajo "hudi mačoti v spuščenih BMW-jih".

V lajfu takih naključij enostavno ni.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 09. Jun. 2011 16:14, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov