Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
Bombonči napisal/-a: OK, sej je jasno da ne boš bil z nekom ki ti je antipatičen do te mere da ga niti lupčknit ne moreš, ampak a bi res vsi radi neke ultra super hude modele? Jaz ne... imam raje simpatičnega fanta, ki me nasmeji v nulo, in se zraven njega počutim kot princeska, pa da me privlači in se dobro lupčka itd, kot pa nekoga ki mi bo flirtaril s puncami na vsakem koraku in iskal samopotrditev kako je on res hud.
zakaj d fuck je lepota nujno povezana z osvajanjem drugih bejb? (to pomeni, da ti imaš sebe za nelepo ker tega pa ne omenjaš da lepe babe osvajajo druge tipe- mater vi boste meni solili pamet da sem nestrpna? take vrste ženska kot si ti- to je prava nestrpnost. tako lepo zavita, prikrita, a vseeno tako očitna, da se nimam sploh kaj za pogajat)
in ne, ne bom imela tipa, ki v mojih očeh ni kot maneken. hočem in zakon se mi zdi, da je moj tip meni kot model, da mi je najlepši ne en simpatikus. ker si ne izbiram frenda. vsaj meni mora biti top of the top or what? a ni to logično no?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^Točno tak, TEBI mora bit kot maneken.
Tu je en hakeljc, namreč na srečo nas moških imate ženske ful ful različne okuse za tipe. Ene imajo rade obritoglave, ene črnolase, ene visoke, ene nabildane...Ni redko, da je en tip eni ful dober, njeni kolegici pa ful beden.
Tu je en hakeljc, namreč na srečo nas moških imate ženske ful ful različne okuse za tipe. Ene imajo rade obritoglave, ene črnolase, ene visoke, ene nabildane...Ni redko, da je en tip eni ful dober, njeni kolegici pa ful beden.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Jaz nimam (vizualno) nekih točno določenih kriterijev, ker sta si bivša med sabo kar precej različna, od vmesnih (propadlih) poznanstev pa si tudi niti dva nista bila niti malo podobna. Pač, kombinacija zunanjosti in karakterja mora biti taka, da me prepriča in zmeša glavo, težko rečem "mora bit visok, temnih las, modrih oči". In ja, se strinjam s claire. V MOJIH očeh mora biti tip zame "wau", sicer to ni to. Raje sem bila (in bom) samska, kot da imam nekoga, na katerem me privlači le karakter. Saj ne iščem frenda, ampak tipa (ne v dobesednem smislu iskanja partnerja), kot je že claire napisala.
Resda pa nisem del večine žensk, ki vzdihujejo za natreniranimi telesci in model-look tipi, sem pa prepričana, da je moj kljub temu všeč nekaj ženskam, ker je vsak tip lahko všeč tudi kakšni drugi, četudi njegova ženska meni, da za povprečno oz. podpovprečno simpatičnim tipom nobena ne vzdihuje oz. tak ne bi varal. Ni dvakrat za reči.
Resda pa nisem del večine žensk, ki vzdihujejo za natreniranimi telesci in model-look tipi, sem pa prepričana, da je moj kljub temu všeč nekaj ženskam, ker je vsak tip lahko všeč tudi kakšni drugi, četudi njegova ženska meni, da za povprečno oz. podpovprečno simpatičnim tipom nobena ne vzdihuje oz. tak ne bi varal. Ni dvakrat za reči.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Zanimivo, jst ugotavljam ravno obratno, da so moski vecinoma lepsi od zensk, sploh obrazi, ce odstejes zenski make-up, ki poveca oci, skrije kozne nepravilnosti itd... ter efekt lastnega libida.Džeki napisal/-a:Zelo malo parov je, kejr moški in ženska lepotno isto visoko kotirata. Ponavadi ženska kotira višje. To je zato, ker je lepih moških bistveno manj, kot lepih žensk.
Meni se zdi da gre pretezno odsotnost kriterijev ne za razlicnost kriterijev. To ima ze rezultat siroko razliko v izbirah, kar potem ljudje zmotno jemljejo za pokazatelj, da gre za razlicnost kriterijev, ampak v bistvu gre za indiskriminanco.Džeki napisal/-a:Tu je en hakeljc, namreč na srečo nas moških imate ženske ful ful različne okuse za tipe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kaj si o tem mislim
da sem sama tud na to ze večkrat pomislila...
je pa drugo, če si to sposoben izvest in dejansko hodit in sexat z nekom, ki te ne privlači...
spustit svoje kriterije... potem pa te še en tak zajebe, ki ti do kolen ne pride... kaj pa pol?
am, mislim, da ta zenska sedaj išče enega, ki ga bo lahko imela za manjvrednega. ker očitno je, da na tipa, ki ni tako lep in ni tak jebač, gleda kot na manjvrednega. in pomojem bo do takega tudi imela tak odnos, ponizevalen. in najverjetneje je, da bo potem ona varala takega tipa. tudi zato, da se "maščuje" tistim bivšim.
je pa mislim da kar precej takih zensk, ki jim je dovolj kurbirjev in v resno zvezo lahko spravijo samo enega podpovprečnega tipa ali pa si dobijo kakega ful starejšega.
konec koncu, kateri hud jebač natreniran lepotan v starosti od 25+ se je pripravljen vezati
taki tipi,ki so bli ze prej luškani, so bili pripravljeni se vezati v zgonjih 20 in potem ali jih je punca poslal v kur.ac ali oni njo, potem pa so se še fajn natrenirali, in zdej pač res niso za se ozent.
da sem sama tud na to ze večkrat pomislila...
je pa drugo, če si to sposoben izvest in dejansko hodit in sexat z nekom, ki te ne privlači...
spustit svoje kriterije... potem pa te še en tak zajebe, ki ti do kolen ne pride... kaj pa pol?
am, mislim, da ta zenska sedaj išče enega, ki ga bo lahko imela za manjvrednega. ker očitno je, da na tipa, ki ni tako lep in ni tak jebač, gleda kot na manjvrednega. in pomojem bo do takega tudi imela tak odnos, ponizevalen. in najverjetneje je, da bo potem ona varala takega tipa. tudi zato, da se "maščuje" tistim bivšim.
je pa mislim da kar precej takih zensk, ki jim je dovolj kurbirjev in v resno zvezo lahko spravijo samo enega podpovprečnega tipa ali pa si dobijo kakega ful starejšega.
konec koncu, kateri hud jebač natreniran lepotan v starosti od 25+ se je pripravljen vezati
taki tipi,ki so bli ze prej luškani, so bili pripravljeni se vezati v zgonjih 20 in potem ali jih je punca poslal v kur.ac ali oni njo, potem pa so se še fajn natrenirali, in zdej pač res niso za se ozent.
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
^^ Ne, ne delusional. Motiš se.
Ona je taka.. Nice christian girl in je že skoraj kičasto brez napak (čeprav imam občutek, da so take najhujše, ko se jim mal zasuka na stara leta )
Je tvoje totalno nasprotje (pa ne mislim nič slabega s tem)
Ne gleda ga kot na manj vrednega. Tipo ima pravzaprav doktorat (ona pa ˝samo˝ un. izobrazbo) Očitno je po vseh tistih slabih izkušnjah intelekt na lestvici prioritet prehitel izgled.
Meni se je samo čudno zdelo to, ker se je včasih limala samo na hude tipe, zadnje čase pa so vsi bili nekako povprečni.
Ah kaj pa jst vem kaj je povprečno Tipov pa res ne znam ocenjevat Mogoče se pa motim.
Moram pa priznat, da od tebe pa res nisem pričakoval takega odgovora.
Bi prej pričakoval zgražanje oz. komentar (pi*ka neumna le kaj ji je)
Ona je taka.. Nice christian girl in je že skoraj kičasto brez napak (čeprav imam občutek, da so take najhujše, ko se jim mal zasuka na stara leta )
Je tvoje totalno nasprotje (pa ne mislim nič slabega s tem)
Ne gleda ga kot na manj vrednega. Tipo ima pravzaprav doktorat (ona pa ˝samo˝ un. izobrazbo) Očitno je po vseh tistih slabih izkušnjah intelekt na lestvici prioritet prehitel izgled.
Meni se je samo čudno zdelo to, ker se je včasih limala samo na hude tipe, zadnje čase pa so vsi bili nekako povprečni.
Ah kaj pa jst vem kaj je povprečno Tipov pa res ne znam ocenjevat Mogoče se pa motim.
Moram pa priznat, da od tebe pa res nisem pričakoval takega odgovora.
Bi prej pričakoval zgražanje oz. komentar (pi*ka neumna le kaj ji je)
Včasih se tudi motim
-
delusional - Cosmopsiho
hja kaj ti potem samo predpostavljaš, da je z grdimi zato, da je bolj sigurna ali ti je to sama povedala
- Tezej
- Komunikatorka
Pa ne.. Saj ni grd! Pač povprečen. Ne vem kako naj opišem.
Nekajkrat je šla na kavo z različnimi tipi in (vsaj za moje pojme) niso bili nič posebnega (če jih primerjam s tipi s katerimi se je včasih dobivala). Včasih so na tapeti bili sami baby face tipi it taki, kot bi jih iz revij izstrigel. Pač taki, ki so pri puncah bolj priljubljeni (se mi zdi)...
Pa sem jo vprašal kako to in njen odgovor je bil, da je z jebači opravila
Nekajkrat je šla na kavo z različnimi tipi in (vsaj za moje pojme) niso bili nič posebnega (če jih primerjam s tipi s katerimi se je včasih dobivala). Včasih so na tapeti bili sami baby face tipi it taki, kot bi jih iz revij izstrigel. Pač taki, ki so pri puncah bolj priljubljeni (se mi zdi)...
Pa sem jo vprašal kako to in njen odgovor je bil, da je z jebači opravila
Včasih se tudi motim
-
delusional - Cosmopsiho
sicer ne vem kako je ona chiristian girl, jaz pa kurba, če jih je menjala več kot jaz.
in če je šla sedaj na povprečne, torej si ti podpovprečen, glede na to, da še zmeraj nisi več kot kolega.
in če je šla sedaj na povprečne, torej si ti podpovprečen, glede na to, da še zmeraj nisi več kot kolega.
- Tezej
- Komunikatorka
Ej to si se pa sama oklicala za kurbo. Iz mojih ust ni nič prišlo. Mislil pa sem karakterno. To pa verjetno priznaš, da nisi ravno nice christian girl ne? Razen mogoče za maškare
Ona se ni dajala dol prosto po prešerno z vsakim, ki je prišel mim. Z vsemi tipi je bla v zvezi. Pa tudi teh ni blo ravno nevem kolk. So bile pa te zveze precej kratke. Tu pa priznam, da je bla krivda na strani njene naivnosti. Tipi so jo pač izkoriščal.
Midva se poznava že.. Uh.. 100 let. In nebi mogla biti skup (so drugi razlogi).
Ona se ni dajala dol prosto po prešerno z vsakim, ki je prišel mim. Z vsemi tipi je bla v zvezi. Pa tudi teh ni blo ravno nevem kolk. So bile pa te zveze precej kratke. Tu pa priznam, da je bla krivda na strani njene naivnosti. Tipi so jo pač izkoriščal.
Midva se poznava že.. Uh.. 100 let. In nebi mogla biti skup (so drugi razlogi).
Včasih se tudi motim
-
delusional - Cosmopsiho
in kako misliš, da si je ona zagotovila, da vsak, ki jo je posexal, je z njo uradno hodil, pa čeprav par mesecev
govoriš, da so jo izkoriščali, a po drugi strani so pa očitno bili prisiljeni bit v zvezi z njo.
govoriš, da so jo izkoriščali, a po drugi strani so pa očitno bili prisiljeni bit v zvezi z njo.
- Tezej
- Komunikatorka
Zato ker prvih par mesecev nobenemu ni dala
Par njenih ˝kao˝ bivših tipov sem spoznal. Kaj naj rečem!? Ne prisiljeni. To ne. Samo a je problem naivni punci rečti, da sta v zvezi, se par mesecev redno dajat dol z njo, po drugi strani pa zraven žgat še dve al pa tri druge?
Pač take tipe si je izbirala.
Par njenih ˝kao˝ bivših tipov sem spoznal. Kaj naj rečem!? Ne prisiljeni. To ne. Samo a je problem naivni punci rečti, da sta v zvezi, se par mesecev redno dajat dol z njo, po drugi strani pa zraven žgat še dve al pa tri druge?
Pač take tipe si je izbirala.
Včasih se tudi motim
-
delusional - Cosmopsiho
ammm zakaj je pa ona potem bolj christian girl in več vredna in ne vem še kaj, samo zato, ker so z njo tipi hodili in jo prenašali okoli, meni pa direkt povedali, da se jim gre sam za f**
ker jaz kao nisem vredna niti tolk, da bi se kdo potrudu lagat, al kaj
kako ti veš da prvih par mesecev ni nobenemu dala?
si šel spraševat te njene jebače ali njo ?
neverjetno kako se tipi vtikate v to, katera je s kom fukala in kdaj je komu dala.
takoj ko spoznam kakega tipa, ki pozna kakega mojega kolega, ga gre njega spraševat, če sva midva fukala in po tem sodi koliko sem lahka ali ne. pa to ne moreš verjet. in če zve, da nisem fukala, sem devica. če pa slučajno pozna nekoga, s katerim sem, sem pa itak kurba. aja, pa še bog ne daj da sem mu dala ze po enem mesecu
ker jaz kao nisem vredna niti tolk, da bi se kdo potrudu lagat, al kaj
kako ti veš da prvih par mesecev ni nobenemu dala?
si šel spraševat te njene jebače ali njo ?
neverjetno kako se tipi vtikate v to, katera je s kom fukala in kdaj je komu dala.
takoj ko spoznam kakega tipa, ki pozna kakega mojega kolega, ga gre njega spraševat, če sva midva fukala in po tem sodi koliko sem lahka ali ne. pa to ne moreš verjet. in če zve, da nisem fukala, sem devica. če pa slučajno pozna nekoga, s katerim sem, sem pa itak kurba. aja, pa še bog ne daj da sem mu dala ze po enem mesecu
- Tezej
- Komunikatorka
Ona že zgleda tko nedolžno
Ko tebe tip vidi, ve, da ti lahko direkt pove Pri njej se pa že na daleč vidi, da ga bo poslala nekam, če bi ji kdo pribil, da se hoče samo dol dat z njo.
Vem pa zato, ker mi marsikaj pove. Po drugi strani pa sem spoznal par njenih tipov in so povedal. Pravzaprav so jamral
Ne vtikam se nič v to s katerim se dol daje. Vseen mi je. Dobro se razumeva in mi pač pove in včasih vpraša za nasvet, mnenje...
Res pa je, da včasih ne razumem njenega načina razmišlanja..
Ko tebe tip vidi, ve, da ti lahko direkt pove Pri njej se pa že na daleč vidi, da ga bo poslala nekam, če bi ji kdo pribil, da se hoče samo dol dat z njo.
Vem pa zato, ker mi marsikaj pove. Po drugi strani pa sem spoznal par njenih tipov in so povedal. Pravzaprav so jamral
Ne vtikam se nič v to s katerim se dol daje. Vseen mi je. Dobro se razumeva in mi pač pove in včasih vpraša za nasvet, mnenje...
Res pa je, da včasih ne razumem njenega načina razmišlanja..
Včasih se tudi motim
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Tezej napisal/-a:Pa ne.. Saj ni grd! Pač povprečen. Ne vem kako naj opišem.
Ženska je 26, right? No, bolj malo tipov 26+ ima baby face. Če ne misli hodit z mlajšim od sebe, bi pri teh letih že težko našla baby face tipa.
Kot sem že omenil, ta tvoja frendica ima v glavi eno zmedo. Namesto, d abi sama pri sebi razčistila, zakaj se je do sedaj ukvarjala pretežno z idioti, sklepa v popolnoma napačno smer, namreč, da vizualno povprečen tip ne more biti idiot in d aje ziher "varen", možnost varanja manjša...Stvari, ki nimajo veze z realnostjo.
Mahagonij napisal/-a:Zanimivo, jst ugotavljam ravno obratno, da so moski vecinoma lepsi od zensk, sploh obrazi, ce odstejes zenski make-up, ki poveca oci, skrije kozne nepravilnosti itd... ter efekt lastnega libida.
Ženske lahko veliko švinglajo pri lepoti, drži. Vzameš povprečno žensko, ki ni debela, jo opicaniš in...evo, zvečer bo zgledala kot huda mačka in tipi jo bodo požirali z očmi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov