Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Feminim - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2011
Niti ne. Shizofrenija je širši javnosti še vedno napačno predstavljena. Shizofreniki nimajo razcepljene osebnosti, kot vas večina zmotno misli. Tukaj in še na marsikaterem linku, ki ga ponudi google na pladnju, je ta bolezen predstavljena v realni luči.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
^^ No, meni je znano tisto, da težko ločijo meje med različnimi psihičnimi stanji al med sabo in drugimi osebami al nekaj v tem stilu (možno pa, da tudi to ne drži, to sem v eni knjigi za psihologijo nekoč brala med razvojnimi fazami človeka in je bila faza, ko otrok še določa meje med sabo in drugimi, imenovana nekaj v povezavi s shizofrenijo). Je pa splošno razširjena sopomenka shizofrenije 'motnja razcepljene osebnosti', ja. Ne vem, od kod se je potem to pojavilo sicer, če očitno ne drži Pod simptom blodenj bi sicer to komot uvrstili - npr. pod tisto, ko hočejo okolico prepričati, da so slavna osebnost. Ko blodnje minejo, so pa spet navaden osebek, če prav razumem
No, itak pa tudi izraz poliandrija ni bil čisto na mestu, ker smo v tej temi govorili samo o razmerjih, ne pa sklenitvi zakonske zveze... tko da za tole lahkotno laično kramljanje vseeno ne bo panike z definicijami
Drugače pa hvala za link No, da ne bomo več OT... bi morali enkrat podforum na temo psihologije odpret, bi bilo zanimivo
No, itak pa tudi izraz poliandrija ni bil čisto na mestu, ker smo v tej temi govorili samo o razmerjih, ne pa sklenitvi zakonske zveze... tko da za tole lahkotno laično kramljanje vseeno ne bo panike z definicijami
Drugače pa hvala za link No, da ne bomo več OT... bi morali enkrat podforum na temo psihologije odpret, bi bilo zanimivo
- Procky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2010
Hmm:
leta: niso problem, zgledam izredno mlad, čeprav v resnici nimam več 18 let
barva las: povečini temna, tu pa tam kak siv las (utrezam torej tudi tistim, ki imajo rade svetlo - slej ko prej bo - sam počakat bo mogla)
višina: prilagodljiva - čevlji delajo čudeže, ko bo potrebovala, lahko tudi pokleknem
...itd
Še vedno sem mnenja, da sem primeren za vse ... bolj je problem v obratni smeri ))
leta: niso problem, zgledam izredno mlad, čeprav v resnici nimam več 18 let
barva las: povečini temna, tu pa tam kak siv las (utrezam torej tudi tistim, ki imajo rade svetlo - slej ko prej bo - sam počakat bo mogla)
višina: prilagodljiva - čevlji delajo čudeže, ko bo potrebovala, lahko tudi pokleknem
...itd
Še vedno sem mnenja, da sem primeren za vse ... bolj je problem v obratni smeri ))
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
sirova štručka napisal/-a:In v kakem obdobju dobiš ti 30.000€
Ko imaš enkrat 30k€ v rokah pa to res ni problem, avte menjavat...dejansko to lahko delaš za krajši čas. Danes kupiš enega, se furaš en mesec, na koncu ga malo opereš, spoliraš, našminkaš, notranjost fino spucaš in prodaš za 1000€ več kot si ga kupil. Torej imaš profit...kupiš drug avto. In zgodba se ponovi...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Sej ne rabiš 30k dons v svetu lizinga ...
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
barbie_girl_85 napisal/-a:Sej ne rabiš 30k dons v svetu lizinga ...
Tisti, ki ima namen takole za hobi menjavat avte, tega sigurno ne bo delal na lizing...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Meni osebno se zdi pomembno, da je moški odgovoren, pa ne samo pri denarju, pač pa tudi nasplošno. Da se ga ne nalije do kome, ampak ima neko mejo pri alkoholu. Ni panike, če parkrat mesečno gre pit, če se zna nadzorovati. Kar prenašam leto in pol, se vedno bolj stopnjuje in razmišljam o koncu te zveze, ker v tej igri zmaga alkohol in ne jaz. Če mojemu daš na izbiro pitje ali preživljanje časa s punco, bo največkrat izbral prvo. Se mi pa zdi, da se pijančevanje pri veliko moških zavleče tja v pozna 20. in potem se tam po 30. začudeno sprašujejo, kako to, da še vedno nimajo resne partnerke. Ja zakaj le, ko pa so zadnjih 10 let pili več kot 1x na teden, od tega jim je prvih 5 let v tem odbobju bilo samo do avantur. Katera resna ženska pa bo to prenašala...
Seveda so ključnega pomena tudi druge lastnosti, in sicer, da ima smisel za humor, ne poseda samo pred tv-jem, ampak se ukvarja tudi s kakšnim športom, me spoštuje, četudi nimava vedno enakega mnenja in da mu je ena ženska dovolj, ko se razvije resna zveza.
Glede videza pa nimam nekih meril. Tipov polnih samih sebe ponavadi ne pogledam za dlje kot sekundo.
Seveda so ključnega pomena tudi druge lastnosti, in sicer, da ima smisel za humor, ne poseda samo pred tv-jem, ampak se ukvarja tudi s kakšnim športom, me spoštuje, četudi nimava vedno enakega mnenja in da mu je ena ženska dovolj, ko se razvije resna zveza.
Glede videza pa nimam nekih meril. Tipov polnih samih sebe ponavadi ne pogledam za dlje kot sekundo.
Zadnjič spremenil Gracia, dne 25. Nov. 2011 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov