Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Tearjerker napisal/-a:# mora vedet, kdo je Christopher Lee.
FFS, pred leti sem spoznala enega pa se tak menima, pa jaz malo tipam kje sva glede okusov pa omenim neki Christopher Leeja pa on tak: kdo pa je to? Konc zgodbe, hvala za pogovor, mam zdej zobozdravnika. Ne, nočem niti iskat če obstaja kje kaka skupna točka med mano in tipom, ki se mu sanja ne kdo je C. Lee.
Sej so še druge - pomembnejše- ampak tale je ena taka cvetka, ko nisem mogla it mimo nje.
Oh ja, ta je pa ista kot čez bi fuzbaler omenu Djibril Cisse-ja pa ne bi vedla kdo je to.
Brez zamere, sam to so tok banalne stvari, da nima smisla o njih razpravljat
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Čuj te sploh nobeden ne prosi, da jih komentiraš ali razpravljaš v njih.
Jaz imam pač nek svoj spekter, kar štejem v človekovo razgledanost, da je kompatibilen z mojo. Če je nedko ful razgledan v fuzbalu, mene pa to ne gane, nima smisla spoh dirat v to. Jaz rabim nekoga, o katerem lahko razpravljam in se o čem pogovarjam in ja, glede na to da imam jaz rada sedmo umetnost, glasbo in kopico naravoslovnih ved (med drugimi), mi je pomembneje da tip ve, kdo je Christopher Lee in da je menjava magnetnih polov normalen pojav, zaradi katerega ne bo konec sveta, kot pa da mi našteje vse zmagovalce SP v fuzbalu od prvega do zadnjega, ker jaz nimam od tega pogovra amabaš ništa.
Jaz imam pač nek svoj spekter, kar štejem v človekovo razgledanost, da je kompatibilen z mojo. Če je nedko ful razgledan v fuzbalu, mene pa to ne gane, nima smisla spoh dirat v to. Jaz rabim nekoga, o katerem lahko razpravljam in se o čem pogovarjam in ja, glede na to da imam jaz rada sedmo umetnost, glasbo in kopico naravoslovnih ved (med drugimi), mi je pomembneje da tip ve, kdo je Christopher Lee in da je menjava magnetnih polov normalen pojav, zaradi katerega ne bo konec sveta, kot pa da mi našteje vse zmagovalce SP v fuzbalu od prvega do zadnjega, ker jaz nimam od tega pogovra amabaš ništa.
-
Tko kt najbrž vsak normalen tip nima nč od tega, če mu ti našteješ vseh 200+ filmov v katerih si ga je ta dedek mencal, pa te nebi odpikal zarad tega
P.S. Ne bi sploh komentiru, če ne bi bil ta tvoj kriterij neki tok absurdnega
P.S. Ne bi sploh komentiru, če ne bi bil ta tvoj kriterij neki tok absurdnega
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js dam svojo točko tearjerker tlelele.
skupni interesi. jbg. če ti je nekaj v užitek in tvoj tip tega užitka v nobeni točki ne deli s tabo, je verjetnost, da odpade en velik kos debat, ali pa da je en oz. drugi postavljen v vlogo monologa, drugi pa lahko zgolj posluša. borring.
skupni interesi. jbg. če ti je nekaj v užitek in tvoj tip tega užitka v nobeni točki ne deli s tabo, je verjetnost, da odpade en velik kos debat, ali pa da je en oz. drugi postavljen v vlogo monologa, drugi pa lahko zgolj posluša. borring.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
^^Exactly what floribunda said.
Če se že gremo o normalnosti kriterijev pa se mi zdi tale moj čisto enakopraven npr. temu, da ene ne sprejemajo tipa pod 180 cm. A to pa pol ni absurdno (glede na to da se s tem sugerira da vsi nižji od 180 a priori odpadejo in se jim ne da šanse, da se dokažejo še na kakšnem drugem področju)?
Če se že gremo o normalnosti kriterijev pa se mi zdi tale moj čisto enakopraven npr. temu, da ene ne sprejemajo tipa pod 180 cm. A to pa pol ni absurdno (glede na to da se s tem sugerira da vsi nižji od 180 a priori odpadejo in se jim ne da šanse, da se dokažejo še na kakšnem drugem področju)?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmm, ampak Tearjerker je rekla, da odpade tip avtomatično, ki ne pozna tega igralca. Torej, ubistvu se tukaj ne gre za skupne interese- saj ne veš, če bi tipu morda bil všeč ta igralec, isti filmu ipd..samo nihče mu jih še predstavil ni. Tko da, jz sm tle s Simpaticusom. Druga štorija je, če bi tip rekel "uf mater, kak brezvezen igralec" ali "mah me ne zanimajo filmi". Tko, ko pa nekoga ne pozna..pa mu daš vsaj priliko da ga spozna in boš potem že videl/a če mu je to všeč. Tako kot pri fuzbalu za babe, jaz nisem mela pojma kdo je jeb** Nesta, Pato pa vsi te buhtli, in kaj zdaj, mi bo tip kar reke: "svašta, pober se". Tip mi jih je predstavil, ker os njemu pač v iteresu(nogomet nasploh ) in potem sodeč po moji rekaciji na to, lahko reče "matr ne bom z babo, ki je fuzbal sploh ne zanima" ali "mar mi je, če mava skupen fuzbal al ne".
Moj tip ne pozna nobene humorističnih nanizank, s kterimi sm jz odraščala, ker živi v popolnoma drugi regiji(npr. tm prot Mariboru vsi neke nemške risanke bulte pa RTL itd Ljubljančani so bolj na cartoon networku in rtv slo ) in niso mel kabelske, ko je bil mlajši..Pa men tud to precej pomeni..pa sm mu pač predstavila..in če bi jih res sovražil, bi se pa težko klapala ja. Ampak dokler ne zvem mnenja o reči, pa ja nimam kaj ocenjevat.
Mislm..razgledanost. Meni osebno je ta kriterij svašta, ampak ok..če nekaterim paše, prav. So še absurdnejši kriteriji, kot da poznaš tipa s star wars
Moj tip ne pozna nobene humorističnih nanizank, s kterimi sm jz odraščala, ker živi v popolnoma drugi regiji(npr. tm prot Mariboru vsi neke nemške risanke bulte pa RTL itd Ljubljančani so bolj na cartoon networku in rtv slo ) in niso mel kabelske, ko je bil mlajši..Pa men tud to precej pomeni..pa sm mu pač predstavila..in če bi jih res sovražil, bi se pa težko klapala ja. Ampak dokler ne zvem mnenja o reči, pa ja nimam kaj ocenjevat.
Mislm..razgledanost. Meni osebno je ta kriterij svašta, ampak ok..če nekaterim paše, prav. So še absurdnejši kriteriji, kot da poznaš tipa s star wars
It was forever..but it didnt last long..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
men je vazno da me dobro posexa, ostalo so nepomembne stvari
-
..Evelyn.. napisal/-a:Hmm, ampak Tearjerker je rekla, da odpade tip avtomatično, ki ne pozna tega igralca. Torej, ubistvu se tukaj ne gre za skupne interese- saj ne veš, če bi tipu morda bil všeč ta igralec, isti filmu ipd..samo nihče mu jih še predstavil ni. Tko da, jz sm tle s Simpaticusom. Druga štorija je, če bi tip rekel "uf mater, kak brezvezen igralec" ali "mah me ne zanimajo filmi". Tko, ko pa nekoga ne pozna..pa mu daš vsaj priliko da ga spozna in boš potem že videl/a če mu je to všeč. Tako kot pri fuzbalu za babe, jaz nisem mela pojma kdo je jeb** Nesta, Pato pa vsi te buhtli, in kaj zdaj, mi bo tip kar reke: "svašta, pober se". Tip mi jih je predstavil, ker os njemu pač v iteresu(nogomet nasploh ) in potem sodeč po moji rekaciji na to, lahko reče "matr ne bom z babo, ki je fuzbal sploh ne zanima" ali "mar mi je, če mava skupen fuzbal al ne".
Dankeschon
Pohvalno za poznavanje Neste&co, ampak te tud brez tega ne bi takoj odpiku
P.S.Vidm da je tip privrženec italijanskega nogometa hehehe
- floribunda
- Cosmopsiho
seveda obvezen kriterij je, da je moj bodoči tip celo epopejo star wars že gledal! da se mava na prvem zmenku o čem pogovarjat!
pa še en kriterij, ki ga ni nobena omenla. a veliost njegovega orodja pa nobeni nič ne pomeni? če ma v hlačah 10cm v dvingnjenem stanju, je lahko zaradi mene doktor fizike s ferarijem, ampak pol nej si najde eno, ki meni, da je ves čar v tehniki.
pa še en kriterij, ki ga ni nobena omenla. a veliost njegovega orodja pa nobeni nič ne pomeni? če ma v hlačah 10cm v dvingnjenem stanju, je lahko zaradi mene doktor fizike s ferarijem, ampak pol nej si najde eno, ki meni, da je ves čar v tehniki.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
White_Widow napisal/-a:men je vazno da me dobro posexa, ostalo so nepomembne stvari
Ja, res so nepomembne, tistih 30 minut. Kaj pa potem? Lahko bi tud napisala: "men je važn samo to, da mam tipa", bi bil bolj realen odgovor.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Jah, če tip tam do svojega 25-30 leta ni pogledar LOTR & SW (pa še bi jih našla, od Drakule do Zlatopištolnega zlobca) mi ni niti najmanj v interesu ga s tem spoznavat, ker s tem voham, da v osnovi nimava nečesa skupnega, kar je meni pomembno. Glede na to da je ena izmed mojih daljših zvez, v kateri sem tipa spoznavala z meni ljubimi zadevščinami posledično potonila (čedasiravno jih je sprejel z odobravanjem), ravno zaradi tega, ker sem bila jaz vedno par stopničk više in posledično mi je ob njem ratalo dolgčas. Pa tudi ni mi v interesu si izoblikovat tipa z interesi podobnimi mojim, ampak bi rada enega takega s katerim sma v bom rekla vsaj 75% glede tega kompatibilna že a priori, ostalo pa so finese. Če mi pa C. Lee s tem pomaga ločit zrnje od plevela pa je meni čisto fajn Če gre pa drugim to v nos, pa naj bo no
(In ja, pomembno je tudi da je pogledu vse SW še preden sva se spoznala in da nima mini smokija v gatah ).
(In ja, pomembno je tudi da je pogledu vse SW še preden sva se spoznala in da nima mini smokija v gatah ).
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
^^Najbrž se potem tvoj izbor skrči na 5 oseb, če iščeš tipa na območju Republike Slovenije.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
- floribunda
- Cosmopsiho
ah kje.
en izmed mojih kriterijev je, da ga zanima umetnost. veš kolko je študentovna ALUO! ni vrag, da je vsaj par izmed njih simpatičnih in ni vrag da en izmed njih ni bogato obdarjen. starwars so pa bolj ali manj itak vsi gledali.
en izmed mojih kriterijev je, da ga zanima umetnost. veš kolko je študentovna ALUO! ni vrag, da je vsaj par izmed njih simpatičnih in ni vrag da en izmed njih ni bogato obdarjen. starwars so pa bolj ali manj itak vsi gledali.
-
babygirly* napisal/-a:^^Najbrž se potem tvoj izbor skrči na 5 oseb, če iščeš tipa na območju Republike Slovenije.
5, hahahaha, ne vem če jih je tok
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov