Iskanje in kriteriji pri izbiri tipa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
da napišem še mal moje kriterije:
- nočem čefurja
- nočem štajerca
- vseeno mi je, če je blond, rjav al črn... glavno da ni siv al plešast
- fajn bi blo, da ma faks
- nekadilec
- lahko je 175, še boljš če je čez 180
- ne maram čokatih in nabitih tipov
- ne sme met prevelikega nosu... sama tudi nimam mikenega nosa, motijo pa me taki orlovi nosovi al pa nos k krompir, ki izstopajo
- ne maram nasploh ljudi,ki majo čisto čisto tanka in majhna usta oz. ustnice in majhne oči
- da me nima za budalo in se mi neki zmišljuje in laže v faco
- da ni mel za sabo kake fatalne 5,6 letne zveze oz. če je imel, da je on njo pustil in da jo je že zdavni prebolel to gnilo pičko
- ne sme bit vegetarjanc, čeprav nisem še srečala tipa ki bi bil
- všeč mi je da je mal isklesan, da je nekaj mišic... ampak zoprni so mi tisti tipi, ki so v nekih ekipnih športih in čisto navdušeni nad tem in jim neki treningi pomenijo ful in vzamejo ful časa in na živce mi gre tisti ekipni duh in ego... če gre vsake tolk v fitnes, je čisto dovolj... pa da ma že postavne gene, da ni nek rahitičen s trebuhom
- ne maram poraščenosti po prsih in more met lepe joške
- ne maram tipov, ki so bolj čustveni oz. jokavi kot ženske, tud da ni nikol romantičen mi ne bi blo kul
- ne maram takih tipov kot je Tezej - boljšega primerka ne bi moglo bit na tem forumu
- mora met rad pse
- prve pol leta bi mi blo čisto kul, če bi bla sam midva nonstop skup in v poslji, kasneje pa pričakujem, da je tip za okoli hodit (izredno kul bi blo, če bi mel motor), da bi šou kam z mano po svetu, da ima kake kul frende (ampak ne take, na katere je preveč navezan oz. igrajo tako vlogo v njegovem lajfu, da bo poslušal njihove nasvete, ko bi blo med nama kaj narobe), da zna narest kak piknik...
- da zna pospravljat, kuhat, skrbet sam zase... popravit kake stvari po bajti, belit, položit ploščice, zamenjat okna, itd.... da ni treba za vsako stvar šiptarje plačevat...
- da ima več denarja kot jaz... logično da bom iskala nekoga, ki bo lahko poskrbel zame in za potomce, to je konec koncu njegova naloga.
zadnjih par alinej pride v poštev že za kako dolgoročno zvezo.
aja, pa fajn mi je, če me tip zna nasmejat in če me zna oponašat
- nočem čefurja
- nočem štajerca
- vseeno mi je, če je blond, rjav al črn... glavno da ni siv al plešast
- fajn bi blo, da ma faks
- nekadilec
- lahko je 175, še boljš če je čez 180
- ne maram čokatih in nabitih tipov
- ne sme met prevelikega nosu... sama tudi nimam mikenega nosa, motijo pa me taki orlovi nosovi al pa nos k krompir, ki izstopajo
- ne maram nasploh ljudi,ki majo čisto čisto tanka in majhna usta oz. ustnice in majhne oči
- da me nima za budalo in se mi neki zmišljuje in laže v faco
- da ni mel za sabo kake fatalne 5,6 letne zveze oz. če je imel, da je on njo pustil in da jo je že zdavni prebolel to gnilo pičko
- ne sme bit vegetarjanc, čeprav nisem še srečala tipa ki bi bil
- všeč mi je da je mal isklesan, da je nekaj mišic... ampak zoprni so mi tisti tipi, ki so v nekih ekipnih športih in čisto navdušeni nad tem in jim neki treningi pomenijo ful in vzamejo ful časa in na živce mi gre tisti ekipni duh in ego... če gre vsake tolk v fitnes, je čisto dovolj... pa da ma že postavne gene, da ni nek rahitičen s trebuhom
- ne maram poraščenosti po prsih in more met lepe joške
- ne maram tipov, ki so bolj čustveni oz. jokavi kot ženske, tud da ni nikol romantičen mi ne bi blo kul
- ne maram takih tipov kot je Tezej - boljšega primerka ne bi moglo bit na tem forumu
- mora met rad pse
- prve pol leta bi mi blo čisto kul, če bi bla sam midva nonstop skup in v poslji, kasneje pa pričakujem, da je tip za okoli hodit (izredno kul bi blo, če bi mel motor), da bi šou kam z mano po svetu, da ima kake kul frende (ampak ne take, na katere je preveč navezan oz. igrajo tako vlogo v njegovem lajfu, da bo poslušal njihove nasvete, ko bi blo med nama kaj narobe), da zna narest kak piknik...
- da zna pospravljat, kuhat, skrbet sam zase... popravit kake stvari po bajti, belit, položit ploščice, zamenjat okna, itd.... da ni treba za vsako stvar šiptarje plačevat...
- da ima več denarja kot jaz... logično da bom iskala nekoga, ki bo lahko poskrbel zame in za potomce, to je konec koncu njegova naloga.
zadnjih par alinej pride v poštev že za kako dolgoročno zvezo.
aja, pa fajn mi je, če me tip zna nasmejat in če me zna oponašat
- Tezej
- Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 4. 2011
delusional napisal/-a:- ne maram takih tipov kot je Tezej - boljšega primerka ne bi moglo bit na tem forumu
Nč skrbet delusional
Pri polovici tvojih zahtev izvisim Tako da..
Nisi ravno včeraj govorila, da ne objavljaš svojih zahtev po alinejah?
Pa še čist subjektivno mnenje. Sicer ne vem ali maš tipa ali ne. Ampak v primeru, da ga nimaš, boš še kar nekaj časa iskala, če bo moral ustrezati popolnoma vsem tvojim kriterijem
Ti pa vseen želim velik sreče oz. uspeha pri iskanju
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
zdej sm jih prvič tako napisala.
in se mi zdijo čisto enostavne. napisala sm kaj je nujno in kaj je zaželjeno oz. bi blo že sanjsko.
in se mi zdijo čisto enostavne. napisala sm kaj je nujno in kaj je zaželjeno oz. bi blo že sanjsko.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
..Evelyn.. napisal/-a::aerger:
Jz bom to temo kr...
pustla na miru še mal.
Ampak tega, da moderatorka trolla skupaj z ostalimi uporabniki pa tudi ne doživiš vsak dan....
delusional napisal/-a:popravit kake stvari po bajti, belit, položit ploščice, zamenjat okna, itd....
Hmm...sem mislil, da to vsi tipi znajo...očitno temu ni tako...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja no, občasno potegnem metlo z riti. pa sej se govori o kriterijih
It was forever..but it didnt last long..
-
nixie - Debatorica
- Na forumu od: 17. 10. 2009
delusional napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:
pravzaprav mislim, da se tipi mecete za zensko, ki ve najvec zaj*bava, pa ni nujno, da je neka posebna lepotica ali prevec razgledana ali posebno pametna, pac zenska, ki zna se zmeraj postaviti v polozaj, da je izziv, pa da je tipi lovite...ne zna bit vsaka zenska izziv, pa ceprav ima kvalitete, kar se tice vizualnosti, pameti, itn.itn
TOČNO TO. in nič drugega.
jaz tega ne znam, priznam.
to moreš met v sebi, to hinavsko zajebanost.
To ni hinavska zajebanost, to je ženski šarm ...in ful pali... ženska ki drži tipa na prvih zmenkih na špagci je ponavadi inteligentna in ga preizkuša...njemu je zanimivo in čaka kaj bo sledilo...jooj te igrice so tako dobre
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
S kriteriji od delusional v bistvu ni nič narobe.
Problem je v tem, da ona s svojim odnosom in karakterjem odganja vse, kar je dobrega in privlači vse, kar je zanič.
Ženska je prepričana, da mora tipa čimprej zjebat, drugače bo on prej njo. To je osnovni problem. Vsak normalen tip to od daleč zavoha in pobegne.
Ženska s takim odnosom dobijo točno take tipe, ki na to edino padajo: nonšalantne kao frajerje, ki bi radi seksali brez komplikacij.
Ženske, kdaj vam bo jasno, da z "zajebanostjo" in podobnimi heci, ki jih promovirate, lahko vlečete nase le modele, ki se jim z zajebanostjo da ukvarjati, ker so sami še bolj zajebani? In pol še jočete, ko ste premagane v svoji lastni igri?
Problem je v tem, da ona s svojim odnosom in karakterjem odganja vse, kar je dobrega in privlači vse, kar je zanič.
Ženska je prepričana, da mora tipa čimprej zjebat, drugače bo on prej njo. To je osnovni problem. Vsak normalen tip to od daleč zavoha in pobegne.
Ženska s takim odnosom dobijo točno take tipe, ki na to edino padajo: nonšalantne kao frajerje, ki bi radi seksali brez komplikacij.
Ženske, kdaj vam bo jasno, da z "zajebanostjo" in podobnimi heci, ki jih promovirate, lahko vlečete nase le modele, ki se jim z zajebanostjo da ukvarjati, ker so sami še bolj zajebani? In pol še jočete, ko ste premagane v svoji lastni igri?
-
babygirly* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 10. 2010
Zadnjič spremenil babygirly*, dne 18. Jun. 2011 12:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Džeki napisal/-a:Ženska je prepričana, da mora tipa čimprej zjebat, drugače bo on prej njo. To je osnovni problem. Vsak normalen tip to od daleč zavoha in pobegne.
daj, daj, dzeki, naj se tlele javi ena zenska, ce je kdaj dobila za fanta, tistega tipa, za katerega se je ona najbolj metala ze na zacetku, ga je klicala, in ispovedovala custev ker je hotla furati neko iskrenost! moje mnenje je, da za katerokoli stvar v zivljenju, ni dober imati odprte karte, nobeden, razen ti, ne sme vedeti, katero karto bos odprl!
jaz ne vem, ti kako zajebanost imas v mislih, jaz imam v mislih, da zenska zmeraj mora ostati plen za moskega, tlele ne mislim, da se zenska norcuje iz moskega, ampak to, da zenska doseze, da je izziv in da ostane zmeraj zanimiva.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
jaz.
po letu in pol sem ga pa jaz pustila, ker sem ugotovila, da mi je prehitro vseskupaj in tudi, da sem ga prerasla. čudovit fant drugače.
in tudi zdaj dam fantu, če mi je všeč, to vedet. in ne da se mi skivat svojih kart. (mogoče sem pa zato samska )
po letu in pol sem ga pa jaz pustila, ker sem ugotovila, da mi je prehitro vseskupaj in tudi, da sem ga prerasla. čudovit fant drugače.
in tudi zdaj dam fantu, če mi je všeč, to vedet. in ne da se mi skivat svojih kart. (mogoče sem pa zato samska )
Vsak raj ima svojo kačo.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:daj, daj, dzeki, naj se tlele javi ena zenska, ce je kdaj dobila za fanta, tistega tipa, za katerega se je ona najbolj metala ze na zacetku, ga je klicala, in ispovedovala custev ker je hotla furati neko iskrenost!
Iz enega ekstrema v drugega, očitno si zelo zelo mlada, zato drugega kot ekstreme v lajfu ne vidiš.
V življenju ne obstaja samo "biti zajeban" na eni strani in"metati se" za nekom na drugi, veš?
Sem že napisal napotke, kako očarati povsem normalnega tipa. Ampak, ker nisem pisal v ekstremih, pač ni bilo dovolj zanimivo za prebrat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov